-
Dřív jsem si sex hrozně užívala a nevadil mi při pořádném vzrušení ani tento typ sexu. V poslední době ale hrozné bojuji s tím, že se prostě nedokážu pořádně vzrušit. Kdo mi prosím poradíte s tím, abych zase dosáhla pořádného vzrušení?
-
-
Vyzkoušejte to https://supererekce.cz/22-fly-pro-zeny-1-baleni-3-tablety.html a sama uvidíte že fungují opravdu dobře a hlavně rychle. Budete si zase užívat a o to přece vlastně celkově jde.
-
Hele zase budete, určitě nevěste hlavu. Taky jsem měla podobný problém, ale nakonec se mi ho podařilo vyřešit fakt jednoduše. Podařilo se mi totiž sehnat prášky pro ženy, které dokáží zvyšovat libido. Hele když si ho vezmu, tak jsem do hodiny zase hrozně nadržená, prostě ani popsat to nedokážu.
-
-
Opravdu prášky pro ženy? Přiznám se, že jsem nevěděla že vůbec něco takového funguje. Můžete mi teda poradit o co to přesně jde?
-
-
-
Jak se Vám podařilo přemluvit přítelkyni k análnímu sexu? nechci na ni nějak tlačit, tak nevím jak to tak nějak kulantně zaobalit?
-
-
Je anální sex a anální sex. Může se jedna pouze o dráždění těch správných částí análu, k čemuž se využívají různé pomůcky. S přítelkyní jsem vyzkoušeli anální stimulátor a je to fakt bomba..jinak řečeno, nemusíte tam něco jen násilně strkat-
https://luxusni-vibrator.cz/analni-stimulatory/c6
-
Já jsem ji moc přemlouvat nemusel, stačilo jí dělat masáž, a když jsem se dostal k zadku, tak jsem ji tam tak dlouho kroužil, že ji to docela vzrušilo, a šlo se na to. První byl pro ni asi hodně bolestný, tak jsem potom koupil lubrikační gel, který se prodává přímo pro anální sex, a není také špatné používat anální kolík, díky kterému se dokáže pořádně roztáhnout před aktem.
-
-
V tom je nějaký rozdíl? Klasický lubrikační gel nestačí?
-
-
Je více mazlavější, takž mnohem lépe lubrikuje, podívejte se na eshop e-kondomy .cz, kde se dá koupit, a jak jsem už psal, tak doporučuji do zásilky přibalit i ten kolík, jinak by ji to mohlo ze začátku dost bolet.
-
-
-
-
Dnes dostal čepici, prsten a možná bude večer sandwitch.:)))))))))))))))
-
S pisatelem těchto sexuálních rad v I. i II. části lze polemizovat skoro ve všem. Píše o věcěch, které buď už sám zkusil, nebo naopak, píše o věcech, které zatím nezná. Nepřesvědčil. Zapomněl na to, že příroda sama určila co je pohlavní úd a živočištstvo od nepaměti znalo k čemu to je. Že si neukojení devianti začali hledat jiné způsoby, než přirozené k sexuálnímu uspokojení, nemůže se zde toto vydávat za to "pravé ořechové. Vůbec nápad o tomto psát je zrůdný, a to nejsem žádný klerikál ani chorobný konzervativec. Věci se mají dít přirozeně a přirozenou cestou. A tyto rady nejsou ani jednou z nich. Potěší akorát ty "chorobně" neukojené.