Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Váženy dzixy,pisatel těch dvou dílů se v článcích zmiňuje o tom,že jsou o těchto praktikách důkazy a jsou známy již z minulosti,tak čti řádně a nepolemizuj,že to nezná.Zkus si to sám a neonanuj u videa a poznáš,co je a není přijatelné,ty živočichu. *2*
  • lubosvetly
    Je stare česke přislovi!Lepši je se v mladi usouložit k smrti,než ve staři v domově dochodcu vzpominat na pracovni uspěchy. *3*
  • Souhlas s Pjotr...s posledním partnerem jsem zkusila poprvé v životě popsané metody (po 8 letech běžného sex života) a kdo nezažil nesuďte, protože neznáte...stejně jako kněz moralizující o manželství a přitom neví nic a zkušenosti nemá!!!
    • Jes máš pravdu, len sa divím ako si vydržala 8 rokov :)
  • Běžně do těchto diskusí nepřispívám ale dnes mi to nedalo. Musím se smát těm lidem, co anální sex zavrhují, je vidět že jste to nikdy ani nezkoušeli *6* Měl jsem mnoho sexuálních partnerek, pravdou je že většina na mě koukala jak péro z gauče když sem jim ho stčil do zadku ale pak již nechtěli jinak.Ženy probudte se, zadek je něco nádherného a sex do něj je ještě krásnější, rozhodně ho zkuste a uvidíte že mám pravdu, nestydte se a najděte si zkušeného partnera který ví jak na to a bude se vvám to moc líbit.Já osobně s partnerkou provozuji anální sex pokaždé a střídáme to, chvilku do vagíny,chvilku dio zadečku a ta moje je schopná se během hodiny udělat klidně 20x. Nezavrhujte něco co jste nezkoušeli.Anál jue něco krásného, vím o čem mluvím *1*
    • Taky na tom nevidím nic špatnýho a sex si užívám ať tak nebo tak. Dřív jsem na anální sex moc nebyla, než sem poznala dosavadního partnera. Jsme mladý, zvědavý a sex si užíváme na všechny možný způsoby :) . Jen teda s tím chvilkovým střídáním nesouhlasím, přece jen ta higiena u toho musí být důslednější a nezavádět ze zadu do předu bakterie *3*
    • .... chvilku do vagíny,chvilku do zadečku ... a ještě do pusy ne? a pak 2x týdně na gyndě se zánětem co? to se máš čím chlubit debile, chudák holka
      • Ty vůbec nevíš....nepiš sem prosímtě, pokud si (jak je vidět) nepochopila co ten kluk píše. Stačí si všimnout, že píše, že si to partnerka užívá, má orgasmů víc, než já a ty dohromady, tak tu nepiš věty jako chudák holka...
        • To ty vubec nevis, chudaku, ze bakterie z analu zanesene do pochvy vyvolavaji zmeny v chemickem slozeni prostredi vag.ny, kde pak automaticky nastava kvasinkova infekce v tom lepsim pripade, v tom horsim pak muze vzniknout zanetlive lozisko, ktere se muze rozsirit na vajecniky s nasledky trvale neplodnosti. Onemocneni nastava VZDY pri zavedeni udu znecisteneho konecnikem do vag.ny. Prase jedno!!!
    • To že jseš lákuchy nám nemusíš zdělovat. Prdání do mrdele ano ale v tvém podání dík nechci fuj.
    • Takže už sis strkal anální kolík do zadku??? Když tady mluvíš ať to vyzkoušíme. Jako zkoušela sem to několikrát a asik jsem tomu nepřišla na chuť. Nejlepší je mluvit za druhé a vědět o tom prd. Moc příjemný to není. Prsty strkat do zadku bych taky zvládla hravě, ale už vidím tebe jak u toho vřískáš rozkoší... *15*
  • už Arbiter elegantiare- Petronius blahé paměti v článku propagované a obhajované říkal, co to může být za slast a rozkoš, když se na cestě k ní setkávají se zbytky včerejšího jídla....:-))
  • Jé to je prdel, jak si katolická církev oblíbila prdel, stalo se to u nich nějakým církevním zvykem a trdicí a snad také modlením, prasata, fuj
  • Žil - byl děduška i bábuška.
    Děduška oral,
    bábuška an.
    l *1*
  • Fuj! Copak se už všichni zbláznili? I zvířátka a hovádka vědí a respektují, že zadní dírka je pouze na vytváření "hromádek" odpadních produktů těla. Estetika a hygiena se dneska už nenosí. ? Je mi mladých lidí, kteří vám uvěří, moc líto. Přicházejí o hodně a hlavně o nádhernou a voňavou lásku.
  • Miluji veškeré formy sexu a také mám hrozně ráda erotické masáže. Před první masáží jsem byla plná očekávání i nervozity. Ale od příchodu do https://masaze-princess.cz/maserka/nikol-eroticka-masaz/ ze mě všechno spadlo. Laskavý přístup, nádherné prostředí a klidná hudba vytvořily atmosféru, v níž jsme se s partnerem mohli uvolnit. Masáž byla plná něžnosti a krásných emocí. Cítila jsem, že mezi námi znovu proudí energie, kterou jsme roky postrádali. Není to jen o tělesném potěšení, ale o hlubokém propojení. Od té chvíle jsme si opět začali nacházet cestu k sobě. Pokud váháte, běžte do toho – ten rozdíl pocítíte hned.

• to jste nikdo nikdy nelěl zánět močových cest nebo co?? *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit