Přejít na výpis diskuzí
Andrej Babiš a jeho lidé se pomstili Němcové. Došlo i na nahé fotky
9.10.2013 | red
94 příspěvků
-
Sebevědomí Němcové bych chtěla mít, vřele doporučuji , že by měla zalézt a raději držet bobříka mlčení . Protože jak řekl Miloš Kopecký, kdyby blbost nadnášelo, ona by jistě lítala nad celou republikou. A mohla by na cestu vzít i paní Parkanovou a ten vypečený spolek ze sněmovny ........ . *10* *16* *16* *16*
-
-
Paní Němcová mě velmi zklamala,myslela jsem si že je to dáma s velkýmD,ale opak je pravdou.Kope kolem sebe a jde ji jen o její koryto dobře placené.
-
Milý Havle,to už není sebevědomí ale neskutečná arogantní drzost,jinak s vámi souhlasím *3*
-
-
To je ale kus hovězího !!! I když vůkol taky nic moc ...
-
Kravka
-
Němcová a Babiš si nemají co vyčítat. Mentálně jsou na tom oba stejně - IQ dnešního data a oba zloději.
-
-
Promluvil mluvčí menzy,počítám *3* . Možná netušíš ani při své pochybné inteligenci,že pomluva je trestná,označení za zloděje bez důkazu je pomluva. Jdi na pivo,to bude lepší než prezentovat úvahy *2* *2* *2*
-
-
Milý tečko, chovej se slušně a způsobně, na pana Zemana se dívej jako na svého otce, protože díky jemu nezemřeš pod viaduktem nebo někde v kanále, proto mu vzdej hold!!
-
-
na koho hovoříš???
PS:pod viaduktem skutečně nezemřu,nejsem idiot,co se o sebe neumí postarat,jsem již zabezpečen,nepotřebuji k tomu opilce blábolícího nepotřebná moudra *2* *2* *2*
-
-
-
-
No už jsem se vážně polekal, že se někde objevily fotky nahé fotky Němcové. To by byla perverzita největšího rázu. Jinak Toljova vláda byla tragédie, ale pokud by došlo k té zhovadilosti a stala se premiérkou Němcová, tak by to byla gigatragédie.
-
Jen plivej, Boženo, oheň a síru, nebude ti to nic platné. Po dvaceti letech planých slibů ODSce už nikdo nevěří ani ň!
-
Ještě jsem si vzpomněl na Belgii tam neměli vládu dva roky a vůbec nic se nědělo.existuje dodnes na mapách světa.Tož. co ty darmožrouty budem tady platit !!!kufa.Já bych jim udělal reformy.Plat 25000, který vytvořili v ČR.Dohledání toku peněz z první a druhé privatizace a další prodeje do rukou těm co neměli peníze, ale pouhé znamosti v restituci majetku, který nikdááá nevlastnili...byl prostě státní...to jest asi udolí nikoho..jako v Americe, kdy si doběhli okolo pozemků a byl jejich..to byl bussines..dodnes z toho někteří parchanti žijí a prodávají a prodávají..a..
-
-
Udělej ty reformy! Držím ti palce.
-
-
AK ,především pochybní advokáti protěžuji zloděje a lháře, jak chcete připravit slušné zákony??? Jen Bůh může náš národ.....ateistický----SPASIT, národ bude donucen se naučit modlit a prosit o pomoc!!!! Toto neni v moci slušného, jen nevěřícího člověka...!!!5M1
-
-
Myslíte, že je čas na moudrého Imáma? Černoprdelníci pekelníci neučiní pro ČR a pro Čechy nikdy nic dobrého.
-
-
-
-
Takovej starej voklobák se mstí mladé, krásné a čestné ódesandičce, která při své poctivosti a vrozené skromnosti, udělala tolik dobrého pro nás a pro církev svatou?!
Podívejte se na její přímo božskou tvář, není ta žena hodna uctívání? -
-
Ano ano, tentokrát s Vámi souhlasím, je velmi podobná matce Tereze i když je o rok mladší.
-
-
Protože jsem Prdící, volím jistě pravici !
-
-
Dobře děláš, tam to smrdí kriminálem a tak se tam ztratíš.
-
-
Ahoj Prdíku... :-)
-
-
Ahoj Evo, už sis oholila vousy?
-
-
-
Máš pravdu.
-
-
já Němcovou nemusím, jak lze dohledat v mnohých příspěvcéch, ale s Babišem má pravdu. Proč už dávno nikdo z psavců nesumatizoval výše dotací, které čerpal po své podniky díky kamarádům na Kalouskově MF namísto zemědělců???? . Nezapomínejte že ona ví jak to chodilo... a Kalous teď hraje mrtvýho brouka a všechno spláchl na ODS
-
Němcová s Kalouskem by měli nafotit SPLÁTKOVÝ KALENDÁŘ NA SVŮJ STÁTNÍ DLUH *5*