Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem všem koupila kosmetiku na notino.cz, maj tam teď výprodeje.Koupíte tam vše od parfémů, kosmetiky, biokosmetiky, vitamíny, minerály, jak pro děti, muže i ženy. Vklidu jsem si to objednala z domu a nechala zaslat poštou. Kdo je z Brna, Prahy, Ostravy, může si vyzvednout osobně.
  • Na notino.cz jse taky zakoupila kosmetiku pro celou rodinu. Udělala jsem velkou objednávku, mají opravdu co nabídnout.
  • No já švici koupila taky na různé společenské příležitosti dárek a to ve formě klipů do vlasů na clipinhair.cz. Sestra nemá štěstí na krásné dlouhé vlásky, hned se ji lámou. Proto byla za tento dárek velmi ráda a moc se ji líbil. Dají se objednat vlasy různých délek, barev a rovné nebo vlnité.
  • Já mám každý rok problém s tím, co vybrat manželovi. Nebaví mě mu pořád kupovat ponožky, mýdlo atd. Žádný koníček nemá, tak o to je to pro mě těžší.Vloni jsem mu k Vánocům koupila Zippo zapalovač a je spokojený. Topíme v kamnech a i v létě často grilujeme, tak má alespoň s čím zapalovat oheň.

• No mrkla jsem na ty stránky notino.cz a fakt super ceny. Hlavně ty ceny za parfémy. A taky jsem zvyklá nakupovat přípravky na celulitidu, tam maj ceny o hodně levnější než v naši drogerce. Díky za tip.
  • joskadevatej

Pěkné tipy. Mockrát děkuji za inspiraci. :) To já se letos rozhodl, že dárky pro všechny nakoupím na jednom místě. Konkrétně přes tuto stránku: https://www.slevoslav.cz/ Mají tam spoustu pěkných vychytávek a užitečných věcí, které určitě ocení každý. :)

• No ty clipiny do vlasů mám taky. Je v tom fakt jednoduchost. Doma při pečení a běžných pracech by mi tak dlouhé vlasy vadily, ale jakmile vyrazím ven, chci se líbit. Koupila jsem si pravé lidské vlasy, nejdou rozeznat od mých vlastních. Tehdá jsem je taky objednala na www.clipinhair.cz.
  • No děvčata, sestra mi koupila do vlasů ne clipinhair.cz na Ježíška clipy do vlasů. Mám mikádo. Když si ty clipy nasadím na vlasy, mám nádhernou hřívu a jdu zapařit s holkama. Chlapi se koukají. Skvělej dárek. Doufám, že na ně někoho brzo klofnu. :D
  • díky za tipy, nakoupila jsem kosmetiku taky na notino.cz. fakt ceny vklidu, výběr taky a vyzvedla jsem přímo na jedé zpoboček, kterých maj hodně. Ještě jednou děkuji za tip.
  • Dobrý den, některétipy mě opravdu natchli, například ten robotický vysavač pro moji mámu, která je na uklid úplný uchyl, každý den lítá s hadrem a mopem a vysavačem...Takže doufám, že bych jí tím ulevila. Švagrová má ráda čaje takže nějaký čajový set je taky super tip. A pro prarodiče už každoročně Biopron Premium, probiotika, každému 2 veliké krabice, se slevou 30 procent si tomůžu dovolit, mají to skorona půl roku, takže ti mají vždycky radost...Manželovi knížku Bearla Grilse a nevím co tchánovi!!!
    • Já koupila své mamce pro ženu praktický dárek. Na clipinhair.cz jsem ji zakoupila clipy do vlasů.Chodí ráda na večeře, do divadla.Clip in neničí Vaše vlastní vlasy.Nebudete muset chodit do kadeřnických salónů, vlasy si prodloužíte zcela sama. Do barvy vlasů jsem se lehce netrefila, ale to nebyl problém,dají se přebarvit
      • Já koupila pro naše super vánoční dárek, naši jsou starší, vše už mají, jenom to zdravíčko jim chybí. Bolí je klouby. Proto sem jim na Rosenpharma.cz objednala doplňky stravy s kolagenem, který jim pomůže k lepšímu zdravíčku. Mají na těch stránkách velké vánoční slevy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit