Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Aááá nový web heheh já si říkal no nic 😄😁 ale ve finále nic pro mě.

  • honcka

    Že v tomhle žánru nebylo zmíněno F.A.T.A.L. kde jsou tabulky i na šířku a hloubku va**ny u jednotlivých ras, má to cca 900 stran, kdo se chce pobavit, tak tady je to komplet ke shlédnutí

    http://www.donatebytes.com/fatal.pdf

    • Sgt_Buckminster

      F.A.T.A.L. vidim jako kategorii samu o sobě, takový matematickovulgární bizár 🤔 což mu teda nijak neubírá na kultovním statusu. Ale fakticky mám v poslední době dojem, jako kdyby někdo na výročním srazu klubu autorek erotické literatury někdo pod židli objevil PHB pro DnD a všechny se najednou pustily do nějakých eroRPG odnoží, rostou teď jako houby po dešti. Však Lewd Dungeon Adventures právě vybírají na KS na druhý díl.

      • Safra ale ta idea připravit dobrodružství jako gamebook, hodit k otmu nějakou pseudoumělou inteligenci pro protivníky a pár zábavných soubojů, přezpůsobit příběh tak, aby vyhovoval i něžnějším polovičkám, to zní jako fajn způsob, jak strávit večer.

        Jenom by tam člověk nemusel mít ty úchylné kousky navíc :)

  • Dobrodružství pro dva, které se dá hrát bez GM? To mi pravděpodobně je schopné to celé prodat, bez ohledu na omáčku :)

    Safra proč se tohle nedělá častěji?

    • Beru zpátky, beru zpátky!

      I started playing D&D last year and enjoyed it, but...

      To enhance the gameplay experience, I added character backgrounds and an extra page that explains the vampire mating traditions. In some vampire lore, mating between vampires is often depicted as a violent and deadly affair. During mating, the male vampire will bite the female vampire on the neck and drink her blood while simultaneously impregnating her.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit