Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trolle Putine.

Moc sis nepomohl. Jednak pravdu nezměníš ani když si naklikáš 100 bodů.
    A jednak jsi tím nakliknutím šest za vteřinu znovu dokázal že podvádíš s hlasováním. *15* *15* *15*
  • Heller (KDU-ČSL): „Zeman je lhář“, napsal Peroutka

Český novinář Ferdinand Peroutka před více než 70 lety prorocky a nadčasově publikoval svůj článek v časopise Přítomnosti s názvem „Prezident Zeman je lhář“. Sice nemohu přesně citovat, protože si nepamatuji, kde přesně jsem tento článek viděl, nicméně jsem si jistý, že jsem ho od Ferdinanda Peroutky četl a že existuje.

O pomoc s nalezením tohoto článku jsem pak požádal svého čtyřnohého miláčka, psa Huberta. Jedenáctiletý labrador dělá vše pro to, aby tento článek dohledal. Zatím lze doložit řadu morálních selhání prezidenta Zemana. Nebudu je zde vypisovat všechny, protože by to byl dlouhý seznam. Nicméně pěkný seznam (i když neúplný) již vytvořil Jiří Pehe, odkaz na jeho článek zde.

Nicméně jsem férový člověk a slibuji, že pokud se článek do konce června nenajde, omluvím se. Nikoli však za to, že bych snad někoho očernil (morální selhání prezidenta Zemana jsou zjevná), ale za to, že jsem článek já ani můj čtyřnohý kamarád Hubert nedohledal. Následně pak vypíši tučnou odměnu za nalezení tohoto článku.

Závěrem bych rád zdůraznil, že pokud budou historici tvrdit, že takový článek neexistuje, nevěřte jim. Podle zkušeností mého čtyřnohého přítele se snaží vše překroutit a nedá se jim vůbec věřit. Věřit lze totiž pouze mně a mému tvrzení, že jsem tento článek viděl.
  • Nesmrdí tu Simona ale ty - multinick Putin.

Kradeš nicky. Podvádíš s hlasováním ( 30 bodů za minutu).
    I když ti dal admin 10 krát stopku stejně jsi tu psal. Takže máš hromadu IP adres a
    podvádíš.
  • A koloběžka 1. dvě čtveratý koločka a jezdí na ní Sweinberg z Práglkavclu.
  • lépe bych to nenapsala
  • Hele Ovčáčku BTW, jsi docela trapný.
  • Ovčáček je ve svém oboru kapacita, proto si ho pan preziden vybral, celé ČR je pan Ovčáček sympatický a erudovaný, prostě člověk na svém místě
  • ... neužitečnej idjot smrad a multinick Simon má préé a smrdí zde nonstop :)))
  • Tak Ovčáček je někdejší redaktor Haló novin?! Tak to mluví za všechno. A takového zkrachovance a soudruha si Zeman vybral jako mluvčího. To mluví za vše... *16*
  • ano, se sovětským časem na věčné časy a nikdy jinak

vivat Gagarin
  • Sudruhy, sudruh Ovčaček je dobrý sudruh, který je plně oddán myšlence marxismu-leninismu a osvědčil se již v stranickem tisku Halo noviny. Je to mlady perspektivni kádr a takovych není v naši Straně nikdy dost. At žije sozialismus. Čest!
  • Králové měli svého šaška, Milošek má Ovčáčka...
  • Užitečný? Snad jen i-iot. Ten kdo je užitečný maximálně pro
    Haló noviny či Naši pravdu a Zemana je jinak nepoužitelný..
  • omlouvám se Tiscali za použití nevhodného slova byť je používáno běžně v odborné literatuře a medicíně
  • Prý pražská kavárna.

Každý kdo Prahu zná tak ví že potkat v Praze pravého Pražáka je těžký úkol.
    Je tam totiž hodně cizinců a ještě víc moraváků. Ti sice na Prahu nadávají ale jezdí
    tam za lepším platem. A kupodivu v tom nevidí rozpor.
  • Je až s podivem, že panu Tiscalimu vulgární nadpis článku vůbec nevadí.Na rozdíl od pisatele toho čánku je pan Ovčáček jen slabý odvar. Holt taliánští chlebodárci pana Tiscaliho nám budou vštěpovat svoje rozumy.Kaj jsme to až došli!. *16*
  • Ovčáček - křupan, id.ot a pi.us, jen se na něj podíváš..... *1* *1* *1*
  • Ty pravé tupé ovce se projeví zase okolo 17. listopadu. Teda pokud jim to protektor z americké ambasády správně zorganizuje a zaplatí. Není dolar, není ovcí...
  • zlej trolle, vysvětli nám to prosím *3*
  • blegh
    Tak jednoduché heslo, že ty jsi ho dodnes nepochopil *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit