Přejít na výpis diskuzí
"Američtí dragouni" jsou v Česku. Vítaly je tisíce lidí, ale i odpůrci
29.3.2015 | roj
873 příspěvků
-
Komu se to nelíbí muže se odstěhovat na východ v Moskvě už na Vás čekají.
-
perla reportéra ČT - nedojeli a mluvčí mu řekla , že prohlídka bude ažpřijedou - což prý je logické... Perla kuňkajícího pracovníka ČT
-
Přesně jako před 76 lety, nacistům taky mávali špalíry lidí a po válce tu najednou byli jen antifašisti!!! Mordyjé, historie se opakuje!!!
A tyhle "vítače" zase platí US ambasáda, jako ty blbce s rudejma kartama??? Finance jsou znát, normální (odpůrci) lidi mají transparenty ručně dělaný a ti druzí (blbci) mají vše origo!!! -
-
Bačo BTW , začni už zahánět. Na Valachách už brzy zapadne sluníčko za hory. Aby ses dopočítal.
-
-
Tahání lodí po Volze tě unavuje, co??? Je to znát!!!
-
-
-
Tak si říkám zda jsem vůbec na Českém internetu nebo na nějakém pro Ruském zhovadilském netu. Řekl bych, že zde je banda Ruských Putinovců a myslí si, že tímto rozvrátí asi to, že opustíme Nato a zavoláme aby nás opět přišly osvobodit jako v roce 1968.
Na to zapoměňte!!!!! Vy už jste tady byly a jak to dopadlo nás nemusíte učit. Raději budu jezdit v Mercedesu než ze Žigulíkem. Žrát Boršč s Vodkou, děkuji nemam zájem. Nebo zavedem do naši společnosti RUBL? Rusko nám nic neukázalo, že by něco umělo. Polsko přestalo vyvážet do Ruska jablka a už nemají co jíst.
Nechte si Vaše názory dále na východ, ale tam máte už jenom Sibiř. Já se raději nechám okupovat západem než východem. -
-
Stejná a pitomá myšlenka, jen nick je pozměněn. Já ti zvysoka kadím jak na rusáky, tak na amíky, či kterékoliv jiné cizí vojáky! Kurwa, kdy konečně budou Čechy patřit Čechům (Moravanům a Slezanům)?!!! *12* *16* *12* Copak tu jsou pouze připosraní nesamostatní lokajíčci z dob po Bílé Hoře?!!! Anebo stejně vymatlaní proruští anální bolševici?!!! *12* *16* *12*
-
-
Ano, správně napsáno, tu policii a logistiku bych nechal zaplatit těm co to obhajují. A nebo to z nich rovnou vymlátit!
No co vy na to obhájci konvoje! -
-
ano vymlátíme to z nich,pěkně po bolševicku *15* *15* *15*
-
-
Pouze projíždějící Americký konvoj byl přivítán mohutným jásajícím davem.
Ruská armáda která vtrhla na Ukrajinu byla přivítána mohutným ozbrojeným davem. *15*
Rusofil Zlý Troll tu měsíce žádal občany ať konvoji kladou odpor.
Vidíte druhé chce hnát do neštěstí zatímco sám sedí v Moskvě za kamny.
Máš to marný hošíku. Žádný normální EUropan po Ruské totalitní nadvládě netouží. -
Američtí hrdlořezové jsou vítány akorát tak kolaboranty a zrádci všemi.
-
-
Nikde jsem nezaznamenal, že by komančský náčelník Filip protestoval se svými soukmenovci v době husákovi normalizace proti ruským okupačním jednotkám na našem území.
-
"Američtí hrdlořezové" to jsem naposledy slyšel za normalizace,pokračuj komiku *15*
-
-
A já mám Rusy rád a komu se to nelíbí ať mě P R D E L políbí.
-
-
tvojí jo? Fuuuuj, už ses rok nekoupal. *1*
-
toto je chat přístupný i dětem,takže tvoje sexuální představy o lásce s rudoarmejcem tu nejsou na místě *11*
-
-
Když tady čtu jak ty rudokožce chytá fantas, tak je mi jich docela líto. Chudákům nedochází, že právě díky svobodě tady mohou šířit ty jejich rudé výblitky. *9*
-
-
Sakra, stačila chvilka a hned mám dvanáct kliků. Ale máte to marný, jsme členy NATO a kdyby nám sem chtěl Vladimir Adolfovič poslat své vojáky na dovolenou tak by mazali svinským krokem zpátky do stepi. *2*
-
-
Ty komouší jsou děsný primitivní sv.ně. Nejdřív, že na Krymu nejsou ruský vojácí, když to puťka fašista přizná, že tam vtrhli, jsou zticha. Teď zase, že prej většina je proti Amíkům a NATO, když to pustěj v TV v přímém přenosu, tak prej koukáme na špatnou TV *1* *1* *1* *1* *1* No, nepo.rali byste se z těch deme.tů??? *1* *1* *1*