Přejít na výpis diskuzí
Američané se chtěli cítit bezpečně. Vyhodili kvůli tomu desítky miliard do koše
25.1.2017 | Hana Dubnová
74 příspěvků
-
... primitivní spisovatel s mým nickem se činil, akorát ty samé blitky primitiva nikdo nikdy nečte :)))
-
... moc legrační, jak nejomezenější blbeček pořád dokoola blije sračky, které jsou k hovnu
-
... další článek pro naprosté idioty, které je potřeba zabavit, aby neotravovali věřejnost na ulici :)))
-
-
horší je že TY veřejně smrdíš. A taháš sem prasečí moudra.
-
-
... já to mám narozdíl od póvlu krásné: póvl ve své tuposti sem bude dolejzat furt, já nikdy, blbci :)))
-
... tragická úroveň primitivů, co zde bydlí, se pozná lehce: póvl nikdy nezajde na zprávy o sportu :)))
-
... chachacha, největší mrzák je v pohotovosti, mohu v klidu odejít, můj test funguje fantasticky :)))
-
... je fajn, že nejdementnější český internetový póvl nespí, každý blbec je své ubohosti strůjcem |:)))
-
VŠUDE je to stajný jak někdo může beztrestně utrácet peníze drzuhých aniž by se jich musel ptát zda s tím souhlasí je to VŽDY PRŮS€R! VŠECHNY DOTACE A STÁTNÍ PROJEKTY ZRUŠIT stát by měl zajištovat jen to nejnutnejší a také vybírat peníze jen na to nejnutnější zbytek ať si občané utratí jak chtějí!!! Dnes platíme skoro 60% daň ano více jak půl roku pracujete JEN PRO STÁT!!! Je to nenažraný otesánek a EET je přesně ten produkt co VŠECHNY STOJÍ peníze navíc nejen v přímých nákladech platech úředníků kteří to kontrolují a fakturách firem co to zajišťují tedy částce která na to jde přímo z daní (místo toho se rovnou mohla postavit ta nemocnice *3* ) , ale i v prokazatelně vyšších cenách díky EET!!!!