Přejít na výpis diskuzí
"Američtí dragouni" jsou v Česku. Vítaly je tisíce lidí, ale i odpůrci
29.3.2015 | roj
873 příspěvků
-
Američanka Simona, Jiří, Játrovka, Soudružka pusinka. Toť jedna otravná bukvice. Tak zvaně 4 vemena v jednom!!! *12* *12*
-
-
pane Old, jste krapet mimo,nesuďte podle sebe,každý není jako vy,to že se sem lidé chodí bavit na váš účet jste dosud zjevně nepochopil *15* *15*
-
Jdi se léčit konspirátore.
Jsem holka a tři hodinky jsem tu nebyla. Jiří a Játrovka jsou zcela jiní přispěvatelé.
Pěkná ale pro tebe finančně nedostupná Simona. -
-
Uffff takto se veřejně přiznat, že jsem na prachy :-( (pro tebe finančně nedostupná), už vím proč tak fandíte US:-(:-( držím palce.
-
Simone, ty už musíš bejt úplně tumpachovej, furt dokola mlet."jsem holka"... *1* *1* *1*
-
-
Zlatíčko v úterý odjíždím na dovolenou. Ráda pošlu fotečky i videa.
Nabídla jsem i rande. Ty nemáš peníze to je všem jasné ale proto nemusíš pomlouvat.
Simča *5* -
-
Škoda, já s klukama na rande nechodím... *1* *1* *1*
-
-
Já jsem holka. Nabídla jsem ti rande.
Nechceš? Tvoje chyba. *5*
Simča
-
-
-
-
-
-
"jiřímu" z americký řiti čouhaj ještě kolena, zatlačíme ho tam přátelé???
Zřejmě už nesehnal dost Indulony, v posledních dnech šla na dračku!!! -
Tak s tímto materiálem, který většinou píše naprosto blbuvzdorné příspěvky na portály, se blahobytu nedočkáme. Chybí zdravý selský rozum. Mně osobně ti Američané nevadí. Vše se jen politizuje. A to je špatně.
Připomínám setkání na Labi v roce 1945. -
Vy pořád kecáte? No jistě vy muži máte času dost! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
Služka které říkáte manželka uklidí vypere vyžehlí. *16* *16*
Když na to máte chuť škemráte. . Pak máte v TV fotbal a to je samé uhni máš tlustý sklo.
Neruš. Vůbec vám nevadí že dávají krásný romantický film. *16* *16* *16*
Silná a bolestivá menstruace. Brala jsem ibalgin než jsem přešla na zdravější bylinky.
Vám mužům to připadá srandovní : he he má krámy. Dobře jí tak. *16* *16*
Dala jsem si hamburger a Hot dog hééééč. Simča -
-
:-) Sima, blazen, to asi vetsine uz doslo...
-
Dej si hadr na palici, Játrovko!!! *12* *16*
-
Simone,Simone, chlapče, ty se nevyučíš... *1* *1* *1*
-
-
Jsem holka. Kluk tedy chlupaté hrubé stvoření na nošení tašek jsi ty.
Tak rádi si hrajete s tou vaši směšnou žížalkou a pak se vy střelci netrefíte ani
do záchodové mísy. *16* *16* *16* *16* *16* *16*
Simča. -
-
Simone, prosím tě, vlastní zkušenosti nám tady neprostírej... *1* *1* *1*
-
-
Jsem holka. Pardon ty znáš holky jen z pánských časopisů které si v noci
s baterkou tajně prohlížíš. *16* *16* *16* *16*
Simča -
-
Jsem pěkná mladá holka. Závidíš? To je dobře. *2* *2* *2* *2*
Simča -
Jesm holka, jsem holka, jsem holka..kdy už tomu konečně uvěříš, Simone... *1* *1* *1*
-
Jsem holka brouku. Říká se že když tě prohlížel doktor tak tvou chlapeckou
chloubu nemohl najít ani s lupou. *15* *15* *15* *15*
Simča -
To víš, na tebe není vidět ani baterkou, chlapče, už jsi se viděl nahatej? *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
A může snad někdo čeakt něco jiného od komunistických bestií řízených bolševofašitsickým uchyláckým skřetem z kremlu???
Odkud vzešlo vše hrůzné za posledních x.desítek let - ano od rusáků a jejich přisluhovačů - je to jen lidský odapad - je to stejné jako kdyby v německém sněmu zasedali příslušníci NSDAP. -
-
Máš to hochu těžký, takhle se zničeho nic poblinkat.. *1* *1* *1*
-
Zase jeden, co se mu uvolnil svěrač... *1* *1* *1*
-
Ty si tu akorát hraješ s prázdnýma slovama, jinak jsi tupec, kterého někdo navedl, aby používal slova, kterým sám nerozumí!!!! *12* *16*
-
-
Američtí vojáci u nás nemají pouze odpůrce, ale také početný fanklub, který sní o tom, že se i v Česku jednou Američané utáboří natrvalo. Potíž je v tom, že zmíněný vojenský konvoj představuje upoutávku na válku s Ruskem, kterou si u nás většina občanů nepřeje. Američtí vojáci se nám prý přijíždějí ukázat, abychom se nebáli Rusů, kterých se přitom u nás většina lidí nebojí. Třeba jim to nikdo neřekl, jedná se o nějaký informační šum, pravděpodobnější ale je, že to dobře vědí.Američané přijíždějí demonstrovat své odhodlání hájit své zájmy. Naše zájmy budou samozřejmě hájit rovněž, pokud se s jejich zájmy ztotožníme. Problém může nastat, pokud coby spojenci v NATO budeme po Američanech chtít, aby respektovali naše zájmy, které z nějakého důvodu nejsou v jejich zájmu. A emotivní debata o americkém konvoji naznačuje, že bychom si nejprve měli vydiskutovat, co chceme my a z toho vyplyne, zda setrvat v NATO, anebo z tohoto vojenského paktu s ohledem na svou bezpečnost vystoupit a vsadit na neutralitu. Neškodí připomenout, že jsme do NATO vstupovali ve víře, že smyslem této aliance bude výhradně kolektivní obrana.“
-
-
Lery, píšeš sice dlouho, ale nevím, zda víš, co si kdo u nás přeje.
Američané určitě spolu s demokracií vyvážejí do světa i svoje zájmy.
je pravda, že na obranu demokracie používají -řekněme nedemokratické prostředky,
V tom je problém demokracie, že umožní čas od času nástup nějakého "zla".
I Hitler získal v Německu absolutní moc " demokratickými prostředky"
Myslím, že bychom právě my - po vice než 40. leté zkušenosti s " velkým východním bratrem"-
měli být spíše rádi, že se máme o koho opřít.Rusové za uplynulých téměř sto let především " škodily vč. paktování s Hitlerem do června 1941,- potom bezesporu měli zásadní podíl na porážce nacismu, ale už v roce 1945 - vracím se k původnímu tématu - začali vyvážet svoje zájmy. Zde si troufám tvrdit -opět začali škodit.Například Německo, kde mají Američané základny, škodilo v našem okolí daleko kratší dobu.
Je mi přes 50 a někdy nemám velkou radost z toho, že jsme Slované ( Jelcin, Putin , Miloševič....Zeman ....) Nikdo nechce válku s Ruskem, ale nesmíme tolerovat dnešní agresivní expanzivní chovánía snahu Ruska ovládat vzpět sovětské území - já mám ještě dobrou paměť, nechci žádné PutinoVary, jako Krym a pod.
Stan. *9* *9* *9* -
ty stovky mrtvých čechů se v roce 68 také rusů nebáli ???
-
-
V 68 roce byli mrtví pouze přirozenou smrtí, trubko!!! *12* *16*
-
-
Opravdu škoda, že takového uchyláckou ruskou bestii také nepotkala střela zdejších "osvoboditelů" - komouško-fašistických sovětských bestií.
Mrtvý rusák -dobrý rusák. -
-
A co osvobodili, ty vemeno?? Máš na mysli rozbombardovanou Škodovku v Plzni? Těch 150 padlých Amíků? Nebo 150 tisíc Rusů a osvobození republiky???? *16* *12*
-
-
-
Špatně jsi počítal, určitě jich bylo o dva víc... *1* *1* *1*
-
-
Komoušský hnisavý vřede, mášli problém být člověkem - tvoji rusáci ti určitě poskytnou rádi azyl - na Sibiři v Gulagu je místa habaděj. Počítej však s tím, že komoušskýá bestie co jednou uchvátí už nevrátí- takže připrav příbuzné na to, že skončíš nahý v masovém hrobě, kdesi v "úžasné rusi".
-
-
Jiři jak se rozčiluje :-) magor...
-
Já mám jen obavy, že masovým hrobem bude celá Evropa, takže tam budeme ležet někde vedle sebe..hrozná představa... *1* *1* *1*
-
-
to ty ruské sčoty,čert aby se v to vyznal
-
-
Nene, chyba bude u tebe, zřejmě nebudeš z matiky maturovat, možná mast....vat... *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Zde jsou uvedeny skutečné záměry USA. Již o tom hovoří otevřeně. Válka v Evropě je jejich cílem.
http://redir.netcentrum.cz/?noaudit&url=https%3A%2F%2Fwww%2Eyoutube%2Ecom%2Fwatch%3Fv%3DLLtm%2D3jTJWE%26feature%3Dyoutu%2Ebe -
-
Emigrujte do Ruska,Putin vás před američany ochrání vy připodělanej ratlíku *15*
-
-
Pane Kill, ono bylo nějaké referendum o vstupu do NATO? Pokud nebylo, tak nemáte pro své tvrzení žádný relevantní důkaz.
-
Pane Játrovka, zjevně to nemáte v hlavě v pořádku. Kdo by na Vás darmožrouty dělal. A asi Vás zklamu, nebyl jsem ani v pionýru, takže si vyprošuji Vaše ubohé invektivy.
-
-
já nepracuji,chodím ještě na střední školu vy rozumbrado *15* a dobře že nejsme v rusku,kde jsou ženy a děti nuceni pracovat zatímco otcové obědvají vodku *15*
-
-
No, středoškolák a už má zkušenosti z Ruska, škoda jen, že my Češi jsme v tom chlastu ještě před nimi, zřejmě to i večeříme... *1* *1*
-
-
Máme internet,TV,zpravodajství,přátele po celé zemi,takže o informace není nouze,ale pokud jste četl jen Kapitál od Kara Marxe tak se nedivte,že máte zkreslený pohled na svět.
-
-
Sorry, nečetl, já čtu jen vlastní kapitál... *1* *1* *1*
-
-
Tak zkus číst ty větší papírové, mě to jde dobře, a ty akcie, to je paráda... *1* *1* *1*
-
na drobných mincích se vzhledem k nevalnému množství textu moc informací nedozvíte *3*
-
-
-
-
-
-
Pane Palínek, kdybych před rokem 89 řekl, že jsou Usáci nacisti, tak by se mi nic nestalo, zrovna jako za kritiku zlodějského dobytka který zničil podvodem mou vlast!
-
-
Opravdu vás lituji s tímto názorem máte skutečně těžký život.
rusák je jen lidský odpad - mrtvý rusák- dobrý rusák. -
Tvá vlast je tak možná KLDR,nebo ten stát stepních notoriků který si říká Ruská federace,tady v Čechách jste vy rudí pitomečci je trpěni,buďte rádi že vás po revoluci národ nepověsil *11*
-
-
Jejda, už tu zase nějakej běhá s oprátkou, zřejmě z toho bude maturovat.. *1* *1* *1*
-
jen klikej ty ruská špíno *15*
-
-