Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od sametovýho podvodu je u nás vše řízeno ze zahraničí je to řízená destrukce státu, naši politici jsou jen loutky v cizích službách skuteční vládci jsou neviditelní.
  • Máte pravdu Katko. Ale byl to projev zoufalosti lidí, kteří, než by volili staré strany, které již tolikrát zklamaly, tak raději dali hlas někomu zcela novému, aniž o něm cokoli věděli.
  • Kdyby nebyly VV, tak se do parlamentu nevecpala ani nestoudnice Pí a nebyly by ani všechny zlodějské zákony, včetně daru církvím.
  • Za to, že je to drahá komedie, mohou ovčané. 40% jich ani ten zadek nezvedne. Z těch zbylých 60% volí znovu polovina ty staré gaunery nebo zbohatlíka. Přece nejsou tak naivní, aby věřili tomu, že takovému půjde o spokojenost obyčejných lidí. Pro ně jsme méně než to, co jim ráno odpadne od zadku. Dokud se to nezmění, bude to pořád horší.
  • To, že byl ten Otrokář agentem StB, je to poslední, co může někomu vadit. Ten potřeboval oblbnout naivní voliče proto, aby nebylo možné snížit ty nemravné dotace na biopaliva. Potřebuje to právě opačně. Též se nikdo nepozastavil nad tím, že v žádném případě nedovolí, aby se zavedla progresívní daň. Dokonce už vypouštěl balonky, zda by bylo možné zrušit minimální mzdu. Ten bude mít jedinou prioritu. Co nejvíce přidat nejbohatší, a co nejvíce ostatních uvrhnout do co největší bídy. TOPácká politika bude považována při jeho vládnutí za lidumilnou.
  • Jeden plný sál,není republika.Já ho nevolila a je mi líto národa ,že se upla za někoho takového,pomóc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Vracení majetku církvím je velkozlodějna,která chce vracet nehorázné majetky podvodníkům.Nejprve se měl hledat vědecký důkaz zda církvemi uváděný bůh existuje a oni jej zastupují.A ne cpát bezhlavě majetek církevním podvodníkům.Proto je třeba,na katovských mučírnách,odporážet co nejkrutěji jak církevní podvodníky,tak politické lumpy,kteří přes cpaní majetku církevním podvodníkům chtějí tuto zemi dotlačit do státního bankrotu.Ukazuje se,že Babiš je také pouze jeden z těch lumpů,kteří chtějí tuto zemi dotlačit do státního bankrotu.
  • Co tady brečíte pánové???? Máte Babiše, tak si ho užijte. Pouze nesvéprávný cvok věří slibům politiků, a je jedno jestli levým nebo pravým, zeleným či modrým. Církev svatá či komunisti, obě jsou to pouze víry v něco neskutečného. Jedno mají ale společné i s ostatními stranami, a to jsou jejich představitelé, kteří na kameru dokážou naslibovat cokoliv. A vy jim to žerte, máte to v popisu práce, pokud čekáte, že se o vás někdo postará.
  • Na to jsem vás chtěl upozornit. Jak se zdá marně.
  • Češi teprve poznají koho si vlastně zvolili proti mafiánovi Babišovi je i Berluskoni milius a dobrodinec i slováci Babiše prokoukli jen hloupí češi mu sedli na lep nebo na koblihu.
  • Tady někdo pěje chválu na Babiše, jenže Češi mu sežrali jen to, co mu Slováci už dlouho nežerou..".Podle dosud zveřejněných dokumentů pocházejících z archívu slovenského Ústavu paměti národa, byl Babiš od 12. listopadu 1980 evidován jako důvěrník Státní bezpečnosti a 11. listopadu 1982 v bratislavské vinárně U obuvníka měl za přítomnosti kpt. Rastislava Mátraye a por. Júliuse Šumana podepsat vázací akt, čímž se údajně stal agentem uvedené organizace s krycím jménem „Bureš“. Dochované listiny přitom naznačují, že Babiš s uvedenou organizací vědomě spolupracoval již jako důvěrník.[7][8] Agentem StB byl Babiš údajně do roku 1985, kdy jej PZO Petrimex vyslal dlouhodobě do Maroka; s příslušníky StB se prý za uvedené období setkal celkem sedmnáctkrát. Krycí jméno „Bureš“ figuruje nejméně ve dvou dalších svazcích StB - jednak ve spisu „Oko“, kde je „Bureš“ nejméně dvakrát zmíněn jako autor hlášení určených pro tuto organizaci, a jednak ve spisu „Voják“, v němž figuruje jako opakovaný návštěvník konspiračního bytu. Ústav paměti národa upozornil, že pravdivost archivovaných dokumentů nijak neověřuje.[9] Sám Babiš jakoukoli spolupráci s StB rezolutně popřel,[10] s tím, že se jedná o předvolební boj, a zažaloval slovenský Ústav paměti národa. Na stání v říjnu 2013 se ovšem nedostavil a soud jej proto odročil na leden 2014.[11] Podle Radka Schovánka z českého Ústavu pro studium totalitních režimů je prakticky vyloučeno, že by byly zachované dokumenty Ústavu paměti národa padělkem." *16*
  • Tady od r. 89 vládne organizovaný zločin a volby na tom nic nezmění.Je to jen drahá komedie.
  • Vzkaz pro komára ........Pane doktore, Vy se podívejte na historické filmy , přečtěte si historická fakta jak církve získávala majetky a vládla několik století světu. A dělala si co chtěla. *11* *11* *11*
  • Milý Pepo, troubové pravdu slyšet nechtějí. Babiše jsem odhadl jako něco mezi Sládkem a Johnem, hromadu křiku, jednou plácnu sem, jednou tam, melu, co ti troubové chtějí slyšet a při tom si dál dělám co chci. Ještě nedávno prohlašoval, že do vlády půjde jen s lidovci, nyní obrací, lustraci musí mít každá teta, která vede školní jídelnu, ministr ale ne ... slovo chlapa, natož diplomata jsem od něj ještě neslyšel. Už vidím, jak jeho "vláda" bude za pár let vypadat. Jak budou ječet ti, co ho volili. Kdo chce kam ... až se ucho utrhne.
  • Čti trochu míň historické horrory od režimních historiků a mysli hlavou. Kdo měl ve středověku majetek? Čarodějnice z Losin? Kolik bylo upáleno majetných feudálů? Zbohatnutí církve na čaroděj. procesech se stejná pohádka, jako vybudování Nár. divadla z grošíků služek. Služky možná nějaký grošík poslaly, ale musel to doplnit posmívaný císařpán 200 000 zlatých. Další dodal kníže Thun. Čaroděj. procesy postihly pár set chudáků v 18 .století, v té době už církev dávno svůj majetek měla vrácený po husitských lupičích.
  • S rozžhaveným železem na kůži a na skřipci se každý přizná a každý vám daruje co chcete. Takhle církev získávala majetek a samozřejmě, že to bylo v souladu s tehdejším zákonem. Kat z vás přiznání vždy dostal.
  • Pékné jste si pambičáři nabéhli.Tak jste chtéli vyhryzovat a čisťóunké lustrační?To mùže chtít ten kdo je naprosto čistý.Nakradený církevní majetek vám šmakuje?Penízky vám vyplácené z našich daní též?To véřím ale přijde doba kdy vám zas lidi vypráší kožich.Přeci ty napané pupky na diecézích nevznikly normální prací!
  • Píšete tady jak se tu vše rozkrádá a že by měli všichni viset a pod.Jo politika je polititika a když jsou volby tak si sami volíme to co už tady bylo tak to je.Takže to jsme takový chudáci že celých 24 let si necháváme líbit tohle? Asi ano a patří nám to ono jenom psát tyhle blbý kecy nestačí.A pokud budou nové volby tak rozum do hrsti protože ho Český národ nemá.
  • Hloupý Pepane.Je dobře že přichází někdo nový.Nebýt takových třeba i - V V tak nám tady sedí Tlustí Jirkové, Nečasové a podobná chátra nafurt.A ono takto možná přijde doba kdy tuto chamra´d oblečeme do tepláků.Čistě z výchovných důvodů.Kdyby to nebylo takto pedagogické tak za ty lumpárny už se houpají na kandelábrech.Protože jinak co s nimi.Furt budou tvrdit že oni nic že to jinak nešlo.Samí takové Bémové Kalouskové Železní.
  • Církev musí doložit, že v soulaldu se zákonen je skutečným vlastníkem majetku, u něhož žádá vrácení. Jakým způsobem ho nabyla je věc jiná. Pokud máš důkaz, že ho nabyla v rozporu se zákonem, podej trestní oznámení. Pozemky a lesy darovali církvi panovnící, kteří byli tehdy jejich vlastníky, církev získávala majetek z darů a odkazů vděčných věřících, šlechty, měšťanů i prostých obyvatel. A tak získávala majetek z práce mnichů na klášterních pozemcích a lesích, pro které platilo ora et labora (modli se pracuj).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit