Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bože, ani si nezajistili pohonné hmoty? tak to už se úplně přestávám bát *15* *15* *15* *15*
    • Lžeš,jsi připodělaná ty Natašo, kvičíte jak podsvinčata když do ČR přijiždí jiná armáda než ta Ruská
      • a to víš že ne, jejich tempo a připravenost je tak úžasná, že se diví,. že sem vůbec trefili. jsou směšní... *2* *2* *2*
      • Jojo, až nedejbože začne válka, stáhnou se usani za móře a budou bojovat do posledního evropana... *1* *1* *1*
  • Na našem území nechci žádnou vojenskou základnu, ani americkou, ani ruskou, ani jakoukoli jinou! .. Uráží mne, že 70 let po skončení WW2 je v Evropě trvale přítomno 64.000 (!) amerických vojáků! .. Dodnes například americká okupační zpráva schvaluje, kde bude ve zdánlivě svobodném Německu spolkovým kancléřem! .. Ano, čtete správně, 70 let po válce! .. Proč NSA odposlouchávala/odposlouchává Tetu Andělu? .. Proč Francie opustila NATO (1966) v éře Charles de Gaulla? .. Je prostě třeba urychleně budovat intenzivní Euro-asijskou spolupráci, bez židobolševických ingerencí z USA, které mají jediný cíl a to rozpoutat WW3 v Evropě! .. USA jako stát pomalu končí a v budoucích desetiletích je z vnitropolitického hlediska nečeká nic hezkého, řešit ale tuto situaci celosvětovým konfliktem je prostě nepřípustné!!!

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1580-uvahy-o-americke-zakladne-u-nas-nejde-o-zert-inspirace-okinawou-ostrovane-slavi-dilci-uspech-navzdory-teroru-v-zemich-se-zakladnami-jsou-mistni-obcany-druheho-radu-jsme-dobyte-uzemi.htm

Ivan Hoffman v komentáři v Deníku: Z Estonska vyrazil americky vojenský konvoj, který je k vidění i u nás. Z toho, co víme, se k nám spojenci iniciativně pozvali sami a vládě nezbylo, než přispěchat s prohlášením, že je to vlastně dobrý nápad. Koneckonců to jsou spojenci a budou pouze projíždět, proto jsou občané vyzýváni, aby na ně nic neházeli, neprovokovali a neblokovali silnice. Kdyby se k nějakým nepřístojným zátarasům schylovalo, jsou prý naplánovány objízdné trasy, takže nehrozí, že by Američané Českem neprojeli, anebo že by se museli do Německa prostřílet.

Američtí vojáci u nás nemají pouze odpůrce, ale také početný fanklub, který sní o tom, že se i v Česku jednou Američané utáboří natrvalo. Potíž je v tom, že zmíněný vojenský konvoj představuje upoutávku na válku s Ruskem, kterou si u nás většina občanů nepřeje. Američtí vojáci se nám prý přijíždějí ukázat, abychom se nebáli Rusů, kterých se přitom u nás většina lidí nebojí. Třeba jim to nikdo neřekl, jedná se o nějaký informační šum, pravděpodobnější ale je, že to dobře vědí.

Američané přijíždějí demonstrovat své odhodlání hájit své zájmy. Naše zájmy budou samozřejmě hájit rovněž, pokud se s jejich zájmy ztotožníme. Problém může nastat, pokud coby spojenci v NATO budeme po Američanech chtít, aby respektovali naše zájmy, které z nějakého důvodu nejsou v jejich zájmu. A emotivní debata o americkém konvoji naznačuje, že bychom si nejprve měli vydiskutovat, co chceme my a z toho vyplyne, zda setrvat v NATO, anebo z tohoto vojenského paktu s ohledem na svou bezpečnost vystoupit a vsadit na neutralitu. Neškodí připomenout, že jsme do NATO vstupovali ve víře, že smyslem této aliance bude výhradně kolektivní obrana.“ .. Co dodat?
    • Na našem území nechci trotly typu Germania Libera. A zavšivence z ruska na Krymu taky ne. *1*
    • klasická komunistická rétorika "anerické okupační jednotky" Rozdíl je v tom, že ty okupační jednotky jsou na územích států, které je tam dobrovolně chtějí, kdežto ruské jednotky vrhnou do sousedních zemí násilně v noci jako vrahouni aniž by je někdo zval a tam se upeleší stejně jako fašisté
    • Vítej, od teď jsi rusofil, komunista, putinovec, fašista, rusák, bolševik .....atd, atd...
      • nefňukej ty rudé lejno *11*
        • Popolez, z americký řiti ti ještě čouhaj kotníky, exkrementí žroute!!!
          • Nějak jsi si spletl směr kmoušský pšouku - a ještě k tomu srdíš putinovým lejnem jak jsi právě vyklouzl z jeho zapařžené hemeroidní řiti. Tak se uklidni a táhni tam kam patříš - třeba do komoušského lágru v Gulagu.
            • Jiříku, příteli, strč si prst do krku, zvracíš toho málo... *1* *1* *1*
          • nebo mi na pískovišti rozšlapeš bábovku ?
            • Rovnou kyblíček, soudruhu a budeš mít pohehe
  • tovarišči, vladimira vladimiroviče jste zklamali. V Česku vítalo Amíky nejvíc lidí. A to ještě nebyli v Praze a Plzni. Žádný rublíky nebudou. Ponimáješ Zlej troll, kolibřiku, karle, pusinko, BTW, atd? *1* *1* *1*
    • jo, čumilů máme dost, uvidíme, kolik se jich bude hlásit k reálné podpoře USA bojů.... *15* *15* *15*

jo a jiriku, když tak všechno víš, kam si mám napsat o ty peníze? *15* *15* *15* *15*
      • Pusinko - adresa - vladimír vladimírovivič putin - Комитет государственной безопасности, to přeci dávno víš? *1*
        • Jo, ještě pro pusinku, žádný rublíky nebudou, všechno jste po.rali, v Čechách jsou samí antikomunisti, kromě jednoho blba na tiscali s 10 nickama. *2*
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Ano pratele TISICE slusnych a inteligentnich lidi dnes vitaly US ARMI coz bylo skvele!!! Pak zde bylo i par pomatenych odpurcu a mohu toto smele rict: to tedy bylo panoptikum ZRUDICEK!!! *15* Plesnivy dedci a zdegenerovany BOLSEVICI byli vsem k smichu -ja se povavil opravdu skvele!!! Dekujeme temto ubozakum za predstaveni!!! *15*
    • jestli je vítala tvoje krevní skupina, jsem bez starosti *2* *2* *2* *2*
  • Ach jo, to je šaškárna, jak je mi vcelku ta okupace šumák, tak když vidím ten tyjátr v mainstreamu, musím se chechtat!!!
    I zarytýmu vlezamrdólřitníkovi musí z toho běhat mráz po zádech!!!
  • Nazdar vespolek, tady je zase veselo.... ale což, ať se mládí vydovádí a pobavit se, to je taky důležité. *1* *1* *1* Jen se mi vkrádá na mozek myšlenka, že když jedou Amíci zpátky z Litvy s takovou slávou, proč nejeli stejnou cestou i tam a media tomu nevěnovala stejnou pozornost. *3* *3* *3* No nic, to jen tak, aby řeč nestála. *4* *4*
  • Tak už konečně udělejte referendum a bude jasno.Nesmíte být tak připosraní a vlezdoprdelkové. Jsme opravdu nemocný národ. Ti rozumní nechtějí ani amíky ani rusáky a natož tyhle vlezdoprdelky , rozkradače, zadlužovače a škůdce naší ekonomiky. Tak přiblblej národ se na mapě snad nenajde.
  • Soudruzi solder,pusinka,kolibrik,peppone.... vazte si demokracie. Kdyby jste takhle provokovali pred r. 1989 tak by jste dostali 2 - 10 let, v padesatych letech dokonce dozivoti, nebo trest smrti.Vic neni k tomu co dodat.
    • palinku a ty jsi pracoval přímo na nějakém tom výboru nebo snad v nomenklaturní funkci? vsadím se, žes trval na pozdravení "čest práci", takových pár znám a teď nemůžou komunistům přijít na jméno.....no tak to prostě chodí
      *15* *15* *15* *15*
    • Před rokem 1989 jsem neměl proč provokovat. Měl jsem svobodu, zaměstnání, co jíst, kde bydlet, vyšší životní úroveň, nikdo mně nešikanoval, nešpehoval kamerami, zkrátka, žil jsem si bez problémů.
      • to věřím,bolševik žil vždy na úkor slušných lidí *3*
    • Pane palínku,to je jeden a ten samý člověk pod mnoha nicky,taková místní bolševická trumpeta,mentálně postižená imaginárním nepřítelem Tečkou,ale bez něj by to tu nebylo ono,z koho by jsme si pak dělali legraci *3*
      • To maj pravdu miss Kreml,nebejt jich,tak by tady nebyla žádná legrace.
        • pane Zlý Trolle,jak to že jste nebyl bránit okupaci ČR,bál jste se že potkáte na dálnici pana Tečku ??? *15*
    • Palinku a tohle,kdyby si řekl,co jsi napsal u nás v hospodě před desátou večerní,tak by si dostal od štamgastů tak přes hubu,že by si jí měl druhej den jak štandlík.
      • kolibřiku, taky z ivančic, jako jura? U nás v hospodě by takovýmu tvoru jako jsi ty ani nenatočili. A byl bys rád, kdybys našel dveře.
    • Jojo, pamatuju si to, tenkrát u nás v USA byla ještě rasová segregace...
      • a to bylo špatně ? *15* *15*
        • Inu, mě se to líbilo, ale to světový mínění. A o to nám (USA) jde především.
  • Proč dragouni? Spíš agresoři a vejtahové!!!
  • Tohle byl od nepaměti rozpolcený národ, který nikdy nedržel při sobě. Národ, který neví, co vlastně chce, odkud jde a kam jde. Vždy tu byly proti sobě minimálně dva tábory. Proto mě současná rozporuplnost nepřekvapuje, jedním slovem nešťastný národ. Národ, který vlastního člověka nedokázal poslouchat a brojil proti němu, cizímu se veleuctivě a devótně klaněl, typický rys tohoto národa. Proto ho Germán vždy ovládal. A když se podíváme na konec 20. stol. a na začátek tohoto 21. stol., tak musíme konstatovat, že všechno zlo v Evropě až na některé výjimky (např. Polsko) mají na svědomí Slované, kteří se navzájem nesnášejí a válčí mezi sebou. Tím mi - svojí mentální úrovní - připomínají severoamerické Indiány, jejichž kmeny mezi sebou vykopaly mnohokrát válečnou sekeru a válčily mezi sebou.
    Češi a Slováci si společný stát neudrželi - aspoň se slušně rozešli. V bývalé Jugoslávii se začali mezi sebou prát a vyvražďovat, teď jsme toho svědky na Ukrajině, kde přilívá olej do ohně a podněcuje nesvár Putin, který by chtěl mít z Ruska velikost někdejšího SSSR.
    Říká se, že za vším je žena. Tady platí něco jiného, tady jsou za vším hlupáci se slovanskými kořeny!
    • kdy nás Germán ovládal? nepiješ ty moc? Slované se mezi sebou snášejí výborně, ale nechávají se rozeštvat svými tzv elitami, já jim říkám šmejdi, kteří by si pro kačku nechali koleno vrtat.- stačí jim namluvit, že být Slovanem není dost in.

Nesváry naopak podněcuje Kyjev, protože je veden ekonomickými zájmy ukrást to poslední. Putin se naopak stará o bezpečí státu jemu svěřeného a to bravurně, Putin kašle na velikost jako SSSR, protože sio je velmi dobře vědom toho, že jakmile Rusko ekonomiku plně zvládne, všechny ostatní bývalé satelity - ano i my i Poláci, přilezou pomalu zpět , malým státům totiž nic jiného nezbývá než spolupracovat s velkými .

za vší jsou rodem Germáni - politikové USA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit