Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dva dny po oznámení států BRICS Spojené státy obvinily Rusko, že sestřelilo let MH 17 Malaysia Airlines nad Donbasem a zabilo 298 lidí. Na této bázi, naprosto svévolně, přinutily Evropany aby vstoupili do ekonomické války s Ruskem. Ustavujíc se do role soudu, Rada Evropské unie soudila a uznala Rusko vinným aniž by mu dala možnost se bránit. REU uvalila „sankce“ proti jeho finančnímu systému.
    A VY TADY ŘEŠÍTE VLOŽKY!!!! SVĚT SE ZBLÁZNIL......
  • Jasně - dám si do bot speciální vložky a můžu se dál přežírat...zajímavá "strategie"...
  • KIMCID
    hlad je naučí
  • Aha tak censura už dala pryč toho škaredého Američana a dala tam chodidlo, zajímavé na jakých maličkostech jim záleží.
  • Kdyby se od mala deti nestresovaly dietami a zkratka si navykly jist pravidelne,telo by fungovalo a nemuselo by byt blokovane stresy,ze strachu z tloustky...Ovsem by se musely prodavat potraviny s zivinami a ne sizeniny s ochucovadly,co v tele spatne rozkladaji tuk,ucpou cevy a vznikaji ruzne nemoce..,potize.Zdrave ovoce atd.,by melo byt financne dostupne a ne predrazene,strikane samou chemi atd..Lide jedi nepravidelne,ve spechu,odbyvaji jidlo,neni cas na slozite vareni...Driv v praci na nocni,meli pracujici zajistene ze zakona vecere,meli narok na zajistene jidlo,co uz neni,jsou alespon automaty s hamburgerama apod.,nic zdraveho...Honi se cas a o volnu jsou pracujici radi,kdyz se prospi,aby meli sily na dalsi 12 hod.,prace doma..,pohybu,casu je min,co driv...Driv se zilo zdraveji,nemluvilo se tak o dietach,co nyni,neredilo se mleko,byly ziviny,ne sizeniny...,Lide zili naplno,sportem,ranni rozcvickou rano v radiu...Akci bylo za den clovek nevedel co si vybrat,vseho bylo dost a vecer jsme padli utahani.Jezdili jsme od sokola autobusem zdarma do bazenu,co bylo levne,hodina 5 kc plavani,bruslit na stadion,listek na hodinu 4 kc,lyzovali jsme na louce...Dnes deti nemohou sami ven,aby je nejaky cvok nenapadl,sedi u pocitace..,jsou omezeni,to driv bylo bezpecneji,Po Praze jsme chodili vecer,co vse krasne svitilo,reklamy tocici se...Sli jsme do divadla,kina,na vystavy,bylo levne,jidlo v bistru,vsude stanky s jidlem,tocena zmrzka za 1.40 kc,pomelo mandarinka v kelimku 1.50 kc a ty mlecne koktejly mnam,nebo knedlik s vejcem za 6 kc,i s okurkou v Modre Hvezde...Zilo se lip,hojne se nakupovalo apod.,nyni je vse omezene,je bida,kladne pro lidi zmizelo,je draz..Lidem by pomohlo obcas more,co si casteji dopravaji VIP..,morsky vzduch pomaha na organismus,ozdraveni,coz si mnozi dovolit nemohou,neni kc...Ochucovadli,E se nici zdravi lidu,chybi ziviny...Lide maji vic chudokrevnosti,jsou nachylnejsi na nemoce,tuky se v tele hur rozpousteji,proto je vic otylych z nezdrave stravy,stravovani atd..Lip nebude,kdyz je zde vic sizenin,aby se vydelavalo lip na lidech....
  • Tak je to p r ů s e r.
  • Pak takto vzniklý slepenec by bylo nejrozumnější nazývat bejkosvaz.Prostě spolek lumpů.Chce to dostat k moci mladou generaci a ne aby vládli lumpové jako je Babiš nebo Ransdorf.
  • ZAJÍMAVÉ POČTENÍČKO :

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Uz-mam-te-propagandy-dost-Nase-novinare-plati-CIA-aby-psali-proti-Rusku-Zazil-jsem-to-sdelil-kremelske-televizi-nemecky-zurnalista-341911
  • kolik ale dají do vložek pro Američanky? To se tu nepíše...
  • Ono ztloustne se nejvíc ze zbytků z restaurací a jídelen, u nich to je vidět.
  • Babiš je jednička, když se spojí ANO a KSCM půjde to snad po 24 letém ožebračování k lepšímu.
  • Babišův Agrofert vyrábí geneticky modifikované potraviny - jedy
    Babiš je financován z MONSANTO, od největšího výrobce geneticky modifikovaných potravin. Proto se stal takovým boháčem! Bývalý spolupracovník STB, který se nechal převerbovat po pádu komunismu do MONSANTO, neboť západní elity více zaplatily. Skrze MONSANTO je financován tou mezinárodní západní elitou, která má za cíl zredukovat 7 miliard obyvatel na "zlatou" 1 miliardu či na ještě méně.

    http://gloria.tv/?media=570051
  • Přímo vzorový sofisma.
  • Myslím, že jste řekl všechno.
  • Tím vašim názorem jste mi připoměl vtip.Dvacet pět procent nehod zaviní alkohol za volantem.
    To znamená,že většinu nehod zaviní střízliví. Myslíte,že je to dobře?
  • Z obezitou nikdo nechce bojovat, to jsou jenom takové výkřiky, aby vzniknul dojem, že se něco proti tomu dělá. Amerika už je zamořená produkty od Monsanto, tady je původ. A můžeme se těšit, až nám Zaorálkové podepíšou Transatlantickou smlouvu, tak nás to čeká ze zákona taky.
  • Poměrně zjednodušující příspěvek. Nikde se neříká, že nekuřák nemůže dostat rakovinu, třeba plic. Také se nikde netvrdí, že kuřák ji vždy dostane. Zjednodušené soudy, že dědeček kouřil jak tovární komín a dožil se devadesáti, a tedy kouření nevadí, jsou hloupé. Celé je to o rizikových faktorech, o pravděpodobnosti a statistice. Ten, kdo kouří, má obecně výrazně vyšší pravděpodobnost, že se s rakovinou potká dříve, než by se s ní potkal, kdyby nekouřil. Zatímco kouření je rizikový faktor, nekouření rizikový faktor není. Tedy nekuřák nic neriskuje, ale to neznamená, že neonemocní. Jenom si o to nekoleduje.
  • Já to vidím jinak. Pod pokličkou superzařízení pro hlídání váhy půjde stejně jen o zařízení, s kterým bude americká vláda sledovat svoje ovečky :)
  • to jiste, jenomze fastfood je mor a to je ten duvod te morbidni tloustky, ktera se tam vyskytuje
  • Problém je jako vždy daleko složitější. Každé tělo je nastavené jinak. Někdo jí málo
    a přesto nikdy nebude hubený. Někdo se v pohodě nacpává a přesto je hezky hubený.

    Nedávno mě jedna paní říkala ať nekouřím že dostanu rakovinu. Ptám se jí: a proč
    mají rakovinu nekuřáci? Nedokázala na to odpovědět.
    Bratranec - nekuřák z nekuřácké rodiny šel k lékaři a ten ho hned ohodnotil jako kuřáka..
    Když zjistil že je nekuřák byl bezradný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit