Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lepkavý a umaštěný ? Ano, ale nejspíš autor tohoto blábolu Jaroslav Bican. Politickým konkurentům Andreje Babiše a hnutí ANO prostě dochází politické i věcné argumenty, lomcuje jimi vztek a snaží se útočit nejrůznějšími podpásovkami. Jenže tím deklasují jen sami sebe a ukazují na svoji nízkost a neschopnost. Vyčítají mu věci, které nejsou žádným proviněním (ani trestním, ani morálním), a které by u každého jiného byly jen důkazem podnikatelské šikovnosti. Využití legálních způsobů na získání dotací a daňových optimalizací přece není žádná korupce - v tom jsou namočení jen "profesionální" politici počínaje Grossem, Rathem přes duo Topolánek-Dalík až po dvojici Nečas-Nagyová (a spousta jim podobných a s nimi spolupracujících). To jsou ti, kteří přivádí "standardní" politické strany k totálnímu úpadku.
  • Prosím Vás Bicane nesnažte se manipulovat s lidmi. Každý máme v hlavě mozek a napovídat jistým směrem netřeba. Nuda a vše ostatní co píšete cítím k léta zavedeným politickým stranám. Je to jak za bolševika, když přestavbu dělali ti co to zk.....li.
    Holt Bohouš sází na to, že 100x opakovaná lež se stane pravdou.
    • Pane Jari, pište prosím jen za sebe a ne za každého. Já třeba v hlavě žádný mozek nemám, mám tam jen koblihu a to mi k politické orientaci úplně stačí.
  • josef.servit.9
    Celkem velmi účinná reklama pro ANO! Kalouskova kampaň má opačný účinek. Všechny ty slinty Kalouska a jeho užitečných idiotů jsou voličům k smíchu!
  • Kdyby jste byli tak pracovití jako dokážete do nekonečna rozeštvávat , tak můžeme chodit do práce pouze 3 dny v týdnu. Jenže pro vás je lepší půl roku štvát než něco udělat. Poprvé za cca 30 let vyrovnaný rozpočet, Konečně začala hráčská douzupata platit daně atd. Už jste byli u koryta a výsledek byl strašný . Pryč ODS, TOP KDU a zelení ani nemluvě. Máte strach z neúspěchu , tak se snažíte vše zlikvidovat , ještě si dobře pamatuji jak jste z Paroubka udělali pedofila (nemám ho rád , ale respektuji jeho bytí).Váš způsob demokracie je, že když to není po vašem, tak je to špatně. Jako v českém fotbale , (nevyhrávám tak to všem pose....) *16*
  • Jak je možné že redaktora nenapadne psát o dalších 500 vlastnících akcii . je to né- účelové ale zaplacené a organizované . Svoboda tisku je úplně v pr........ . Redaktoři jsou horší, úplatní než za komárů *10*
    • Protože tohle je ministr financí , tak proto !
  • Důležité je, aby se takhle šlo po všech. Kdyby nám novináři pravidelně předkládali seznam, kam se poslanci a bývalí vládní činitelé dostali, k jakým korytům, jaké všelijaké instituce jsou vytvořeny na radění státu a jeho institucím, kolik dostávají dotací a jak náhle začali úspěšně podnikat v odvětvích, kterým nemohou vůbec rozumět, jak vyhrávají výběrová řízení, aniž by mohli doložit xx zakázek za uplynulé roky za xx peněz, protože zrovna v těchto zakázkách takováto omezující kritéria nebyla. Jak hrabou úspěšně dotace a státní pobídky.
    Kde jsou, co dělají oni a jejich děti, to mne zajímá, komu ukradli pracovní místa, kdo ji teplé flíčky zajistil.
    • Vsichni novináři jsou podpláceni a nefungují jako pravdivý zdroj.Proč se ukazuje ODS jak by to vše napravila když víme a pamatujeme si co udelala pro lidi jenom kradla plnýma rukama.
      • Jo, jo píchači ze strakovky- nezapomenem!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Pěkně jeden po druhým, ted babiš a pak další *14*
  • Ptám se proč nevysvětlují Sobotka,Kalousek,Klaus,Langr,Nečas,etc-c-c.Stará česká politická žumpa zase začíná smrdět když jim teče do bot.Co ted vyvádějí je hnus.Vyzývám Sobotku at vysvětlí svou nekompetenci při privatizaci OKD.Udělal neštastnými tisíce lidí.Na co si chce ted hrát posera.O ostatních ani nemluvím,darebácích.
    • Andreji drž se a volby ukážou .
    • Tak babiš už tam je 3 roky a na financích. Když o tom ví, tak musí jednat. Proč nejedná ? Lidí na to tam má dost. *14*
  • Naši slavní politici to cítí,půjdou od válu.
  • Je to zloděj , který křičí : Chyťte zloděje!
    A král korupce , který ji chce dostat pod kontrolu!
    • Jen vyuzival zakonu ktere mu dovolil tento stat .Ty zakony ktere schvalil Kradousek, Neděla apod.Je jen sejří, ze toho nedokazali takhle vyuzit.To je cele...
  • Pane Bican,jste pisálek,který jen blbě kecá.Panu Babišovy nesaháte ani po kolena.Snad už budoucímu premierovi vaši kolegové novináři a ostatní písálkové vašeho kalibru, dostanou rozum a konečně pochopí,že ty keci jsou jen předvolební propaganda několika ambiciozních srabů.Jsem zvědav o čem budete psát po volbách,možná vás vaši chlebodárci konečně vyhodí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit