Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Aááá nový web heheh já si říkal no nic 😄😁 ale ve finále nic pro mě.

  • Safra ale ta idea připravit dobrodružství jako gamebook, hodit k otmu nějakou pseudoumělou inteligenci pro protivníky a pár zábavných soubojů, přezpůsobit příběh tak, aby vyhovoval i něžnějším polovičkám, to zní jako fajn způsob, jak strávit večer.

    Jenom by tam člověk nemusel mít ty úchylné kousky navíc :)

  • Sgt_Buckminster

    F.A.T.A.L. vidim jako kategorii samu o sobě, takový matematickovulgární bizár 🤔 což mu teda nijak neubírá na kultovním statusu. Ale fakticky mám v poslední době dojem, jako kdyby někdo na výročním srazu klubu autorek erotické literatury někdo pod židli objevil PHB pro DnD a všechny se najednou pustily do nějakých eroRPG odnoží, rostou teď jako houby po dešti. Však Lewd Dungeon Adventures právě vybírají na KS na druhý díl.

  • honcka

    Že v tomhle žánru nebylo zmíněno F.A.T.A.L. kde jsou tabulky i na šířku a hloubku va**ny u jednotlivých ras, má to cca 900 stran, kdo se chce pobavit, tak tady je to komplet ke shlédnutí

    http://www.donatebytes.com/fatal.pdf

  • Beru zpátky, beru zpátky!

    I started playing D&D last year and enjoyed it, but...

    To enhance the gameplay experience, I added character backgrounds and an extra page that explains the vampire mating traditions. In some vampire lore, mating between vampires is often depicted as a violent and deadly affair. During mating, the male vampire will bite the female vampire on the neck and drink her blood while simultaneously impregnating her.

  • Dobrodružství pro dva, které se dá hrát bez GM? To mi pravděpodobně je schopné to celé prodat, bez ohledu na omáčku :)

    Safra proč se tohle nedělá častěji?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit