Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neumí ani vystřízlivět, natož tak něco změnit!
  • Iluze je hezká věc,zejména po heráku.
  • Anální tik.
  • Na jiné diskusi jeden člověk vyjádřil názor, že levice potřebuje neustále víc a víc voličů, aby se udržela u moci. Jelikož pravici volí lidé spíše spokojenější a levici lidé nespokojení, je potřeba neustále udržovat v lidech pocit nespokojenosti. Pritoritou levice tudíž není spokojenost obyvatel, ale naopak jejich nespokojenost. Jedině tak si zajistí více voličů. Dobrej tah.
    • Nojono a kdo je tady spokojenej? S výplody současné vlády 8 procent obyvatel. Zuzanko, výše jsem se dočetl hodnocení Vaší inteligence. Kdo je či není blbem se domnívám posuzují vždy jiní, než osoba dotčená. Já se tomu u vás úmyslně vyhnu, ale podle mého názoru podobnými demagogickými příměry o své inteligenci ostatní nepřesvědčíte.
      • Já se pochopitelně nesnažím nikoho přesvědčovat. Já si pouze podovoluji vyjádřit svůj názor na konkrétní věc. Jsem zvyklá, že jako žena musím často čelit šovinismu a nechutným vtipům. Mohla bych si svůj nick změnit na neutrální či mužský a reakce na moje příspěvky by byly daleko příznivější. To už jsem zkusila a bylo to opravdu tak. Takže to neudělám a mám tak daleko konktétnější obraz o stavu české společnosti. Někdy se mi z toho chce ovšem zvracet.
        • Zuzanko, já vás chápu. Zvracím tady už 23 let a předtím mně bylo nevolno.Ale nespokojené lidi vytvořila tady za 23 let ta tlupa zlodějů neštítících se kdejaké zlodějny, tunelu, rozkrádání a zadlužováním dalších generací. Nestydí se , protože nejsou schopni sebereflexe a hlavně neměli a nemají žádnou odpovědnost za svoje nemravné chování.Toto opravdu není stát pro poctivé občany, tento stát pracuje pro ty nenažrané zloděje a oblbovače prostých lidí. Asi bude ještě hůř.
          • Díky za vaše velmi přesné zhodnocení politické kariéry našeho budoucího prezidenta. Lepší jsem snad ještě nečetl.
    • Větší blbost jsem v životě nečetl. Zařazuji na 1. místo kandidátky soutěže o blbost století....
      • To, že odmítáš názor jiného, neznamená, že neexistuje a nebo že je špatný. Musíš se ještě hodně učit. On ti to pan Zeman vysvětlí.
        • Tvojše názory nedělají nic jiného, než že odmítají názory jiných. A to je přoitom ještě chceš poučovat ???
          • Názory jiných ? Jsi demagog. Já nikoho nechci poučovat. Ale ty ses už dostal na úroveň, která mi chce naznačit, že nemám do ničeho kecat, protože jsem blbá ženská. Tvým šovinismem se urážet nenechám. Pro mne jsi už ubožák bez argumentů. To je vše.
  • Prasedent!!!
    • Bod *1*
      • Vidím, že vy tři nade mnou jste se již úspěšně zařadili ke svým...Blahopřeji !!!
    • To není špatné.
  • Pisalkove analytici a media ted jsou chytri a rozumuji! cela volba byla na nic a predevsim v pocatku,kdy vyradili schopne a pak nebylo z ceho vybirat!V tom je ta zrudnost a nema cenu komentovat emocne viteze ci porazene z finale.Dobrym prezidentem by byl pan Okamura,nova generace schopneho cloveka
    • Okamura je jenom ukecanej populista.
  • Jinak už mu neřeknu
    • Pozn.: Vztahuje se k novému názvu pesidenta - Prasedent
      • Ten je výstižnej 1+ *1*
      • Ano, tak je to spravne demokraticky, slusne a tolerantne. Deti z facebooku tu opet tapetuje urazkami. Rajska to hudba...
  • Prasedent? Ten už změnil Becherovku za silnější hruškovici!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit