Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak úplně nejlepší je podle mého názoru s únavou bojovat pomocí přírodních prostředků. Výběr je dnes v tomto ohledu už docela velký. Spousta lidí například užívá kratom. Taky jsem to zkoušel a funguje to opravdu dobře. Je ale potřeba si dávat pozor jak na kvalitu kratomu, tak třeba i na dávkování. 

  • Já jsem vegan, takže něco takového nepřipadá v úvahu. Koupil jsem si proto z https://www.jml-zlin.cz/cs/ginkgo-guarana doplněk stravy s guaranou, takže doufám že mi pomůže to. Poslední dobou je ta moje únava vážně hrozná.

  • Já jsem s únavou zatočil tak, že jsem si od manželky nechal poradit a ta mi dala kravské kolostrum, které beru pravidelně. Je to pro mne prakticky takový všelék. Ono to opravdu podporuje velikou spoustu věcí a to se mi moc líbí. Hlavně mi to tedy vyřešilo tu únavu :)

  • Nová matrace určitě udělá hodně. Já mám ale třeba s únavou problém i přes to, že spím docela dost. Nejhorší to je vždycky v práci. Právě tam se mi dost osvědčily takové tabletky s guaranou, které jsem sehnal odtud: https://eshop.guaranaplus.cz/guarana Dřív jsem pil hodně kávu, ale to není moc zdravé. Guarana je mnohem lepší řešení

  • Vidíte, doplňky stravy mě vůbec nenapadly. Zatím jsem si objednal z https://www.vesna.cz/matrace novou matraci, tak uvidíme co to s mým spánkem udělá. Pokud to nepomůže, určitě zkusím dát na vás. Je možné, že za to může nedostatek nějakého vitamínu či prvku.

  • macinan

    Musím se přiznat, že já minulý podzim měla s únavou a vyčerpáním poměrně velké problémy. Po nějaké době se ukázalo, že v mém případě to bylo způsobeno nedostatkem železa. Začala jsem jej tedy doplňovat pomocí doplňků stravy od http://qineva.cz/ a musím říct, že to neskutečně pomohlo. Od té doby už naštěstí žádné podobné problémy nemám.

  • Taky jsem byl poslední dobou hrozně unavený a vyzkoušel jsem snad všechno a nic nepomáhalo. Nakonec jsem se rozhodl pro výměnu staré matrace za novou z https://www.studiomatrace.cz/ a od té doby se to o dost zlepšilo ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit