Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co pořád máte s těmi svazky StB ? vždyť první po 17. listopadu 1989 bylo to, že se okamžitě začaly skartovat svazky SKUTEČNĚ aktivních agentů StB až se na ministerstvu vnitra a obrany málem zavařila elektrická rozvodná síť , Cibulka by mohl vyprávět, jeho seznam byl skutečný, ne to torzo, co tam po skartaci zůstalo, to by lidi čuměli , zůstali tam jen malí přicmrdávači, ti na vysokých řídících funkcích jsou dnes úplné jinde, hádejte kde *3*
  • Řeč se mluví a voda teče. Budeme vidět a časem posoudíme. Nyní je ještě brzy na nějaké komentáře. *1* *2*
  • Církevní restituce vyjednali blbě. Lháři, zločinci, samý zloděj a mafián to je ODS, TOP 09 i jejich král Václav Klaus a Václavem Havlem konče. Naše republika v podstatě zanikla hadrovým pučem v roce 1989. Od té doby je tu jeden velký tunel. A zmrd-i se nám vysmívají, že je to v rámci zákona, který si udělali sami pro sebe. Všichni by měli viset !!!!
    • Kdybyste vy rudé komunistické zrůdy neloupili, tak by žádné restituce nemusely být. Ty škody byste měli platit ze svého !!!
      Správně ! Všichni komunisté by měli viset !!!
      • ., tebe pověsit na hák za tu prolhanou držku *12*
  • Jediná polická strana u nás je KSČM, která by vyvedla naší zemi z krize. Socialismus bylo to nejlepší co u nás existovalo. !!!!
    Nikdy se nám nežilo lépe, než pod vedením komunistů !
    • Jestli tvrdíš, že se ti za komunistů žilo lépe, tak patříš k těm rudým zrůdám, které zotročily spoluobčany a na jejich úkor se jim žilo lépe.
      KOMUNISTI JSOU ZLOČINCI A ZRŮDY.
      Komunisti patří do kriminálu, máme na to zákony !!!
      • Blbečku táhni za kozou a neotravuj!!! *15* *2* *1*
    • Máš jistě na mysli ten "hnědý sozialismus", který nám tady zavádějí Parteigenossen (straničtí soudruzi) z NSDAP za Protektorátu.
    • My starší to víme, ale vysvětlete to mladým zblblým od Klazáků a Kalousů, oni to nezažili oni tomu nevěří, že tak dobře už bylo a znovu jen těžko bude.
      • Jo jo dobře už bylo a nyní bude jen hůř a hůř.
  • Bylo by výborné odstavit ty lidovce, v tom držím Babišovi palce.Říkají si lidovci ale jejich jednání je vyloženě protilidové, divím se těm pitomcům kteří je volili.
  • Zajímalo by mne , zda církev doloží jak po staletí nabývala majetek, že když se nestydí připomínat dobu komunismu v 50 letech (byla strašná) tak ať si církev připomene poslední soudy za inkvizice a jak nabývala majetky. Byla zrovna tak zrůdná, možná i zrůdnější , a to že se schová pod plášť sutany neznamená , že je bez viny!!!!!!!!!!!!!!! *16* *12* *16* *12*
    • Církev musí doložit, že v soulaldu se zákonen je skutečným vlastníkem majetku, u něhož žádá vrácení. Jakým způsobem ho nabyla je věc jiná. Pokud máš důkaz, že ho nabyla v rozporu se zákonem, podej trestní oznámení. Pozemky a lesy darovali církvi panovnící, kteří byli tehdy jejich vlastníky, církev získávala majetek z darů a odkazů vděčných věřících, šlechty, měšťanů i prostých obyvatel. A tak získávala majetek z práce mnichů na klášterních pozemcích a lesích, pro které platilo ora et labora (modli se pracuj).
      • S rozžhaveným železem na kůži a na skřipci se každý přizná a každý vám daruje co chcete. Takhle církev získávala majetek a samozřejmě, že to bylo v souladu s tehdejším zákonem. Kat z vás přiznání vždy dostal.
        • Čti trochu míň historické horrory od režimních historiků a mysli hlavou. Kdo měl ve středověku majetek? Čarodějnice z Losin? Kolik bylo upáleno majetných feudálů? Zbohatnutí církve na čaroděj. procesech se stejná pohádka, jako vybudování Nár. divadla z grošíků služek. Služky možná nějaký grošík poslaly, ale musel to doplnit posmívaný císařpán 200 000 zlatých. Další dodal kníže Thun. Čaroděj. procesy postihly pár set chudáků v 18 .století, v té době už církev dávno svůj majetek měla vrácený po husitských lupičích.
          • Vzkaz pro komára ........Pane doktore, Vy se podívejte na historické filmy , přečtěte si historická fakta jak církve získávala majetky a vládla několik století světu. A dělala si co chtěla. *11* *11* *11*
            • Na to jsem vás chtěl upozornit. Jak se zdá marně.
  • Pékné jste si pambičáři nabéhli.Tak jste chtéli vyhryzovat a čisťóunké lustrační?To mùže chtít ten kdo je naprosto čistý.Nakradený církevní majetek vám šmakuje?Penízky vám vyplácené z našich daní též?To véřím ale přijde doba kdy vám zas lidi vypráší kožich.Přeci ty napané pupky na diecézích nevznikly normální prací!
  • Kdo církevní restituce vyjednával a schvaloval,no přece panbičkáři typu Kalouska,Nečase a spol,takže proto vyjednávání takhle zkončilo.Církev si narokuje to,na co nemá nárok,nebo to co v minulosti nakradla sama.Pane Bože Ty to nevidíš jak ta dnešní církev jedná a necháš to bez povšimnutí,ztrestej tyto hříšné duše a udělej v církvi konečně pořádek.Amen.
  • Stýcu dobře to děláš.Měl jsi dorazit dřív.Je třeba věci nazývat pravými jmény.Pokud máme vyplácet penízky flanďáků kdy sami nemáme přidávat pozemky a nemovitosti tak se stala někde chyba.Jak to že Míra Kalosek ještě nedostal za uši?Jak to že taktéž nedopadl expremier? No to všechno jsou naše budoucí úkoly.Nic osobního.Je to v jejich vlastním zájmu.Protože příště by je mohl někdo třeba unést ....... a nebo zmrzačit.
  • Vracení majetku církvím je velkozlodějna,která chce vracet nehorázné majetky podvodníkům.Nejprve se měl hledat vědecký důkaz zda církvemi uváděný bůh existuje a oni jej zastupují.A ne cpát bezhlavě majetek církevním podvodníkům.Proto je třeba,na katovských mučírnách,odporážet co nejkrutěji jak církevní podvodníky,tak politické lumpy,kteří přes cpaní majetku církevním podvodníkům chtějí tuto zemi dotlačit do státního bankrotu.Ukazuje se,že Babiš je také pouze jeden z těch lumpů,kteří chtějí tuto zemi dotlačit do státního bankrotu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit