Přejít na výpis diskuzí
Americká armáda se stará o erekci vojáků. Loni za ni zaplatila přes 80 milionů
20.2.2015 | art
40 příspěvků
-
Kéž by se někdo také staral o moji erekci.... Co jsem oslavil 35 narozeniny, tak mi přijde že to jde pěkně z kopce a sex už není tak jak jsem si ho užíval před tím...
-
-
V dnešní době? Nezkoušel jste ještě nějaké přípravky na lepší erekci? Já už si to bez prášků na erekci ve svých 40 letech nedovedu ani představit.
-
-
Já jsem právě jednou prášky na erekci zkoušel, ale nemělo to žádný výsledek. Může v nich být rozdíl třeba? Měl bych vyzkoušet jiné prášky na erekci?
-
-
To je právě ono, nesmíte to vzdát hned po prvním neúspěchu. Také se mi to nepodařilo hned na poprvé. Teď si však kupuji prášky na lepší erekci https://supererekce.cz/9-ardorin , které mi ho opravdu dokáží postavit a já si mohu užívat se jako dřív.
-
-
-
-
Alespoň si ta banda blbejch feťáků může honit ptáka.......... *1* *1* *1* *1*
-
Už je jasné čím ti blbci myslí!!!!!
-
to je jasné,že zaplatí miliony za viagru,protože USA army je plná č u r á k ů
-
-
*1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Do nás na vojně cpali brom,aby jsme nevyváděli a jim kupujou viagru,holt časy se mění. *1*
-
Je asi jasné že chlap co to nemá je napruženej a boj muže ulevovat.Jinak se to asi kumuluje v něco nebezpečného.
-
A co mám říkat já když jsem gay a mám ho zakrnělý, není to žádná sranda.
-
-
Strč ho do včelího úlu a uvidíš!! *3* *3* *3*
-
-
To je verbež.
-
-
Myslíš Rusáky, zloději nicku?
-
-
a proto HLASTE SE DO EMERICKÉ ARMÁDY. napřed z Vás udělaj EÚNUCHY a pak vís nadopujou praškama abyste si mohli vrznout... chio *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Erekce, když není kam zasunout, je tak akorát k zlosti.
-
-
taky si myslím, jak se píše ve Švejkovi: "voják nemá myslet jen na šajseraj (nebo v tomto případě na ukájení), voják má myslet na bojování!!"
-
Tak by jim ještě mohli přikoupit nafukovací panny.
-
-
*1* *1* *1* *1*
-
ale v armádní šedi *1*
-
-
A jak je to s erekcí trpajzlíka Putina? Jeho válečné akce jsou náhradou za projevenou
politickou impotenci? Je to tak a nejinak! - Tento příspěvek nebylů ještě vložen,
bolševičtí prolhaní bastardi! -
-
asi jako s tvoji ty Prague Pride *1* *1* *1*
-
-
A jak je to s erekcí trpajzlíka Putina? Jeho válečné akce jsou náhradou za projevenou
politickou impotenci? Je to tak a nejinak!
-