Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ninuska748

Já osobně mám bylinky hodně ráda. :) Jak na vaření, takže mám doma spoustu záhonků s čerstvými bylinkami, ale i jako léčivé, protože si dělám různé odvary a tak. Teď jsem třeba vypěstovala Tribulus terrestris neboli kotvičník zemní, který je hodně zdraví a má účinky na celý organismus. :) Vřele ho doporučuji. A nezapomínejte na bylinky. Přijde mi, že spousta lidí dnes radši sáhne po Ibalginu, než aby zkusila přírodní léčbu.

• Moc hezky napsané! :-) Já bylinky poprvé zkoušela sázet minulý rok a docela se to vydařilo. Vidím to tak, že letos nějaké zkusím vysadit znovu. Jen jsem teda minulý rok měla problém s jednou věcí. Nedokázala jsem rozlišit co je co, takže letos to nejspíš udělám tak, že si na květináče nalepím nějaké samolepící etikety, viz https://www.samolepici-etikety.com/c/archove-samolepici-etikety

• Noo, taky bych byla ráda, kdyby se bylinkám, které pěstuji dařilo a rostly. Bohužel zatím moje úspěšnost není nic moc. Pěstuji je doma v bytě a myslím si, že hlavním viníkem bude nedostatek světla. Nedávno jsem ale v jednom článku četla o takových těch pěstebních LED světlech. Dají se sehnat třeba tady, tak bych to docela ráda vyzkoušela. Myslím si, že by to můj problém mohlo vyřešit. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit