Přejít na výpis diskuzí
Aféra "(ne)kandidát Šlouf": Na scénu vstupuje Ringo Čech se zásadním svědectvím
13.9.2013 | red
35 příspěvků
-
Jsem konsternován !!!
-
Šloufova minulost hovoří jasnou řečí .
-
Ringo Čech bude zpívat píseň- Hop a je tu lidoop
-
A´t jde do voleb kdo chce,jsou to pořád stejní lidé.Všichni je budeme zase živit a oni budou
odklánět milióny.Vyvolali nenávist proti důchodcům,komunistům, a invalidům,a vysají po volbách co se ještě vysát dá.Pak si rozdělí zlaté padáky,přehodí si židle ve správních radách
a občan VOLIČ přece za všechno může...viz přiblblý pořady paní Jílkové. -
Že by jsi ho tak dobře znal z vašeho klubu podrazáků a šmejdů? Nebo jen to co jsi pořečetl v novinách co mají vždycky pravdu?
-
Že vás to ještě pořád baví . Opakovaný vtip přestává být vtipem .
-
jéééé. Jestli chceš vidět, jak vypadá pablb, koukni se do zrcadla....
-
Nevím, proč Čech neuvedl jméno toho doktora z Liberce. To byl s určitostí Sobotka z ODS.
Ale já budu volit KSČM !!! Nejslušnější, nejdemokratičtější, nejlidštější poltickou stranou pro všechny slušné, vzdělané, inteligentní a pracovité občany ! -
Při nejlepší vůli nevím proč se zemanovci od Šloufa tak odtahují . Je to přeci přímo prototyp a ukázkový exemplář zemanovce . Kariérní prospěchář , podrazák a šmejd každým coulem . Takže soudruzi , pěkně dohromady a nestyďte se .
-
Tak od vymastenyho pana umelce Ringa ty kecy teda sedi, to je pablb. *11*
-
V první řadě praotce Rusa .
-
Přemýšlím,že budu volit SPOZ mají kvalitní lidi v čele kandidátek.Třeba ti současní ministři vlády ,kteří za ně kandidují.Takhle dobrá vláda /Rusnokova/ tady už dlouho nebyla .Škoda ,že tam nemůžou být aspoň ty 4 roky.Volby snad vyhrají socani,které jsem vždy volil,ale když jsem viděl tu jejich stínovou vládu ,volit je nebudu Urban ,Špidla a další profláknuté ksichty ,jsou to lidé ktrří se v minulosti znemožnili a budou v tom zas pokračovat? *16*
-
SPOZ si dala parádní vlastní gol. Papouškovat populární hesla o změně
a dosadit si do čela profláknutého kariérního hraboše Šloufa je dokonalou
předvolební sebevraždou. Stejně jako Bobošíková si přitáhla do strany
všechny staré mafiánské kádry z ODS.
Žádné nové strany. Jen staří korýtkáři v novém čistém dresu se nám opět
hrnou ke státním korýtkům. -
Možno aj praotca Slováka.
-
Šlouf je schopnej sehnat na kandidátku i Praotce Čecha!