Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To snad není pravda co čtu,ta Němcová je dočista blbáá,to snad nebudu ani komentovat,jen že ODS už jsou totální mentální chudáčci.Jaký pán takový krám.
  • Tzv. nové strany jsou plné darebáků ale poplašené parlamentní strany
    zvoní na poplach jen proto že můžou sebrat korýtka jejich darebákům.
    Ve stopách podnikatele mafiána šel jak Topolánek tak i Nečas. Topolánek
    měl kmotra Dalíka který se napakoval na zakázkách a rozhodoval o zákonech.
    Nečas si podobně jako kmotr z Itálie platil svou milenku z veřejných peněz.
    Najednou ODS vadí VV ale to že díky nim 3 roky vládla jí vůbec nevadilo.
    A ve vládě skandálů podvodů a tunelů seděl knížepán. Jednou v dresu
    zelených a nyní v TOPáckém. *1* *1*
    Pokud se starý kádr Němcová svlékne moc hlasů to ODS nepřinese. *1* *1*
  • Milá Mirko a vy všichni cca asi 500 senátorů poslanců atp., Věci Veřejné přinesly do Parlamentu téma korupce. To bylo do té doby to nejstrašlivější tabu. Poslanci si odhlasovali imunity a pak už jen vymýšleli jak nahrabat prašule -pro stranu, na volby , pro sebe, pro rodinu, pro kamarády, pro milenky a najednou nevěděli , kde přestat. *11* *12* *11* Že jsou tam od navrhování a především kontrolu správnosti zákonů, na to úplně, ale úplně zapomněli.
    • Jojo chlapci, myslím, že je na tom, co říkala paní Němcová kus pravdy..... Pořád si kladu otázku, proč Babiš chce tak vehementně do politiky.... Nenapadá mě jiný důvod, než že si chce uhájit svoje teritorium a popřípadě ještě rozšířit... Odpusťte mi, pokud nebudu přesná... Tento člobbrda studoval za socíku na "západě".. kdo to tehdy mohl? Sám přiznal, že v divoké privatizaci to nebylo úplně košér z jeho strany... Koupil část medií, koupil zemědělský výkup, zemědělské zpracování, postřiky, hnojiva, zemědělská technika...atd...... tzn. dotace do zemědělství jsou následně více dotacemi pro Babiše... Zemědělec dostane dotace... pan Babiš zajistí následně výkup, a dodá hnojiva, postřiky, techniku, a zajistí zpracování zemědělsských komodit. On totiž může s jednotlivými cenami vstupů ale výkupu tak šikovně pohybovat, že dotace určené zemědělcům skončí u Babiše a on je nechá milostivě dýchat, prptože mu nesou zlatá vejce..... Je to samoúčelná strana jako VV s Bártou..
  • Ta koza by měla uklízet v marketu a neblafat pitomosti!!
    • Ne, ne! Ta jednou nahradí Uršulu Klukovou!

      Květa, Doktoři z Počátků
      Největší Počátecká drbna. "Vedoucí" spolku bab a "nejchytřejší" člověk pod sluncem. I taková je postava Květy v seriálu Doktoři z Počátků.
  • Nahé fotky, snad ne té báby, to bych asi hodil šavli.
    • Kecy kecy,spíš by ti to pod stolem mlaskalo jako blázen *1* *3*
    • Neblbni, na svoje roky nevypadá nejhůře, za mlada mohla být dobře šukatelná! (...a možná i 2x)
      • Slušný sprejer dokáže vytvořit dobrý výtvor i na sto let starou plynovou masku *1*
  • Jsem přímo uděšen, kolik lidí se u nás živí kecama, slibama, nezákonným způsobem, sociálními příspěvky atd. Jenom ne pracovat. Potom není divu, že to tady vypadá takhle a země je zadlužená a rozkradená.Němcová si nevidí na špičku nosu, plně se rozkrádašek zúčastnila přinejmenším podporou.Ať tihle lidé zalezou někam a stydí se alespoň.Přestávám v tomto režimu úplně věřit spravedlnosti. Nežiji v právním státu a živím takový bezcharakterní hajzly, že je z toho člověku na blití.
    • Sdílím plně Váš názor. Němcová je v tom také až po uši, nebo po prsa, a když vidíte její fanatičnost a slyšíte její plamennost, je člověku ouzko. Už teď dětem říkám, aby se dobře učily a žily jinde, a k nám aby jezdily jen na návštěvu. A taková to byla pěkná země.. *13*
      Prolezlé je všechno korupcí, ničeho se nedovoláte, jedině přes "kamarádčoft."
  • Hlupaňa Mirka.Celý net se z ní směje.Jak se dere dopředu.Přesně tak se drala když byl Nečas v průseru a oni stáli jako věrná smečka ODS před kamerami a hlásali stojíme za ním.Tak nyní smečka sklízí úspěchy.Z premiera všeobecně uznávaný šmejd a křivák a tady tihle se mu pečlivě přibližují.Mílovými kroky s Mirkou v čele.
  • Po Nečasovi Němcová,sakra ta ODS je přeplněná samými vzdělanými,poctivými,pravdomluvnými,nezištnými,.......lidmi.Já jen jedno takový poklad jako je ODS je třeba jen vykopat.
  • Nemusíme se odkazovat na špinavosti jako je třeba zneužívání služebního vozidla za což by každý přišel o zaměstnání a též mohl stanout před trestním soudem ale každý přeci s Němcovou prošel jejím podílem na zbídačování lidí této země. Tato ženská patří mezi zaprášené knihy ve své živnosti a ne se vystavovat jako rádoby politička- již jí bylo dost!!!!
  • To je paní Němcová tak hloupá,že s nedokáže spočítat co všechno její strana a Topka zničila. Ale oni stále melou jak dají zemi do pořádku. To jsme viděli v jejich vládách.
    Ti by měli zalézt do kouta a byl by klid. Sebrat jim majetky zablokovat konta a ty dát na nemocnice atd. Vyklidit jednu velkou basu a všechny tam pozavírat. Ráno v poledne,večer
    jim dát pěkný výprask.A k jídlu vodu a starý chleba ať vidí jaká je bezdomovecká strava!
    Kolik lidu takhle dnutily žít! A PROTO NEVOLIT ods a top!
    • To už "soukmenovec" Adolf Hitler řekl "Půjčte mi Německo na pět let a nepoznáte jej"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit