Přejít na výpis diskuzí
Andrej Babiš a jeho plný sál: Církevní restituce vyjednali blbě. Lháři, zločinci, samý zloděj a mafián
13.11.2013 | red
53 příspěvků
-
Jeden plný sál,není republika.Já ho nevolila a je mi líto národa ,že se upla za někoho takového,pomóc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Máte pravdu Katko. Ale byl to projev zoufalosti lidí, kteří, než by volili staré strany, které již tolikrát zklamaly, tak raději dali hlas někomu zcela novému, aniž o něm cokoli věděli.
-
-
... jenom kalí vodu, až udělá něco ve prospěch lidí, ať se zastaví, rád mu dám něco na přilepšenou a bez poplatku. *8*
-
Co tady brečíte pánové???? Máte Babiše, tak si ho užijte. Pouze nesvéprávný cvok věří slibům politiků, a je jedno jestli levým nebo pravým, zeleným či modrým. Církev svatá či komunisti, obě jsou to pouze víry v něco neskutečného. Jedno mají ale společné i s ostatními stranami, a to jsou jejich představitelé, kteří na kameru dokážou naslibovat cokoliv. A vy jim to žerte, máte to v popisu práce, pokud čekáte, že se o vás někdo postará.
-
Největší mafián,zloděj a estébák si dělá z čechů (_!_)!Voliči co ho volili brzo spláčou nad svojí volbou.
-
-
Voli ho každý pátý občan, to není málo. Mafiánem, zlodějem a estébákem ho může nazvat je blb.
-
-
Blb je každý pátý občan, jen to ještě nevědí.
-
-
-
Jak čert se bojí kříže, jak upír se bojí česneku, tak bojí se komunista pravdy!
-
Tak nám Babiš lhal že Monika je jeho Manželka (viz rozhovory s ním), jsem zvědavý o čem všem nám ještě pan Babiš neříkal pravdu ;-)
-
-
Na tom prd záleží kdo je jeho manželka, asi má dvě, důležité jsou jiné věci!
-
-
Babiš je bigamista *1*