Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Západní kapitalismus selhává, protože ztratil svůj smysl pro morálnost," píše pro Aktuálně.cz novinář a vydavatel internetového zpravodaje Fleet Sheet Erik Best.
    Co se pokazilo na kapitalismu? Byl to přece tak slibný systém a zároveň původce tolika užitečných vynálezů a vymožeností moderního života. Avšak na počátku 21. století to vypadá, že mele z posledního. Světoví kapitalisté se nedávno sešli v Davosu, aby vyšetřili churavějící tělo kapitalismu, ale ne aby vyléčili chorobu, která jej v hloubi sžírá. Pouze prodiskutovali způsoby, jak jej udržet při životě o něco málo déle. Evropští politici zkouší přikládat pijavice, jakoby pouštění žilou mohlo nějak oživit jeho zmírající orgány. Jak dlouho to pacient vydrží, nikdo netuší.
  • To je zajímavý, že od některejch výraz „patolízalství“ sedí víc, než od jinejch. Jak jim jde, Štěpánek, ta jejich favoritní disciplína, prdelolezctví?
  • http://vtipy.netroof.eu/item/6879/kinohit-saison-in-cz/
  • Hlavně že odešel, to je nejdůležitější.
  • Havel byl ve všem co dělal podprůměrný a jeho role v budování mafiánského státu je nesporná.Ty jeho hry postrádají intelektuálního ducha velkého umělce a jsou křečovité.Odcházení je snaha Havla o to udělat si sám sobě pomníček kdyby na něho nezbyl kámen na pomník v rozkradených Čechách.
  • Vidíte,že slované dělají čůrbes nejen ve vládě,ale i ve filmu.Tenhle stát má pár herců,větśinou alkoholiků,nebo rádoby vyléčených notoriků,natočí několik bezcenných filmů a pak si udělujou ceny
    o sto šest.No ,je to vlastně komediantský národ.
  • Havla jsem před revolucí neznal. Jeho hry mě nikdy nenadchly. Dělal jsem revoluci, ne kvůli Havlovi, ale za svobodu. Havla jsem si vážil při revoluci a po ní do té doby, než si vzal Dášenku a prodával Chemapolu Lucernu. Herci jsou lidé, kteří si dysi bývali komedianti, kteří za pár drobných kočovali po vlasti a teď mají DAMU, FAMU a JAMU a jsou díky médiím nadlidi. Vážím si opravdu dobrých herců, kterých je v ČR velmi málo. Vždyď jde pouze o peníze!
  • No to je nestranné. Havel za to v tuto chvíli nemůže, to je jisté. Film to byl úžasný, pan Havel opravdový podVodník, Dášenka barová tančnice, protagonisté se snažili. Absurdní divadlo, je opravdu absurdní a není pro všechny. Ale v tomto případě to absurdní divadlo nebylo, byl to tvrdý realismus. A to je na tom to absurdní.
  • Ach,ti herci-!opravdoví "herci",chtějí národ poučovat /např.pí Holubová/ a sami jsou morálně na nejnižším stupni -to je ten pokrytecký havlismus ,který se v zemi rozšířil jako mor -pod rouškou boje za lidská práva!Vzpomínám,jak se páni herci z Vinohrad zachovali ke skonu jejich dlouholeté kolegyně Švorcové .
    Teď je veleben p.Havel ...............?
    • Proč je u vás Holubka na tom nejnižším morálním stupni? Vy jí znáte? Co tak vám strašnýho udělala?
      • tak halóó,Miloši......poučte mne....
  • ...také mne tato zpráva o nominacích hned po ránu překvapila, i když jsem přenos nesledoval (jsem v zahraničí) a film jsem neviděl. Není to určitě dobrá vizitka nestranného posuzování od Akademie.... *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit