Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teť tam kousek dělají kapitalistické dětska imperialistů jakýsi křesťanský oheň! Šak už sem zavolál Městkou Policiu! Pořádek musí byt! Čest!
    • Nauč se pravopis a mluvnici!!! *16*
    • Blbe tečko, kde jsi žil za toho socíku, když se kadroročně pálili čarodějnice? Asi v kriminále, protože jsi kradl a vraždil, vid? Přiznej se.. S Rittigem, ne?
      • oprava - každoročně
  • TO je ta tečkova technicky vyspělá země a nedokáže ani popravu a tak bude děravý i ten jejich protiatomový deštník a dírami jak v ementálu.

Pěkně referendum a pryč z NATO do neutrality. To je jediná záchrana pro ČR před Amíky šmejdíky.
  • KIMCID
    no a?mne to přijde málo.
  • Jedno oko nezůstalo suché. Vyplatit tučné odškodné rodině, která tohoto zmetka vyprodukovala. Jak bylo jeho oběti, která chtěla jenom slušně žít, je nepodstatné? *11*
  • No a? Byl to vrah a násilník. Poprava by sice měla být rychlá, ale v podobných případech bych se nijak nermoutil tím, že vrah chcípal déle, než je obvyklé. Taky ho nezajímala trýzeň a utrpení, které způsobil své oběti.
    • Kradouska také nezajíma, jak zlikvidoval českou ekonomiku.
      • Za to, že máš v peněžence lejno, může Kalousek? Já mám prkenici plnou a není to Kalouskova zásluha.
        • On se na rozdíl od tebe nemusí bát, že skončí v base. *1*
  • Američanům zase nevyšla poprava, vse se dela v Cine, i tahle zakazka by se mela zadat do Ciny, za mesic by byly basy v USA zbavene sadistickych vrahu.
  • Chudáček malej *1*
  • No ,to je hrozne ,ze Vrah trpel a co jeho Obet ?Ta mela z umirani POTESENI?Spravedlnost
    Naruby.Takova FUSERINA by mela byt PLANOVANA.
  • Konečně jsou spokojeni s tím, co si nacvičili na Quantanámu.
    Vždyť mučení lidí posvětil sám W.Bush
    • V CCCP je věší, střílejí, vyženou na Sibiř a nechají zemřít hladem nebo umlátí? V tom jsou stepní nájezdníci mistři, dokonce i nacisti se u nich učili.
      • Na Sibiři bylo a je dost jídla pro všechny, vody čisté a ryb habaků.
  • Ameryčani sou rozvojová zem když neumí ani zabit člověka. Od nás komunistů by se mohli učit protože mi v tem máme dobrou praxu!
    • Naopak udělali to moc dobře. Skvělý koktejl pro pro zločince tohoto typu. Je smutné, že změkčilá a zdegenerovaná Evropa si tyhle omyly přírody dál pěstuje a pouští zpět mezi obyvatelstvo, místo, aby by je vyjímečně v souladu s Biblí i Darwinem eliminovala.
    • Nazdárek ty Los Debilos Provokateros !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit