Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mule Mule, ale oni se kluci izraelští rozhodli, že to bude jinak. Palestinec drze prudí kde může, neváhá zákeřně vystřelit raketu odkudkoliv , tak musí počítat s tím že vždycky nebude po jeho.Ale zejména  pokud má v něčem prsty ta smečka křiváku z Amnesty I. nebo Human R. tak je to jen dobře, že si to kluci v Izraeli vzali.Protože tady tihle jmenovaní jsou teda extra křiváky světového formátu.

  • Vraždící prasata z jŮeSeSej zase dokazují co jsou za netvory:

    Organizace spojených národů - Evropská unie - Spojené království - Liga arabských států - Mezinárodní výbor Červeného kříže - Amnesty International - Human Rights Watch

    považují Golanské výšiny za území okupované Izraelem.

    Golanské výšiny jsou podle rezoluce RB OSN č. 242 a 338 syrské území, jež je protizákonně okupováno Izraelem.

  • Marcelskrc

    stále nevíš kde je step

  • Po přepadení svého území v roce 1967 Syrií israelská armáda zatlačila syrskou invasi mimo území Israele, aby poté v šestidenní válce dobyla Golanské výšiny. 

    Od roku 1967 do roku 1981 podléhalo toto území vojenské správě, 14. prosince 1981 Kneset přijal zákon o Golanských výšinách, kterým Golanské výšiny prohlásil integrální součástí státu Israel.

    Historicky toto území nebylo nikdy součástí Syrie, ale britské kolonie Palestiny, na jejímž území Stát Israel vznikl. 

    Až jednostrannou agresí v roce 1944 se staly Golanské výšiny součástí nově vzniklého  samostatného státu Syrie. 

  • KYPR BYL TURECKEM ZÁKEŘNĚ PŘEPADEN TURECKEM INVAZÍ TURECKÉ ARMÁDY OD 20.7 - 18.8.1974 

    - 20.7.1974 Turecko zabralo 3 % rozlohy ostrova předtím, než byl vyhlášen klid zbraní. 

    - od 1.8 do 18.8.1974 přesto Turecko v útoku zákeřně pokračovalo a zabralo 40 % ostrova, kde vyhlásilo . Linie druhého příměří ze srpna 1974 se stala nárazníkovou zónou OSN, které se říká „Zelená linie“.

    --------------------------------------------------------

    Na rozdíl od tohoto aktu vyslovené agrese druhého státu byl Krym prohlášen samostatným státem (viz můj příspěvek níže) a teprve poté se na základě referenda k Rusku připojil 

    - už po rozpadu SSSR představitelé Krymu měli řádně dokladované výsledky opakovaných referend - a v těchto referendech se obyvatelé Krymu opakovaně a výraznou většinou vyslovili pro autonomii.  

    Ukrajina výsledky těchto referend odmítala uznat s tím, že referendum o autonomii Krymu musí proběhnout na celé Ukrajině! I když Krym - předtím samostatný - k Ukrajině byl připojen až v roce 1954 dekretem Chruščeva...

  • Rozhodně - po vítězství ruských vojsk, vedených (ruským) generalissimem  Suvorovem v roce 1774 se Krymský chanát stal mírovou smlouvou z Küčük-Kainardži uzavřenou v důsledku této porážky v rusko-turecké válce v letech 1768–1774 součástí Ruského impéria, což bylo potvrzeno i vítězstvím v následné rusko-turecké válce v letech 1787–1792. V Ruském impériu Krym nejprve součástí tavričské oblasti (od roku 1783) a pak od roku 1802 až do bolševické říjnové "revoluce" v roce 1917 součástí navazující tavričské gubernie. Ta kromě poloostrova Krym zahrnovala i území na sever až k Dněpru.


    V roce 1945 byla Krymská autonomní SSR nahrazena Krymskou oblastí. Ta byla součástí Ruské socialistické federativní republiky 

    A to až do 19. února 1954, kdy vyhlásilo předsednictvo Nejvyššího sovětu pod taktovkou Chruščeva, že Krymská oblast stává součástí Ukrajinské sovětské socialistické republiky.


    Po rozpadu SSSR představitelé Krymu měli řádně dokladované výsledky opakovaných
    referend - a v těchto referendech se obyvatelé Krymu opakovaně a výraznou většinou vyslovili pro autonomii. 
     

    Ukrajina výsledky těchto referend odmítala uznat s tím, že referendum o autonomii Krymu musí proběhnout na celé Ukrajině!

    A nepřátelský postoj Ukrajiny k samostatné Krymské republice byl i důvod k připojení se k Rusku, což opět potvrdily výsledky referenda!




  • josef.chmela

    Celý svět má štěstí, že je zde Rusko. Jinak by teroristé USA už dávno anektovali celou planetu.

  • josef.chmela

    Rozumné a inteligentní vyhodnocení situace na Krymu. Krym je součástí Ruska a nikoli jiného státu.

  • Kdyby ti východostepní nájezdníci zůstali ve své stepi a nelezli jinam, to by bylo na světě líp.

  • josef.chmela

    Co ten tvůj blábol má společného s anexí Golanských výšin Izraelem? Jsi stále jako ohraná gramodeska. Stále tu meleš ty své hlouposti dokola v jakékoli diskusi k jakémukoli tématu.

    Nech se vypnout.

  • Mezinárodní právo neexistuje. OSN je zkorumpovaná organizace, ve které dohlíží na dodržování práva modré přilby, které kšeftují s humanitární pomocí a ho v n o dělají pro místní obyvatele, které mají chránit. Mezinárodní právo je jen o penězích a bezzubé OSN.

    Vlezte mi s tím na záda.


  • Marcelskrc

    Ještě pořád nemáš atlas abys věděl kde je step?

  • Marcelskrc

    čro je veřejné námi placené medium myslíš že pan šándor jakožto pravidelný host lže?

  • A co východostepní nájezdníci, kteří z malého středověkého Moskevského knížectví neustálými nájezdy a podmaňováním si okolních zemí a  zotročováním obyvatel vytvořili CCCP zabírající šestinu světa. A ještě jim to bylo málo a tak si ve 20.století s budovatelem "hnědého" socialismu rozdělili Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop). Po WW 2 zabrali, vydrancovali a zotročili Střední Evropu. A když jsme se chtěli trochu nadechnout, tak na nás udělali v r. 1968 další nájezd, který přinesl několik stovek obětí civilních osob a další drancování naší země a zotročení obyvatel na dobu víc jak 30 let.

  • Marcelskrc
    No a co
  • Pan Šándor je civilní osoba - může si říkat, co chce...

  • Marcelskrc

    Šándor to říkal v čro že Izrael nezákonně okupuje Golany

  • Marcelskrc

    Jistě a tak Krym je Ruský,Severní Kypr Turecký .

  • Básničky zástupce země, která Israel napadla a pak se divila, že byla zahnána až za Golany, jsou úsměvné.

    Hlavně když si vzpomeneme, jak muslimové podporovali Hitlera během II. světové války. Dokonce jejich představitel, muftí Amin al-Husajni byl Hitlerem přijat - a že tento Amin al-Husaini byl zodpovědný za organizaci protižidovských pogromů v letech 1920 – 1936 na území Palestiny (tehdy pod britskou správou). S Hitlerem jednal o aktivitách na území Egypta i Palestiny (ve prospěch Rommelových vojsk) - tím se v podstatě všichni Palestinci zařadili mezi národy poražené ve II. světové válce! 

    Tím spíše, připomeneme-li si aktivity - na "kavkazské frontě" bojující - ARABSKÁ BRIGÁDY, vytvořené z tisíců palestinských přesídlenců do Německa ve třicátých-čtyřicátých letech dvacátého století. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit