Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta stará lhářka by se sama měla zavřít a zamknout v šatlavě,zato co ODS udělala na politické scéně..korupce,zdražování,odebírání příspěvkům postiženým atd.CO NÁM CHCE NALHÁVAT.Volby rozhodnou *14*
  • Pan Babiš jako předseda hnutí se vyjadřuje jasně: "Paní Němcová dostane hned po volbách výpověď. Pro firmu Babiš ČR už pracovat nemůže."
  • Stále kritozovali socialismus a komunisty a nyní poznali, že to není tak lehké, jak lidem slibovali. Ovšem bohužel to všechno zaplatí lidé a bude co platit.Sliby o štěstí a zbyly jenom v kapsách klíče z náměstí.
  • Paní Němcová mě velmi zklamala,myslela jsem si že je to dáma s velkýmD,ale opak je pravdou.Kope kolem sebe a jde ji jen o její koryto dobře placené.
  • A kolik bývalých komunistů je v ODS a bylo ? Jsou nevilitelní všichni ANO, ODS i TOP s Lidovci.
  • Ani Babiš není nejlepší volba. Němcovou a ODS nesnáším, s TOPkou se tu právě oni podepsali na tomto marasmu měrou vrchovatou i s některými výtečníky z ČSSD jako byl mašinfíra Gross, Hulínský v Praze s Březinou a pod. Ale Babiš nebude lepší, druhé VV budou. Jde si ohlídat svůj Agrofert a dotace pro ně. V Německu je progresivní daň, tedy solidární, od pravicové CDU-CSU leta a nikomu to nevadí, funguje to. Babiš je jasně proti. Žádnou solidaritu od něho nečekejte a pro lidi dole do politiky určitě nepřichází. Jde mu o něho. Kdo má hodně, chce ještě více a udržet to, co má. Proto vstupuje do politiky, nikoliv pro ovčánky, co si nechali zatemnit mozečky koblížkami od něho. Komárek se Stropnickým jsou naprosto bezchrakterní gauneři, co bojovali ze všech sil za ODS a jejich kmotry a nyní pro změnu za Babiše, když je královsky zaplatí . A Telička je další do toho tria. Jako europoslanec pro naši republiku naprosto selhal, nedostli jsme takové dotace jako má Polsko a ostatní státy a proto jsme nekonkurenceschopní v potravinách a zadužujeme se díky tomu a ještě si odskočil k Bakalovi do NWR. To jste tak hloupí, že si opravdu myslíte, že pomůže lidem v této zemi? ANO je nevolitelné, stejně jako ODS, TOP, Lidovci, BOBOšíková, Svobodní apod.
  • Milý Havle,to už není sebevědomí ale neskutečná arogantní drzost,jinak s vámi souhlasím *3*
  • Milka (Mirka) Němcová, srandovní člověk! *1*
  • Není to náhodou něco sprostého? Já jen abych na veřejnosti nemluvil vulgárně.

    Páč dvě prý tady už byly. A velké! Jedna byla ministryní obrany, nebo čeho, osm dní a ta druhá byla v podstatě premiérkou. Řídila i naše SíÁjEy.
  • To už "soukmenovec" Adolf Hitler řekl "Půjčte mi Německo na pět let a nepoznáte jej"
  • Máte svatou pravdu od příštího týdne bude viset i na všech veřejných hajzlech *16* *16* *16*
  • Sebevědomí Němcové bych chtěla mít, vřele doporučuji , že by měla zalézt a raději držet bobříka mlčení . Protože jak řekl Miloš Kopecký, kdyby blbost nadnášelo, ona by jistě lítala nad celou republikou. A mohla by na cestu vzít i paní Parkanovou a ten vypečený spolek ze sněmovny ........ . *10* *16* *16* *16*
  • Myslíte, že je čas na moudrého Imáma? Černoprdelníci pekelníci neučiní pro ČR a pro Čechy nikdy nic dobrého.
  • Jojo chlapci, myslím, že je na tom, co říkala paní Němcová kus pravdy..... Pořád si kladu otázku, proč Babiš chce tak vehementně do politiky.... Nenapadá mě jiný důvod, než že si chce uhájit svoje teritorium a popřípadě ještě rozšířit... Odpusťte mi, pokud nebudu přesná... Tento člobbrda studoval za socíku na "západě".. kdo to tehdy mohl? Sám přiznal, že v divoké privatizaci to nebylo úplně košér z jeho strany... Koupil část medií, koupil zemědělský výkup, zemědělské zpracování, postřiky, hnojiva, zemědělská technika...atd...... tzn. dotace do zemědělství jsou následně více dotacemi pro Babiše... Zemědělec dostane dotace... pan Babiš zajistí následně výkup, a dodá hnojiva, postřiky, techniku, a zajistí zpracování zemědělsských komodit. On totiž může s jednotlivými cenami vstupů ale výkupu tak šikovně pohybovat, že dotace určené zemědělcům skončí u Babiše a on je nechá milostivě dýchat, prptože mu nesou zlatá vejce..... Je to samoúčelná strana jako VV s Bártou..
  • Dobře děláš, tam to smrdí kriminálem a tak se tam ztratíš.
  • Ahoj Evo, už sis oholila vousy?
  • Sdílím plně Váš názor. Němcová je v tom také až po uši, nebo po prsa, a když vidíte její fanatičnost a slyšíte její plamennost, je člověku ouzko. Už teď dětem říkám, aby se dobře učily a žily jinde, a k nám aby jezdily jen na návštěvu. A taková to byla pěkná země.. *13*
    Prolezlé je všechno korupcí, ničeho se nedovoláte, jedině přes "kamarádčoft."
  • Milá Mirko a vy všichni cca asi 500 senátorů poslanců atp., Věci Veřejné přinesly do Parlamentu téma korupce. To bylo do té doby to nejstrašlivější tabu. Poslanci si odhlasovali imunity a pak už jen vymýšleli jak nahrabat prašule -pro stranu, na volby , pro sebe, pro rodinu, pro kamarády, pro milenky a najednou nevěděli , kde přestat. *11* *12* *11* Že jsou tam od navrhování a především kontrolu správnosti zákonů, na to úplně, ale úplně zapomněli.
  • Protože jsem Prdící, volím jistě pravici !
  • Jsem přímo uděšen, kolik lidí se u nás živí kecama, slibama, nezákonným způsobem, sociálními příspěvky atd. Jenom ne pracovat. Potom není divu, že to tady vypadá takhle a země je zadlužená a rozkradená.Němcová si nevidí na špičku nosu, plně se rozkrádašek zúčastnila přinejmenším podporou.Ať tihle lidé zalezou někam a stydí se alespoň.Přestávám v tomto režimu úplně věřit spravedlnosti. Nežiji v právním státu a živím takový bezcharakterní hajzly, že je z toho člověku na blití.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit