Přejít na výpis diskuzí
Som rozbil! Rytmus boural cestou na svatbu, zlikvidoval auto za pět milionů
3.7.2012 | Danica Klein
18 příspěvků
-
Takovýhlemu primitivu bych nedal ani Velorex. A Daře ani koloběžku. Proč nesedí ?
-
-
Ty jsi normální závistivý hlupák. Za prvé: proč by měl sedět?? Za druhé: Za sražení srny patrně řidič nemůže a nedá se to většinou ani předevídat, ani tomu zamezit. No nic, patrně nemáš ani na Trabanta.......
-
-
Pro ddd : no jasně, všichni závidí, blbe .....
-
Každý kdo v lese nabourá řekne, že mu vběhla do cesty srna. Má snad říct v pojišťovně - Byl jsem ještě trochu sjetej, pospíchal jsem, telefonoval, nezvlád jsem banální situaci, tak jsem to rozsekal?
-
-
je to nějaký TY DÝT *11*
-
-
to je ale idio.. !!! *12* *12* *12*
-
Co se týká závisti - spíš bych řekl, že ty diskutující tady vyjadřují hořkou pravdu. Že si někdo kupuje super-luxusní vozy není k závidění. Buď je to znak nízké finanční inteligence, nebo je tak snadno oblbnutelný, že ho jeho okolí okamžitě o tyto (dočasně) vysoké příjmy připraví.
-
To že si na to svým -umem- dokázal vydělat svědčí mj. o pokleslosti české / slovenské kultury.
-
Mám pocit,že tady nedošlo k rozdělení a nebo jako,protože těch primitivů je tady neurekom.Pozorovat toho potetovanýho primitiva ,není co závidět,ale na pokleslou demokracii,pokleslý radoby odborníci na kulturu.
-
Som rozbil... a skoro sa aj zabil *1*
-
Auto tomu neodpovídá, ale Patrik Vrbovský není vůbec blbej chlap *2*
-
vsechny jen zavydi darine a rytmusovy zavyst *2* *1* *2* *11* zavydite
-
pro sodu, nesedí protože má prachy ne? kdyby se to stalo tobě tak už dávno bručíš *1*
-
To krasne cerne Bentley na obrazku opravdu nestalo 5mil. To jsou auta, pro lidi, kteri jsou opravdu nekde jinde a hlavne to maji v hlave srovnany....Takze si dokazou spocitat, kolik takovy provoz stoji. No, tak snad to ma rozladeny Rytmus pojisteny, aby aspon neco zkasnul. Soudy jsou dneska drahe a Darinka zrejme jeste nejaky ten grosik potrebovat bude. Jinak, co se tyka "radoby hvezdy'' Ryt. tak kdydy nebylo pevecke souteze, kde se zviditelnil, tak by po nem ani pes nestekl. A zrejme by porad dal ''rytmicky'' odrikaval ty sve texty..., ktere maji do poradneho songu dost daleko. Ale na druhe strane je fajn, ze se to nekomu libi...