Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • citát z textu:

"Češi mohou mít obavu z nelegálních uprchlíků, potenciálních islamistů,
    ale dítě je pořád dítě – je schopné vzdělání, formování, je ovlivnitelné
    tak, aby přijalo zásady naší kultury," říká Šojdrová.

Paní Šojdrová,ty děti jsou už obřezané a EU dohlédne aby bylo vychováno podle islámu a takové dítě se pak zeptá,kdo byli rodiče a bude jejich vzor následovat-bojovat na život a na smrt proti nám.A vám jako nevěřící uřeže hlavu,tak jak to stojí v koránu.

• citát z článku:

"Podobně by prý Česko mohlo oplatit pomoc, kterou dětem z bývalého
    Československa poskytla Británie, respektive záchranná akce organizovaná
    Nicholasem Wintonem."

Nicholas Winton nepomohl Čechům,ale Židům.Tak co mu máme splácet?Ale budiž,potřebují-li -děti Angličanů z Velké Británie hledat u nás azyl,tak ať přijdou třeba všechny,ale NE děcka slimáků,hamitů,hotetntotů,orierntálců a čertví jak se to všechno jmenuje ! zkrátka svůj k svému-bílí k bílým!

• Máme splněno, svého času jsme přijali tisíce řeckých dětí.

• Dle Vaší výzvy svůj k svému, by jste už měl dávno zvedat čínky někde v base mezi svými bratry z kultu hákového kříže. Doufám, že tam brzy zkončíte, stejně, jako někteří další rasisti zde komentující.

• Češi jsou negermánští árijci.A proto mně ,Čechovi,jsou ostatní árijci bližší než neárijci . Proč? Vždyť jsou jak já! To je ti málo? Pro mně to je dost.Tohle není rasismus,toto stranění svým je evropanství.Rasismus je úkorné jednání podle rasového klíče.Já nevyzývám k tomu někomu škodit,já říkám,že my evropané k sobě patříme víc než k ostatním a podle toho máme jednat.Toť vše,udělej si pořádek v hlavě a podívej se do zrcadla abys viděl,co jsi a kam patříš .

• To je názor za který by se nemusel stydět ani Goebells.Kdyby někdo podal na vás trestní oznámení vubec bych se nedivil!

• Nechci tady ani jednoho černošského nebo arabského muslima. To se raději postarejme o 50 sirotků z Ukrajiny.

Čert ať si vezme do pekla multikulti i s pomatenými sluníčky.

• Jo jo  - já jsem v tomto případě velmi nedůvěřivá = sirotci, kteří se sem přijmou najednou zjistí, že mají rozvětvenou rodinu, která chce za nimi...

• Pokud by to byly pouze holky tak do šesti let, možná.

• Paní Šojdrová lidovci byli vždy podlézavci a škůdci národa jak říkal můj děda. A Vy to jenom potvrzujete.

• Proč mají migranti vše zdarma? Založit dlužní účet, jinak je ZLLPS pouze cár papíru. https://zpravy.tiscali.cz/vite-na-kolik-prijde-osetreni-v-zahranici-318032

• vanhorne

"poskytnout útočiště zhruba padesáti sirotkům"

U nas na shopping centre denne uz nekolik mesicu vzbuzuji ti sirotci soustrast, pozornost a obdiv. Obycejne ten prerostly a zarostly sirotek sedi v koleckovem kresilku, ktere obklopuje a tlaci skupinka zahalenych postavicek, pravdepodobne prislusnice nezneho pohlavi. Ovsem takovy shopping center je mozna jen vyjimka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit