Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to je proti mým akcím na Hrádečku, že ano, ehm. *5*
  • zlej.troll
    Za ruská mogoloidní prasata tu kopeš ty ruský blbe. Já ne,
  • 64 percent oslovených Američanov je presvedčených, že sila ich krajiny sa znížila. Len 15 percent si myslí, že sú USA silnejšie ako pred piatimi rokmi a dvadsať percent nevedelo odpovedať. To, že je krajina slabšia, tvrdia najmä voliči republikánov (82 percent) a demokratov (71 percent). Čo sa týka demokratov, z nich si 27 percent myslí, že krajina je silnejšia, 47 percent, že je slabšia a 25 percent ju vidí rovnako ako predtým.
  • zlej.troll
    Voliči expremiéra Miloše trpí zřejmě alzheimerovou chorobou, tedy ztrátou paměti a zapomínají, že to byla vláda Miloše Zemana, v jejíž éře měli gauneři zelenou a vesele obírali Českou republiku o desítky miliard korun. Ani styky Zemanových lidí s nejhorším podsvětím nechyběly.

Zemanova pravá ruka Miroslav Šlouf se evidentně stýkala s Krejčířem a Mrázkem, kteří byli právem považováni za nekorunované krále organizovaného zločinu v České republice. Bylo to za éry premiéra Zemana, kdy masivní korupce dostala zelenou.

Namátkou chystaný nákup gripenů, o kterém i Jan Kavan s krycím jménem KATO nevědomky přiznal, že tato zakázka je silně zmanipulovaná a úplatků je kolem nich víc, než je zdrávo. Dále je to již pověstný pokus postavit asi osmdesátikilometrový úsek dálnice D47 mezi Lipníkem nad Bečvou a Ostravou za 147 miliard korun, kterému Miloš Zeman požehnal. Naštěstí se tento megatunel nepovedl.
  • mě stačí vědět že to platíš ty mongolský blbe
  • Díky Kaslové celý národ ví, že byl Peroutka kolaborant, a za to jí patří dík, že ano, ehm.
  • jj rozbijení sklenic po benešovi to byl koníček havla.utrácet za nesmysli do kanclu který pak klaus nechal zrušit.ale to bys musela říct i to B když říkáš to A
  • proto EU musi stavět svuj plynovod protože rusko se dohodlo s čínou že ta bude brát od nich *1*
  • zlej.troll
    Tak ho za ožralce zemana zaplať ty ruský blbe.
  • zlej.troll
    Pochop konečně že zločin neomluvíš jiným zločinem a Zemanovo hýření neomluvíš hýřením jiným.
  • když máme na uprchlíky tak tohle je pakatel
  • zlej.troll
    Když řekneš A tak dodej také B ty ruskej šašku.
    Kdyby EU nekupovala od Ruska plyn tak ruská ekonomika definitivně chcípne.
    Plánované plynové trasy do číny jsou totiž jen na papíře a chudé rusko na ně nemá

Jinak pokud si myslíš že jen tvoje Rusko má plyn tak jsi blbej jak tágo. *15* *15*
  • hlavně že pošlem do jemenu 10milonů *1* *1*
  • no a přesto je oblíbený a ty se mužej jen posrrrat
  • zlej.troll
    To, že Zemanova prezidentská kancelář utratí za pohoštění trojnásobně víc než ta Klausova, které stačila pro stejné účely přes 400 tisíc korun, nejde zdůvodnit ničím. Je to plýtvání peněz daňových poplatníků.

Prezident Miloš Zeman se rád chlubí svoji lidovostí, zdůrazňuje, že mu stačí pivo, slivovice a tlačenka s cibulí. Ve skutečnosti je to taková ta klasická levicová vábnička na voliče. Navenek se zdůrazňuje skromnost a sepětí s lidem, ale skutečnost je jiná. Typickým příkladem takového přístupu byla soudružka Marta Gottwaldová, manželka masového vraha a komunistického šéfa Klementa. Ta si z Belgie nechala v padesátých letech v době obecné bídy vozit drahé krajky a v jednou v Brně vyndala pořadatelům nějaké recepce, že jí nesehnali nejlepší francouzské koňaky.
  • já platím rád.protože ho stavěli i naši lidi.a nebýt jeho tak do 100 dnů pojdeš.což by nám v tvém případě nevadilo.
    ale jestli ti ho EU dá zadarmo tak se s tím pochlub
  • zlej.troll
    Tak prezidentská kancelář žádá na příští rok za pohoštění 1,4 miliony korun, na tom nebylo nic divného, kdyby to nebylo téměř o milion korun víc, než ročně utrácel Zemanův předchůdce Václav Klaus. Takové zvýšení se nedá zdůvodnit ničím, leda, jak naznačil předseda poslaneckého klubu ODS Zbyněk Stanjura, zvýšenou konzumací alkoholu

hradu se hezky vysmál svým voličům. Vy jste mě holenkové zvolili, a já teď budu hezky roztáčet vaše peníze. Jak již říkával soudruh Lenin, jste takoví moji užiteční blbci . Vy jste si nijak nepolepšili, a já si nemůžu stěžovat.
  • píšu čapek? ne fučík moulo
  • President republiky je podle Ústavy ČR NE(z)ODPOVĚDNÝ, čili nesvéprávný, o ničem nerozhoduje, pouze representuje. V osobě Miloše Bublinková Rrdel je ta "representace" taková, že v civilizované zemi by už dávno letěl z hradu zpátky na Vysočinu. Nebo do psychiatrického ústavu pro alkoholiky.
  • hned bych ho oprccal *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit