Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Pravda. Kickstarter raději nezapínám tento měsíc, určitě by se tam našla deskovka, která by mě zaujala *1*
  • TO jo, ale to v podstatě žádná z těch nových krásných her ;)
  • Veskoslav
    No ty lepší deskovky i z toho 40k nejdou pod dva tisíce:)
  • Tak jako máš pravdu :D pokud se budeš bavit čistě o Fantasy battles( T9A) nebo nyni Age of Sigmar tak určit... mám doma dvě armády a byla by za to myslím solidní dovolená *1* ale třeba warhammer quest silver tower... nebo "pouze" deskovky ze 40ky jsou cenově ok *5*
  • Veskoslav
    Tak to doporučuji se obloukem vyhnout čemukoliv, co si říká Warhammer:-D Protože to je solidní pálka.
  • Veskoslav
    DS se vyplatilo v KC kampani, tak byl solidní poměr cena/co dostaneš. Teď jak píše Prase, nevyplatí se to, pokud do toho nechceš narvat majlant. To už je pomalu levnější a podle mě lepší STAR WARS Imperial Assault.
  • Veskoslav
    X-Com, Lords of Hellas (pokud jsi nestihl KC kampaň), Lobotomy, Zombicide: Black Plague, This War of Mine (rozhodně doporučuji).
  • Doporučil bych karetní věci.Legendary alien encounters,xenoshyft onslaught nebo warfighter. Zajímavý solo mody má Adrenalin, 51st state nebo Neuroshima Hex.
  • to je pomalu desková výHRA ovšm jen pro vydavatele....
  • Zombicide muzes hrat solo... taky toho karetniho Pana prstenu
  • Arkham (lepe eldritch horror v eng kvuli rozsirenim) je taky prudce jedlej, ale je potreba hrat za nekolik postav naraz...
  • To jsou rady nad zlato :). Prakticky nic z toho se neda sehnat. Max Mage knight v eng a jeste blbe. Solo hratelne treba Mars: Teraformace, Male velke galaxie, jako polohra mozna settlers zrod imperia... Rozhodne to naejsou hry tak in jako vyse jmenovane, ale aspon se daji normalne koupit a nestojej absurdni castky
  • Arkham Horror (i v CZ).
  • Spousta, napadá mě např.:
    Gloomhaven, Mage Knight Board Game, The 7th Continent, Massive Darkness, First Martians: Adventures on the Red Planet, Too Many Bones a spousta dalších, přičemž First Martians a Mage Knight jsou i v češtině.
  • Existuje nejaká kvalitná deskovka, ktorú môžem hrať sám? Niečo ako solitér pri kartách.
  • Osobně bych s Dark Souls deskovkou asi počkal. Ne, že by nevypadala zajímavě, ale za 2 a půl litru v základní verzi dostaneš jenom Dancer of Boreal Valley a Ornsteina se Smoughem. Zbylí bossové se dokupujou. Kdybys to chtěl komplet, vyjde tě to tak na 15 litrů, což mi teda za deskovou hru připadá už skoro dost.
  • mam uz ji doma nejaky ten rok a naprosto nechapu navod, to psal nejakej totalni DEMENT, absolutnen neni jasne, jak zacit a hrat, opravdu musiste na youtube...
  • Mám ji doma. Hrajeme zatím s přítelkyní a druhá hra jí bavila :-)
    Trochu mě štve na manuálu z pravidel, že nejsou moc jasná. Musel jsem se podívat na youtube, kde mi to někdo vysvětlil.
    Kdyby někdo chtěl v jižních čechách zahrát, jsem ready :-)
  • Děkuji za typ na dárek k vánocům... :D Ještě jsem zaznamenal Monopoly s Warcraft tématikou a rovněž bych chtěl okusit Dark Soul deskovku nevíte jak to s ní vypadá ... ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit