Přejít na výpis diskuzí
Americká armáda se stará o erekci vojáků. Loni za ni zaplatila přes 80 milionů
20.2.2015 | art
40 příspěvků
-
No, je známo a sama vláda USA to přiznala, že před útokem na Irák zkoušela tajně na amerických vojácích účinky biologických zbraní, které se chystala použít. Již dříve byli američtí vojáci používáni jako pokusní králíci při zkoumání účinků radioaktivního záření, zkoumání účinků drog a psychofarmak. Zřejmě i používání těchto povzbuzujících prostředků je výzkum, jak zvýšit například agresivitu. Ona vůbec vláda USA ráda tajně zkouší na svých občanech kdeco.
-
Mladí chlapy v dobré fyzické kondici, že by měli problémy s erekcí. V době mé základní vojenské služby nám spíše museli dávat tlumící prostředky, říkalo se, že do čaje dávají brom. Jediné vysvětlení je, že vojáci US armády trpí značnými psychickými problémy a od toho se, jak známo, odvíjejí i problémy s erekcí.
-
-
Brom se prý kdysi přidával do čaje v armádě Rakousko-Uherské. Od té doby se takové tvrzení tradovalo. V době mojí vojenské základní služby se to sice také říkalo, ale sami naši lapiduši to vehementně popírali. Ono to prý mělo na vojáky neblahé vedlejší účinky a způsobovalo to různé zdravotní problémy a tak se od přidávání bromu už dávno upustilo.
-
-
*14* *14* *14* *14*
Jsem ráda že Američtí vojáci jsou dokonale vybaveni po všech směrech.
Vláda USA se stará také o zraněné veterány kterým pomáhá hledat práci.
V Ruské armádě zase vládne šikana. Putinova vláda dokonce zařadila svaz matek
na seznam nepřátel státu - jen proto že protestují proti šikanování jejich dětí. -
-
Pusu, myslím, že kdyby tě jakýkoli chlap viděl v reálu, nepomohlo by mu ani 10 tablet Viagry najednou.
-
-
Narodila jsem se v roce 1990. Jsem mladá a pěkná. Věř že mám co nabídnout. *14*
-
-
Tak hoď sem nějaký ceník. Ještě popřemýšlím, zda tě poctím svoji návštěvou. Jen mám strach, že pak už bys nechtěla nikoho jiného.
-
-
Chceš mě zkrotit? To ještě nikdo nedokázal. Jsem kočka a mám drápky. *15*
čeká mě dovolená. Pokud chceš tak 15.3. si udělám čas jen na tebe. -
-
Mám tě napsaného v diáři takže neboj o svou noc nepřijdeš,.
Klidně můžeš. Jen doufám že se pak neotočíš na bok a nebudeš chrnět. Já si ráda povídám. -
A co já??? Mně jsi to slíbila dřív!!! - a propos, zkrotit Tě nepotřebujem, stačilo by ošu.at. *1* *1* *1* *1* *5*
-
-
-
no mozek to nebude
-
-
-
-
Přesně, nám dávali do čaje brom, aby nám pořád nestál. Američani to mají obráceně.
-
Jó ona ta válka ve skutečnosti nevypadá tak jak je prezentována v TV.
Kde se mluví pouze o eliminaci čehosi a maximálně ukáží rozbitý tank.
Ve skutečnosti jde o masakr co nejvíc lidí. Pohled na všudy přítomné zbytky lidských těl včetně roztrhaných a upálených dětí asi nebude pro normálního člověka bez potíží....
Né nadarmo taky vojáci US army dostávají při bojových akcích drogy. -
škoda, že je nenaučí soucitu a myšlení
-
-
přesně
-
-
Když dobrý voják dostane rozkaz, tak i víte co postaví do pozoru! (ani ten běžně používaný název začínající na "p" zdejší cenzůrou neprojde.
-
brom do čaje? *1* *1* *1*