Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Amíka platí jen pořádný klacek, vyprášit pořádně kožich a hybaj za velkou louži do Bronxu a Detroitu, jinde nemáš co dělat!!
  • Vypadá to, že Afghanistán zůstane největším producentem drog a cvičištěm teroristů. Ani ruská vodka ho nepřemohla.

Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenproletářské KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, VV, ANO, SPOZ, ÚSVIT atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Napsal jsem níže strašnou pitomost a bezbřehou hloupost, omluvte mě, byl jsem trochu v rauši, to pak člověk neví ani co dělá, natož co někde píše!!
  • Pane Zeman vše nejlepší oslavil jsem vaše narozeniny hladovkou a vyjel nakole z Bojkovic,kde pekař Polanský neměl ani suchý rohlík nebo pletýnku v pekárně dopoledne v jedenácthodin třicet minut tak podporujte soukromníky,aby velké pekárny nevyváželi chléb do jaam spalovny pana Bališe v Bolešově.
    Najedl jsem se až jablek bernské na Vyškovci,kde při letecké bitvě zmasakrovali cizinecké letky místní sedlákypři kopání brambor něco podobného co dělají češi a cizí vojska v Afghanistánu z vrtulníků ,vody jsem se napil až se studánky po padesáti kilometrech a doporučoval všem co tam s auty brali vodu do lahví,aby vám ji zavezli na Hrad do Prahy,že ze všeho pijete nejraděj od starého pramene a ten už je tam od dob paní hraběnky Sylvajky,což paní Sylvaová kandiduje v Brazíliji na presidentku tak jsem si nasbíral i klasů kukuřice na kukuřičné placky žiji jako mexický zemědělec a nemám dotace ani sociální podporu,když stavíte jen s vaším voličem poslancem Došlou fotbalové hřiště za dvacet milionů v koucourkově.
    Každopádně jste obklopen Hrůzou ameriaknismu od kterých by jsem udělal vysoký plot aby neškodili odposloucháváním hovorů a reklamami ,to žeby si Kvitová auto nezasloužila ani to že jí dáváte ještě odměny Z žranic z fondů presidenta když Tenis je sport mafie ODS CSSD a všech darmožroutů lenosti.
    Každý cyklista amatér vyvyne více usilí nežli nějaké sportovkyně Kvitové,nebo Jágrové se zlatými hokejkami to že si kupujete tak drahé oblečení i Babišova žena je asi nějaký tunel nadsazených cen a balamucení že nepobíráte platy s Babišem,to je fakt nepobírání příjmu s ziskem milionů z firem.
    Ti vaši debilní Afghanci zničili co se dalo a Chomejný byl zrušen těmi vašemi přáteli militantů Sovětského Svazu
    Antonín Brachtl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit