Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtěla bych zase zažívat lepší se a celkově prožitek z něj. Můžete mi poradit, jak se zase dostat pořádně do varu? 

    • Zdravím, také mám za sebou období, kdy jsem rozhodně nezažívala spokojený sex. Spíš jsem s manželem spala jen kvůli němu a sama jsem z toho téměř nic neměla. Jestli chcete zase mít chuť a zažívat pořádně vzrušující chvíle, tak potom bych doporučila vyzkoušet https://www.flagranti.cz/flagranti-premium-libido-women-kapsli-p-25173.html

  • My jsme o sexu nemluvili od začátku vztahu - vždy to prostě nějak jelo) A před rokem jsme to začali řešit - sexu bylo méně a i chutí jak u mě tak i u partnera. Vsadili jsme na radu kamarádu, kteří si občas zajdou na společnou erotickou masáž (chodí do Redmassage ). No, pocity byly nejdřív smíšené ale když jsme se oba uvolnili - naprosté blažení. Teď praktikujeme takové masáže i doma - za mě nejlepší předehrá s fantastickým pokračováním.

  • Komunikace je určitě základ, s tím nemůžu nesouhlasit. My jsme se teď s manželem v posteli dostali do takové řekněme experimentální fáze. Rádi teď zkoušíme věci, které jsme dřív nezkoušeli. Teď nás například napadlo, že bychom mohli vyzkoušet takové ty párové erotické masáže, myslím si, že to by mohl být celkem zajímavý zážitek.

  • Já bych chtěl, abych měl zase erekci celou dobu. Abych se nemusel strachovat, že mi v průběhu klesne a už nepůjde postavit. Bohužel se mi tohle děje čím dál víc častěji.............................................................................................................

    • Vím jaký je to pocit. Byl jsem díky tomu pak při tom nervózní a sex nestál za nic. Proto jsem si našel doplněk stravy, který se bere každý den a dokáže pomoci k lepší erekci kdykoliv. Celkově i zvyšuje libido a plodnost u chlapů. 

      • Každý den se berou které prášky na erekci? To by mě teda opravdu zajímalo, které to jsou? 

        • Ano, každý den si beru amarex men complex, který mi pomohl. Chce to prostě vyzkoušet, já jsem s ním spokojený. Kdyby jste se chtěl podívat, kde ho beru, tak si otevřete stránky https://www.amarex.cz/


  • Když tu
    máte zkušenosti s prášky na erekci, tak by mě zajímalo, které prášky fungují
    rychle? nebo tedy co nejrychleji? 

    • Já beru přírodní prášky na erekci. Chtěl jsem totiž něco co by bylo volně prodejné a bez předpisu, abych nemusel nikam chodit pro recept. Vyhovuje mi to, protože mám erekci do pár minut po tom co si prášek vezmu a pořádně zapiju vodou. 

      • Tak rychle to nastupuje? Já jsem právě vždy myslel, že je to třeba na víc jak hodinu, že bych si to měl brát s dostatečným předstihem. 

        • Tak to asi záleží, jaké si koupíte. Já si kupuji https://supererekce.cz/8-viamax Když si je objednám, tak přijdou rychle. Je to super, když se na něj můžete zase spolehnout. 

  • Tak komunikace je určitě základ, s tím souhlasím. Myslím si ale, že jen ta k lepšímu sexu nevede. Podle mě to chce i trochu experimentovat a zkoušet nové věci, aby se z toho nestal stereotyp. Občas třeba vyzkoušet nějakou erotickou hračku nebo například nové lubrikační gely. Těch věcí je prostě spousta. 

  • Nám velmi pomohlo, když manžel začal užívat tyhle tabletky z https://kamagris.com/ . Můžu říct, že manželova momentální výdrž je něco, díky čemu se s ním zatím nerozvedu. Ještěže jsme si to vyjasnili a přišli na řešení, jinak vážně nevím, co bych dělala. Ono vážně po těch letech je třeba to nějak vyřešit, dokud nás oba baví si spolu užívat. 

    • Takže ta kamagra opravdu funguje? U nás v posteli to už taky bohužel není co to bývalo a cítím, že chyba je hlavně na mé straně, tak jsem si říkal, že bych s tím rád něco udělal. No a když jsem si o tom něco četl na internetu, tak mě právě ta kamagra zaujala asi nejvíc. Vážně to tedy funguje, ano?

  • Jak ve vztahu po 15 letech zase probudit napětí a vášeň? 

    • Někdy pomůže vrátit se jen ke starým zvykům. Jinak mám také
      vysledované, tak už jen projev toho, že to chcete řešit, dokáže v ženě zase
      probudit vášeň. Koupil jsem pro nás na jednu dovolenou erotické oblečky a
      hračky. Nedokážete si představit, co to s manželkou dokázalo udělat. 

      • Myslíte, že erotické oblečky mohou mít takhle úspěch? Kde a za kolik jste to kupoval? 

        • Tak to už se musíte sám podívat, co by se vám tak líbilo nebo hodilo. Pokud chcete doporučit obchod, tak já vždy vše objednávám z internetového obchodu e-kondomy .cz, kde mají slušné ceny, vše skladem a hlavně balení, u kterého není poznat, že jde o balíček ze sexshopu

  • ivanka386

    Je pravda, že náš sexuální život v poslední době už taky není co býval. Přemýšlela jsem nad tím, jak to vyřešit. Ráda bych ideálně nějak přírodně. V jednom článku jsem narazila na to, že by mohl pomoci kotvičník. Koukala jsem, že se dá sehnat třeba tady https://eshop.guaranaplus.cz/kotvicnik Nemá s tím někdo náhodou zkušenost? Díky.

  • macinan

    Já si myslím, že pokud člověk chce lepší sex, tak je určitě dobré si ho čas od času oživit nějakou tou erotickou hračkou. My s partnerem jsme si teď v poslední době například hodně oblíbili anální hračky. S těmi se dá užít spousta srandy. My ty naše máme z https://www.eroticsexshop.cz/ Právě tam v tomto ohledu totiž mají asi největší výběr.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit