Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celé to hnutí ANO, které v podstatě tvoří Andrejovi přicmrdové by mělo jít do WC, podobně jako už pes neštěkne po Bártových Věcech veřejných či Lidem K. Peak. To jsou politické mrtvoly, které nebyly žádným přínosem pro stát a samy se znemožnily. Tak je to i s Andrejem Burešem Babišem - chcete-li smutným bavičem, který se už předvedl a dokonale znemožnil. Před celým národem se s ním zároveň vytrvale znemožňuje i Miloš Zeman, který na Hrad rozhodně nepatří - tam se dostal jen díky hlouposti a neschopností dohlédnout konců od části tohoto národa.
  • Duvenblejt, duvenblejt... pořád jenom Bavič,Bavič,Bavič samej problém, kdyby nebylo Baviče nemělibysme proč chlastat,chlastat,chlastat, duvenblejt..lepší ven než na ty korunovační klenoty,du blejt..
  • Asi před padesáti lety mi jeden repatriant z Ruska pravil moudro svého mládí z Gulagu. Kde je nažraná šlechta, tam se nažere i chudák. Tam kde je šlechta nenažraná chudák chcípá hlady. Kdo je nažraná a kdo nenažraná šlechta si dosaďte sami.
  • Estébák Bureš-Babiš ať táhne na slovensko odkud přišel,ale slováci by ho asi vypoklonkovali a nemohl by jim mazat med kolem huby jako zde čecháčkům !!!
  • Tak jsem si přečetl článek a komentáře a jen konstatuji - máme co jsme si zasloužili. Špatně mi je z toho kolik primitivů sem píše, kolik lidí co čte jen co se jim hodí, kolik lidí s klapkami na očích co zapomínají jak nás Káčka dusili atd atd. Teď tleskáte Burešovi, který se chvástá jak jeho firma prosperuje a platí daně . Přitom ždíme stát a EU na dotacích. Není někde chyba? Neměli by dotace dostávat ti co je potřebují ? Třeba malovýrobci , kteří chtějí Vám všem ukázat jak jejich jogurt, klobása,.... má jinou chuť a kvalitu ? Ne, to radši budete vyzdvihovat do výšin člověka, který malovýrobce zlikviduje a budete jíst ty jeho sra.ky. Už vytáhněte hlavu z p..dele a čtěte a sledujte vše o panu Burešovi. Vše - nejen je to co se Vám hodí do krámu.
    • Každý si vybírá, jen co se mu hodí.To platí ipro odpůrce Babiše.Aniž bych mu chtěl stranit, tak zde pár postřehů.Bylo zde zmiňováno, že Babiš zaměstnává za 12000 hrubého.Zajímavé, manžel sestřenice je dlouholetý zaměstnanec MAFRY a 12000 nemá, dokonce mu výplata byla zvednuta.Dle jeho vyprávění žádná odchylka od běžně fungující firmy.Naopak dokázal sehnat více zakázek než bylo před převzetím firmy.V testu Frankfurtských párků dopadly Kostelecké uzeniny nejhůře, v testů utopenců nejlépe.V testu paštik 5. místo, zatímco tradiční Hamé 12.místo atd... Takže se nakonec žádná senzace nekoná.
      Jedná se stále o nabídku a poptávku, dále mohou zasáhnout odpovědné orgány ohledně kvality.Pokud bude šidit, budou pokuty,medializace a lidé nebudou kupovat.Stejné to bylo z číňanem, dnes se zákazníci znovu vracejí k regionálním malým a tradičním dodavatelům.Stejné s dotacemi, má ne ně nárok? Pokud ano, ať je má.Pokud je zneužije, ať ho potrestají.Zatím vidím hon na čarodejnici a prokazatelně nic.Dopadne to jako vše ve zdejší kotlině, až bude uklizen už nebudou vadit dotace ani kvalita paštiky.Pokud někoho kritizuje Kalousek, tak jsem v klidu - většího dobytka těžko pohledat.Plešatej gauner Sobotka je na tom podobně.Babiš alespoň dává lidem práci.Připomenu Kalouskovu modernizaci 35 tanků T-72 za 19 miliard, to je podle mě jeden z největších majstrštyků!!!
  • Babiš nahání tisíce živnostníků aby z nich vydindal pár miliónů navíc na daních a přitom tento ministr FINANCÍ nechal JEN LETOS ČNB utratit za intervence již 500miliard!!!!
    • Ministr financí nemá bohužel vliv na to, co dělá centrální banka. Tu blbost s intervencemi PROTI naší národní měně vymyslela rada ČNB po vedením tehdejšího guvernéra Singera. Pánům/soudruhům z bankovní rady bylo úplně jedno jestli tím my všichni budeme chudnout a vůči západoevropanům si dál připadat jako žebráci. Členové bankovní rady i guvernér mají dost vysoké platy na to, aby jim byl nereálný kurs koruny vůči EURu zcela ukradený. Asi se ale báli, že v případě že by nějaký podnik vyvážející levnou pracovní sílu kvůli reálnějšímu kursu koruny zbankrotoval a někomu z vládnoucích kruhů by se to tak nelíbilo, že by se to mohlo promítnout do budoucnosti těch pánů/soudruhů z bankovní rady. Jenže tím způsobili opravdu obrovské škody a zaostávání našeho průmyslu na úrovní laciných montoven a skladových areálů, ze kterého se budeme hodně dlouho vzpamatovávat. Kdyby tehdy nechali korunu volně záviset na trhu, tak už by dnes kurs byl někde kolem 20 Kč/EUR, možná i níž. A pravděpodobně i platy by byly vyšší, protože firmy by se musely orientovat na kvalitnější (a lépe placené) zaměstnance. A možná i státní rozpočet by na tom byl líp, protože firmy/montovny by neměly tak nabobtnalé zisky a neměly by takovou motivaci ukrývat se v daňových rájích, naopak byly by nuceny vydělané peníze investovat do lidí i do špičkových technologií.
  • nějaký poslední šmudla od novin co se maximálně může svobodně rozhodnout , zda si ráno zabalí tlačenku do novin nebo baličáku.
  • Měj se na pozoru, když ti bohatec nastavuje svou laskavou tvář - sleduje tím je prospěch.Ne tvůj - ale svůj!
  • Citace člověka se zdravým selským rozumem:

    "Uznávejte si Babiše. Nikdy se nevyjádřil k imigrační politice jinak než rčením: Měli by se hlídat hranice… On nesmí jít proti, protože Agrofert jede prakticky pouze na dotace EU. Nikdo Vám to nebere. Ale jeho strana je nejvíce vítačská strana (Pelikán, Stropnický, Krnáčová a další). Pokud chcete svoji vlast a hlavně děti a vnuky uvrhnout do imigrantských spárů volte ANO 2011. Procitnutí bude těžké a nepůjde to napravit!"

    *9*
  • Babiš platí svým lidem co zaměstnává mzdu žebračenku 12 000 Kč. Kdo jste co chválíte a vyzdvihujete ho až do výšin božských jsem nepochopil a nebo chcete čím se lidé budou mít hůře tím lépe.
    Babiš když musel ukončit svou činnost, tak okamžitě ředitel drůbežárny ve Vodňanech zvedl plat všem svým zaměstnancům.
    Zajímalo by mne kdo z Vás co zde píše pracuje pro Babiše, řekl bych, že ani jeden z Vás pro Babiše nepracuje, protože by se nikdo z Vás nechlubil s platem kolem 12 000 Kč. hrubého.
    Babiš komu platí a to statisícové částky jsou jeho co mu pochlebují v četně redaktora kterého každý zná, koho chlebíček již tomu píseň zpívej a kdo jak zpívá ten je znám.
    Pokud budete brát 12 000 hrubého, tak Vám nic jiného nezbude než chodit krást a to se taky děje. Jinak budete hladovět, hladovět budou i vaše děti. Takto podniká a vede Slovenský komunista a STB Babiš Českou republiku.
    • Souhlasím...

      Na jedněch internetových stránkách, ještě před rokem, byly zveřejňovány výsledky testů různých potravin.
      Jenže, když kohlihářovy blafy v testech propadly, přestaly být výsledky testů, po jeho "zásahu", zveřejňovány...
    • ... jsi dokonalý primitiv :)))
      • Já jsem primitiv, a ty jsi kdo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit