Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pravda je vidět v bodování příspěvků
  • tak to nevyšlo *9* příští konvoj,ale opravdu zastavíme *10*
  • Byl jsem v Bohumíně 10:30 a asi po hodině projelo cca 10 aut ,plno lidí, počasí nic moc, možná více policajtů něž vojáku.Moc hunbuku pro nic.Myslím že dny nato v Osrtavě mají větší koncentraci vojsk. *9*
  • Být u příspěvků IP adresa, to by bylo pozdvižení, co?! *1* *1* *1*
    • Utajené surfování na internetu zajistí speciální program,tak se na to všichni koukněte a stahněte.No a pak si mě můžou zjišťovat,dá jim to takovou práci,že by se to vyplatilo jen u osoby mezinárodně hledané a né na posrané diskuzi Tiscali.
      • Mlčeti zlato ty ruská hnido,zase jsi lemtal samohonku ? V Kremlu tě za tvou nevymáchanou hubu nepochválí,prozrazovat takové tajemství ty truhlíku.
        • Játrovko ty americká hnido,ty jsi zase lemtal Whisky viď.Podívej se na hodnocení diskutujících a hned vidiš jakej si imbecil.
        • Játrovko vidíš jakej seš blb,poznáš ty imbecile podle bodování.
          • co se týče bodů Zlej Trolle tak ty si tady šéf,máš nás všechny v hrsti *15* *15*
    • jestli i z toho máš erekci tak potěš pánbůh *11*
  • Tak už je to tady - ParlamentníListy.cz získaly informaci, že se přímo na hraničním přechodu v Náchodě pokusil kolonu zastavit známý národovecký aktivista Adam B. Bartoš.
    Bohužel ho nepřejeli. Nacisti mají ke komoušum hódně blízko. *1*
    • No, to snad je rekord, za 15 vteřin 15 nesouhlasí. Jdu radši čumět na spartu s vítkovicema, tady bych chytil jen prašivinu. Akorát, že pusinka už někam zdrhla. Asi si šla skočit pod kola obrněnce. *1* *1* *1* *1*
    • V každém národě se najde určité procento lidí lehce psychicky poškozených. S tím se nedá nic dělat. A je to vidět i ve zdejší diskuzi. I tito lidé mají (někdy bych řekl bohužel) právo na vyjádření svého názoru.
      • jen se vyjádři,magore
      • No no, u nás jich je 17 % a 7,5 % co volilo ksčm. *1*
  • ...je to stejný xindl jak rusáci, jen se více povyšují.
    • ..ty jsi ale hodně duševně zanedbaný pacient.
    • Správně, Američan je pouze umytý Rus.
      • Solder je komouš s lidskou tváří ???? *1* *1* *1*
        • Solder ti tam nasekal 15 mínusů *1*
  • solder-většího ubožáka jako jsi ty jsme tady ještě neměli.Odkud pocházíš??Z Chánova nebo z Luníku??kdo tě vychovával demeente?Myslel jsem,že i v diagnostácích se polomozkům jako ty dostane nějakého přehledu,ale vidím,že se pletu.Jestli máš vychovatele nebo fotra,tak ho popros,at ti odřeže hlavu a naseere ti do ní-aspoň tam budeš něco mít ty vypatlaná ,tuupá lůzo.Odstěhuj se na východ do stepi,tam můžeš obcovat se sobi a ovcemi.
    • Jsem rád, že jsi se projevil. Alespoň tady všichni vidíme, že tvé IQ je na úrovni dnešního data. Ale i to dnešní datum je na tebe příliš vysoké.
    • tečko jr. ty blbe,podívej se na výsledek hlasování a pak si nech odřezat tu tvoji pitomou palici a do toho tvýho krku nasereme všichni.
      • tečko ? bože ty jsi můj kámoš Zlej Troll *15* ještě že tě tvá tečkofobie vždycky prozradí ty schízo *15* *15* *15*
  • Americkou kolonu vítají pouze zmanipulovaní bezmozci a tupí přisluhovači USA, kteří jsou schopni za mrzký peníz zapřít i svou matku. Slušní, pracovití a myslící občani jsou buď v práci nebo tráví svůj volný čas smysluplněji a užitečněji. Většina lidí to má však celé na háku a nějaká směšná demonstrace síly a spojenectví je jim úplně fuk.
    • Ty seš deb............ Všiml jsem si, že najednou přijde během jedné vteřiny 10 souhlas nebo nesouhlas.
      Toto se píše z několika přihlášení najednou. Vše toto přichází vždy na podporu Rusů. Kdo za tím asi stojí? Je to naprosto jasný chce Rus rozvrátit tuto zem? Jedině přes moji mrtvolu.
    • Nevím, proč by slušní lidé a myslící museli být v neděli v práci.

"Užitečné" trávení času druhých může posuzovat jen nějaký trouba.
      Někdo svůj nedělní čs stráví nákupy, jiný se podívá na film, další si budou číst a někteří troubové se připoji na Tiscali jen proto, aby tam mohli anonymně nadávat na druhé.

No což, máme demokracii, dnes je to možné.
      • Opravdu nemohu za to, že nejsi schopen pochopit psaný text. Myslím, že neumíš ani číst. Toť klasické vzdělání pravicového blba.
        • Ne, opravdu si nedělám víc nicků, abych si mohl dávat kladné hlasy pro své bláboly, jak činíš ty. *1*
    • Nazval si je "bezmozci", to je urážka mozku, byť třeba slepičího, lépe by bylo napsat jen "bez" to stačí!
  • Mějte se pánové. Dostala jsem chuť na Americký demokratický hamburger.

Americký voják s koltem nízko u pasu stojí jako vždy na stráži míru a pořádku ve světě.
    Celá jsem zvlhla když jsem je v TV viděla. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud někdo sežene pravé americké kalhotky ať se ozve. Krásná mňau Simča
    vám za ně v noci splní všechna vaše přání.

Pa
    Vaše na mazlení a milování vždy připravená vášnivá Simonka. *3* *14*
    • Pozor na to,nenechte se nachytat.Je to starej smradlavej dědek,věčně připosranej.
      • Jsem pěkná mladá holka. Narodila jsem se v roce 1990.
        V úterý odjíždím na dovolenou a všem zájemcům ráda pošlu fotečky i videa.
        Nabídla jsem i rande. Pokud máte rádi dlouhé a divoké milování ozvěte se.

Pro tebe maličký ptáčku Kolibříčku platí: kdo zaváhá nejede.

Simča

Mějte se pěkně.
        • Jdi do P R D E L E
    • Vrátil jsem se z USA a přivezl jsem pro svou ženu americké kalhotky z plastu. Ale, že jsi to ty, obětuji se a nechám ti je za 100 tisíc korun. To snad pro podporu krachující americké ekonomiky uděláš a koupíš si je, ne?
      • Ráda nosím saténové kalhotky zlato . Fauve Dali za 600 korun.
        Tssss. Kdybych ti věnovala naušnice tak po jejich prodeji máš na novou vilu.

Měj se

Simča
  • Je mi jedno, že mne vymažou. Vy Proruský srá.... pokud překročíte České hranice, tak Vám tu Vaši pr............ rzstřílím na hadry, potahnete na Sibiř.
    • Určitě bys je rozstřílel těma svejma pravičákejma kecama. Jen by se usmáli a posmysleli, že potkali nějakého mentálně omezeného blba a jeli by dál.
    • Už jsou z tebe posraný ty šašku počmáranej.
    • Jamalalicha? Jamalalicha. Jamalalicha, i paprťála, chánua, chánua, e chánua, e chánu, džalala, džalala-a, a paprťála. Tasparta maznalika zamáz piskurty, jarda, piskurty, patláma, patláma, patláma a… žbrluch!
      • Všechno jsem pochopil, akorát nevím co znamená to a...žbrluch. Prosím o vysvětlení.
    • ty jsi u počítače nějaký drsný,nespáváš na šmirglu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit