Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdyby se nejednalo o Havlovy hry kritika by je rozcupovala na kusy a pes by po nich neštěkl. Opileček si hrál na umělce a protože se schodou náhod dostal k veslu tak se jeho slátaninám dostalo pozornosti jež si prostě nezaslouží. Umělci jako vždy lezou mocným do zadku a nikdo nemá odvahu říci že havlovské bláboly prostě nestojí za nic.
    Je to směšné že týhle trapný figurce dějin se i po smrti dostává faraonských poct. sakra už týdny leží pod zemí a člověk od toho cirkusu vlezdoprdelectví havlovi nemá stejně pokoj.
  • To co stojí takové divadlo jako je tato nesmyslná trofej tak to je nemorální vyhazování.peněz.
  • Havel byl ve všem co dělal podprůměrný a jeho role v budování mafiánského státu je nesporná.Ty jeho hry postrádají intelektuálního ducha velkého umělce a jsou křečovité.Odcházení je snaha Havla o to udělat si sám sobě pomníček kdyby na něho nezbyl kámen na pomník v rozkradených Čechách.
  • Konečně někdo známý se nebál nahlas vyjádřit to, co naznačují diskuze na internetu: je to slátanina a ti, kdo to navrhují jsou řiťolezci. Nezapomínají ale, že dnes už vládne někdo jiný? Měli by se tedy pokusit navrhnout třeba nějaký výrok Nečase nebo Klause na zfilmování!!!
  • Plně souhlasím s p.Štěpánkem.Tolik blábolů od p.Havla jsem neviděl.Co se mi líbilo o něm byl dokument Občan Havel a tam jsem si uvědomil co potřebovala generace polistopadových komunistů a sice slabého představitele chátry.Já vždy dával přednost Diensbierovi.Toho bych bral raději za prezidenta,protože to byl člověk s rozhledem a ne snílek,který v alkoholickém a cigaretovém oparu psal taková veledíla.Ukázka názoru na Klause a neustřižený tipec tomuto pánovi a vůbec obklopen tzv.poradci to byla jedna velká tragedie,která se tomuto národu vymstila.Proto je to výsměch daleko lepším dílům i když jich po listopadu moc není.To není zášť to je konstatování holého faktu.
  • Souhlasím s p. Štěpánkem. Je to jen proto, že p. Havel zemřel. On sám za to nemůže, proto není dobré ho tu pomlouvat. Celá lavina poct, která se strhla po jeho smrti - přejmenovávání škol, letiště, zákon o zásluhách apod. mi připomíná dobu totalitní, kdy se takto uctíval Lenin, Stalin a další jim podobní.
  • K tomu se nemá cenu vůbec vyjadřovat. Nechal bych tady prostor pouze pro "původní Petry", ať se tady blahem onanují.
  • Hlavně že odešel, to je nejdůležitější.
  • Je obdivuhodné, jak se občané této paskvilní republiky nechávají okrádat televizí, která požaduje zlodějské poplatky jen proto, aby nechala různé židovské hlupáčky natáčet filmy, které nikdo ani nechce vidět, protože jsou nesmírně primitivní a jsou jen propagandistické pro určitou skupunu lidí. Pro tento film horují pouze lidé a kolaborační šaškové, kteří se i v minulosti přizpůsobili momentálnímu kolaboračnímu trendu, který je zde zakořeněn po staletí. Herečtí kašpaři byli vždy ochotni za mrzký peniz prodat svoji vlast i rodinu, jen aby se měli dobře, včetně svých známých a příbuzných. Lidé, myslete hlavou!
  • Ach,ti herci-!opravdoví "herci",chtějí národ poučovat /např.pí Holubová/ a sami jsou morálně na nejnižším stupni -to je ten pokrytecký havlismus ,který se v zemi rozšířil jako mor -pod rouškou boje za lidská práva!Vzpomínám,jak se páni herci z Vinohrad zachovali ke skonu jejich dlouholeté kolegyně Švorcové .
    Teď je veleben p.Havel ...............?
    • Proč je u vás Holubka na tom nejnižším morálním stupni? Vy jí znáte? Co tak vám strašnýho udělala?
      • tak halóó,Miloši......poučte mne....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit