Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... autorka je buď vášnivou čtenářkou bravička ..... nebo si vybírá jen burany .... *1*
  • Tak tato pravděpodobně slečna, nikoliv paní, má zřejmě s mužskou částí populace vážný problém, nebo si velmi oblíbila seriál Ženatý se závazky, vlastně ani jediná věc ve skutečnosti nevystihuje muže, ani naše chování, ba dokonce ani reakce . "Mně je to jedno" používáme když je nám to opravdu jedno a chceme nechat na výběr vám, "Záleží mi na tobě" přijde vám to možná divný, ale ano i to se dá myslet vážně. A ještě jsem neviděl vidláka co by se neuměl omluvit, ikdyž u vás se dotyčnému asi ani nedivím vážená paní/slečno autorko, pokud jste na něj vytasila něco podobného :D
  • Která feministka tohle psala? *8*
  • Ja bych spíš řekl, že tohle je velmi zoufalý výkřik. "Já už chci". A protože ji nikdo nechce (tedy nadéle než pár nocí a možná ani tolik ne), snaží se zkazit vztah jiným. Pod hodně hloupým a prvoplánovým "takyhumorem" podsouvá myšlenky "máte na víc, je to lenoch, kašle na vás, je nevěrný, bez něj ti bude líp". Navíc jsem měl z textu pocit, jako by pisatel byl spíše muž feminista. Znáte to - hranatá koule
  • nič horšie som ešte nečítal, absolutne nevystihuje mužov, skôr si myslím že vystihuje asi tak 1% skrachovancov... a slečna alebo pani čo to písala by sa mala nad sebou najskôr zamyslieť kým niečo takéto napíše, alebo skôr opíše...?
  • 100% feministka... Vôbec nevie... A ak má takého chlapa doma tak by si mala najskôr spraviť niečo zo životom... Také blbosti som dlho nevidel... *16*
  • Krom toho ,,jdu na jedno" s tebou plně souhlasím ;)
  • O chlapech neví nic. ;)
  • nic jinýho než feministický kecy :D
  • Napsala prihloupla feministka tohle ... jinak to nevidim *5*
  • Tenhle toho článek o ničem nevypovída, podle tohoto článku jsem tak kluk... Ztrátu času...
  • jeeeej ďalší článok frustrovanej dievenky. :-D ľudia moji (ako ženy, tak aj muži), kedy sa už zmierite s faktom, že zovšeobecňovať sa nedá? každý je iný a preto treba ten prístup meniť. naučte sa s tým, prosím, žiť.
  • tohle mohla napsat jedině feministka posedla nenávistí k mužskému pohlaví
  • Mno - holky zase velice dobře vystihuje onen obrázek. Přítulně přitisknutá ke svýmu příteli, ale ruka jinýha na pase či zadku jí jaksi nevadí, spíš to příjěmně toleruje.....
    Tak se nedivte oněm odpovědím.......
  • souhlasím, to je věc vkusu a úhlu pohledu ;)
  • Ak ja mám hovoriť za seba, tak keď poviem, že idem na jedno, tak Pondelok az Stvrtok idem na 0, bo dostanem chut na kofolu. Piatok nikdy nepoviem, ze idem na jedno, bo je jasne, ze je piatok... Reset. Sobota a Nedela? Nemam chut.
    Mam vela prace je pravda, ze som lenochod obecny, ale to je diskutabilne... Skorej poviem, ze mam nieco ine na praci, tym padom to moze byt aj Lenosenie, no nie?
    Urobim to neskorej: Ano, ale urobim to. Odklad Podla stupna lenivosti cize 2hodiny az 1 den. Ale potom to zrobim.
    S tymi byvalimi... :D Prepacte, ale to je mi tak jedno, jak ze nejaky eskimak si teraz zlomil nohu na Aljaske...
    Secteno podtrzeno: Zalezi od povahy..., inac je to dost zaujate.
  • Což je - samozřejmě - pěkná sra*ka ... z hlavy ženy .. takhle to vnímáte, ale ještě pořád žije spousty kluků, co jedou opačnou way a to, že si takového ještě nepotkala, tak to mě mrzí a doufám, že za to, cos tu napsala, na něj ani nenarazíš a budeš do konce života žít s mentálama z tvého cool story.. fuj, příště si to nech. ;) *16*
  • Tohle je totální snůžka blbostí, kde jde uplně krásně poznat že to píše zaujatá ženská. ... do koše s tím.
  • s týmto súhlasím.. ale takýchto článkov je tu čím ďalej viac..
  • presne tak ako hovorite

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit