Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Abych pravdu řekl větší snůšku keců jsem opravdu nečetl... Na tomhle článku je úplně vidět, že ho psala nějaká zapšklá "sufražetka", která nemá s chlapama štěstí a snaží se to ventilovat ven. Mě osobně neni zrovna málo let a když řeknu jdu na 2 piva jdu na 2 piva a mažu zpět domu. Nebo když je třeba něco doma udělat jdu a udělám to... když řeknu mám moc práce znamená to, že mám moc práce :-) Vysvětlení typu je to lenoch nebo bude chlastat až do rána je podle mě hloupost. Jo je možný že tohle neplatí pro všechny, ale určitě neni dobrý házet všechny do jednoho pytle, jako to bylo napsáno tady :-)
  • toto mohla napísať len zažraná feministka
  • Áno jasné, zase jeden zo super "objektívnych" článkov...všetci muži sú najväčší hajzli, ktorí nie sú ničoho schopní :D a úplne všetci su rovnakí...tak potom ženy, pýtam sa vás...Prečo sa s nami seriete, keď sme takí hrozní, nič nedokážeme a všetko robíme zle...prečo si neporadíte sami ? :D rád by som vedel, dokedy budú netom kolovať takéto neandrtálske články, ktoré hľadajú v opačnom pohlaví vždy iba chyby,,,je mi z tohto článku zle...
  • Souhlasím s Lubou, některé mě dost pobavily, některé jsou opravdu pravdivé, ale z většiny jsem docela zaražen :D ta slečna co to psala, buď mezi lidi moc nechodí a nebo má kolem sebe jen samé takovéhle případy ;) tak či tak -> upřímnou soustrast, ale jinak moc hezký článek :) :D
  • Článek přesně vystihuje jednu skupinu mužů - maminčiných mazánků!
    Čim pracovitější muž tím méně ho to vystihuje a věřím, že mnohé workoholiky muže oprávněně urážet, ale z mého okolí 30% mužů to vystihuje nad 80%
    a dalších 40% přes 50%
  • ale protože je to přesné a vystižené *1*
    Někteří muži sice neříkají všechny tyhle výmluvy najedou v jeden den, ale je to od A do Z pravdivé. Když se se mnou snaží takhle permanentně ochcávat, tak je pouštím k vodě *2* Nemám nervy na převýchovu.
  • mám dojem že väčšinu tých "rád" a prekladov písala žena ktorá s mužmi priveľa skúseností nemá. áno na niektorých veciach som sa pobavil , niektoré sú dokonca čiastočne pravdivé ... ale inak sú to bludy na N-tú

Hawk *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit