Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Qalitní technika, nebo špatný dálnice, jeden stryker zůstal nepojízdný na dálnici, romáci ho štípnou a budou mít co do šrotu!!!
  • Kdoví kolik z těch, co tady dnes řvou, protestovalo, když tady jezdily kolony rusáků. A tenkrát rozhodně nešlo jen o průjezdy republikou.
    Zapomněli jste, že tenktát byl protest zakázán? Nebo jste to dokonce schvalovali? Ani bych se nedivil :-(
    • Dnešní řečí pisálků by to tenkrát znělo asi takto: "Protože jsme ve Varšavské smlouvě, přijely k nám spojemecké síly aby zde společně demonstrovaly sílu proti americkému imperialismu. Vítaly je davy mávajících lidí a několik odpůrců." *1* *1* *1*
      Jinak Jirko kecáš a plácáš blbosti, asi z kapitalistického hladu.
      • Netrpím hlady a mám se rozhodně lépe, než za minulého režimu jako téměř všichni, přestože si to nepřiznají.
  • Masmédia: vojenský konvoj USA ztratil v Česku jedno obrněné vozidlo Stryker
    • sestřelen?
  • Víte proč není dostání Indulona ? Pravičácký ksindl ji vykoupil k příležitosti vítání amerických hrdlořezů.
  • Jak vidím jsou tu dvě skupiny proti Americkému konvoji,komunisté kterým bylo za totality
    dobře za udávání obyčejných lidí a posílání do uranových dolů a ještě kdo byl komunista
    měl lepší práci,druhá skupina jsou potomci česko-ruských levobočků které porodili české
    ženy které znásilnili ruská prasata.
    • Mnohým komunistům bylo dobře a nyní je jim ještě líp. Nechali si udělat americký vlajky a s nima teď křepčej na trase. Jinak se tomu říká - správné pochopení další internacionální pomoci.
    • Tvojí matku taky znásilnili ruská prasata,viď.
      • To asi tvoji když si se ozval levobočku.
        • Ty jseš blbá jak H O V N O.
  • Šedivý už přiznal, že jde o demonstraci síly (ČT24)
    Nadšené davy vítají..... na hranicích 200 lidí - dav jak stehno (ČT24)
    Chichichi
    • Lidé nestojí jen na hranicích, ale i podél silnic (ČT24).

Proč taky jezdit na hranice, když pojedou nedaleko tvého bydliště? Mysli. jestli ti to trochu jde.
      • To by mě zajímalo, s čím v mém příspěvku nesouhlasíte. Sami to nevíte, že? *1* *1* *1*
  • Už mě to tady nebaví.Ještě jednou si zanadávám,to mě dělá dobře.Americanka.Simona je stará K R Á V A a Kolibřík je starej osel.
    • A ta rudej ko.ot *1*
      • Co to je" A ta rudej ko.ot".Ty jsi to poplet ,viď ty imbecile.Podívej se do starého lékařského slovníku,kolik IQ máš blbe.
  • BTW průzkum lidu proběhl v přímém přenosu a celý svět ho viděl.

Nadšené davy vítají Americké vojáky po celé jejich trase.
    Rusofilní protestující jsou v drtivé menšině.

Svoboda znamená že občan je schopen a ochoten se o sebe postarat. To znamená
    nenaříkat že v oboru který máte není práce ale naučit se dělat něco jiného.

Pro neschopné a nesamostatné lidičky je však pohodlnější rudý diktátor který jim vezme
    svobodu ale zajistí kus žvance v ostnatým drátem opoceném státním vězení.
  • ta fotka toho blbečka s americkou přiblblou vlajkou,to je něco
  • Co si myslíte o průjezdu amerického vojenského konvoje územím České republiky?

Je to nejspíš přátelský krok a podpora ze strany NATO 3.9% (47)
    Je to demonstrace síly a zbytečná agrese 62.4% (753)
    Je mi to jedno 1.7% (21)
    Mám rád tanky, půjdu se podívat a nevadí, jestli jsou americké nebo ruské 0.8% (10)
    Jsem pacifista a jsem proti jakékoli cizí armádě na území České republiky 31.1% (375)

Hlasovalo: 1206
    • Co si myslíte o průjezdu amerického vojenského konvoje územím České republiky?

Je to nejspíš přátelský krok a podpora ze strany NATO 62.4% (753)
      Je to demonstrace síly a zbytečná agrese 3.9% (47)
      Je mi to jedno 1.7% (21)
      Mám rád tanky, půjdu se podívat a nevadí, jestli jsou americké nebo ruské 0.8% (10)
      Jsem pacifista a jsem proti jakékoli cizí armádě na území České republiky 31.1% (375)

Hlasovalo: 1206

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit