Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžete mi poradit dobrý dárek pro tátu (55 let) , který snad už vše má? Nebo tedy co chce, tak si koupí? Čím takového člověka překvapit? 

• Můj táta už několik let podniká a je na tom také tak, že prostě co chce, tak si může koupit. Proto jsem mu chtěla dát něco, co by si užil a koupila jsem mu kvalitní lahev rumu, na kterou si pozval na degustaci kamarády. 

• Chtěla bych pro manžela koupit kvalitní elektro koloběžku. Dokážete mi prosím někdo poradit, jak vybrat kvalitní? 

• To já
    mám doma úplně jiného muže, který má měkké dárky rád. Jelikož je už září, tak
    pomalu začínám přemýšlet, co mu k Vánocům pořídit. V březnu se nám narodil
    syn, takže uvažuji o něčem pro tatínky. Co myslíte?

• To je
      super nápad, tím mu určitě uděláte radost. Já jsem po narození našeho miminka
      koupila manželovi mikinu s nápisem "Jsem nejlepší taťka na světě a
      tečka" a on z ní byl opravdu nadšený. Vždy, když jde na procházku s
      kočárkem, tak si tuto mikinu vezme a pyšně se s ní prochází.

• To musí
        být krásné potkat takového tatínka s kočárkem. A kde jste prosím tuto mikinu
        kupovala? Taková mikina by se mu určitě líbila.

• Kupovala
          jsem ji tady: https://www.fajntricko.cz/p/1607/mikina-nejlepsi-tatka-atecka .
          Je fakt příjemná, kvalitní a i po půl roce vypadá pořád jako nová. Pokud si
          nevyberete z jejich nabídky, tak dokážou vyrobit i mikiny s vlastním
          potiskem.

• Pro muže jsem nikdy dárek moc nekupoval, ale pro ženu rád poradím. Měli jsme s manželkou 5. výročí, tak jsem jí chtěl koupit něco pěkného a ne jenom jít na večeři. Týden předtím mi padli do oka nádherné dámské řetízky z chirurgické oceli, tak jsem jí jeden pořídil a řekl bych, že byla spokojená. Za mě dárek dobrý.

• Podle mě je nejlepší dárkem ukázat, že dotyčného znáte a víte, co má rád. Můj muž třeba miluje rybaření, takže ode mě mimo jiné dostává poukázky do jeho oblíbeného obchodu nebo různé příslušenství.  Letos jsem se ale rozšoupla a k Vánocům mu koupila spodový prut, jsem zvědavá, jak se mu bude líbit :)

• Já tedy letos budu dávat praktické dárky, co se hodí. Letos mám v plánu koupit pro pány autokosmetiku tady a pak nějaké praktické dárečky pro dámy. :) 

• Koupil jsem pro bratra
    jako dárek pěknou pánskou koženou tašku přes rameno za hodně dobrou cenu
    https://penezenkylp.cz/kabelky/38-kozena-kabela-kabelka-pres-rameno.html

• Já jsem od manželky minulý rok dostal autozážitek a musím říct, že projet se v supersportovním autě bylo pro mě jakožto automobilového nadšence vůbec to nejlepší co jsem mohl dostat. Pokud tedy nějaká dáma podobně smíšlejícího manžela, rozhodně mu kupte něco takového ! )

• Můj
    manžel naprosto zbožňuje masáže a sama mu občas doma udělám erotickou masáž.
    Minulé Vánoce jsem se ale odhodlala a koupila nám profesionální erotickou
    masáž pro páry: https://masaze-princess.cz/eroticka-masaz-pary/ a je to
    opravdu nesrovnatelné oproti domácí masáži. Manžel byl opravdu nadšený a
    spokojený.

• Já tradičně nakupuji spodní prádlo. Velice spokojená jsem s eshopem tady. Rychlé dodání, řekla bych i střední cenová cesta. A přijde mi, že prádlo je velmi kvalitní. Kupuju nejen pro manžela, ale i pro syna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit