-
Ted už nemám o čem s tebou diskutovat.Srovnávat darebáka Nečase.Trhni si.Vláda za Nečase nepadla díky mně ale položila se svým přičiněním,dej se dohromady a zapoj hlavu.S omezenými lidmi nekomunikuji.Ty jsi totálně až fatálně na palici.
-
Za koblihu vše, že? Pokud máš stejný metr, tak Nečas byl také legurárně zvolen a měl tudíž právo dokončit svoji "práci" Nebo ten metr platí jen pro tvůj výběr?
-
Člověka, který proti němu na Slovensku svědčil, vyhodili z našehoÚSTRu.. Přece si nenecháme špinit našeho vícepremiéra někde na Slovensku...on se, doufám, zašpinil již tady sám *3*
-
No lidovládu tohoto typu, jak popisuješ moc nevěřím. Když si někdo usurpoval vzít právo do svých rukou, že bude líp, tak si vzpomenu na Orwella jeho Farmu zvířat. Oni ty prasata, které se dostali k moci , začínali podobně jako lidovláda všech, nikdo nám nebude nic říkat a určovat..., Když je to vyneslo nahoru, a měli dostatečně silné slovo, pak postupně likvidovali svoje soudruhy z farmy, podle svých potřeb a tužeb. a likvidovali celou farmu -společnost.....
-
Mně tady nikdo neštve,jen chci upozornit,že byl řádně zvolen a mně je uplně jedno kdo co tady žvaní,volby jsou pro mně směrodatné a respektuji je.Ostatně nic jiného se ani dělat nedá a co člověk to názor,jen mě štvou bláboly.Konstruktivní a smysluplnou kritiku chápu.
-
Nakupuji ve firmě pana Bureše. Manažery zaplatí dobře. Běžným zaměstnancům ubere tak, aby na něj také zbylo.. Logicky... také se chce uživit. Když jsem se bavila s lidmi ve skladu, tak každej chlap tam dělá ještě mimo tuto práci něco dalšího navíc .. brigádně ve stavebních firmách .. nebo pěstují rostliny a chovají zvířata na prodej... ohne sranda ... Celkem to chápu proč tak Bureš funguje, ale nerozumím pak jeho "drobným " voličům z řad obyčejných lidí, kteří k němu vzhlíží jako ke spasiteli. Není žádný spasitel, je to podnikatel se vším všudy, dělá vše tak, aby mu to vyšlo neohlížejíce se na nikoho...
-
Majetným demokratům. *15* *15* *15*
-
Doktore, podívej se do archivu ČT včera dávali zajímavý pořad "Reportéři".. Mně Babiš více méně vadil jen jak propojuje svoje podnikání se státem. Ale včera z toho lezlo , že demokracie je tomu panáčkovi velmi vzdálená, řekla bych, že je to člověk hodně podobný Zemanovi v tom, že dokáže ohýbat zákony podle své potřeby... A více k věci soudruhu.. Věřím, že Tě někteří štvou, více, ale tady se bavíme o Babišovi... *3*
-
Já jsem podnikatelský ANO projekt StB nevolila kecko. *3*
-
Ne paní, ale soudružka. *3*
-
Ale soudružce pusince moc chutnaly, stála na ně v Metru fronty a dokonce si udělala zásoby na Vánoce v mrazáku. *3*
-
A komu jsi řekla ANO?
-
Tak buď si svou práci neumí dobře zorganizovat, nebo na ni nestačí, nebo je lempl. Může se zcela demokraticky rozhodnout a odejít jinam. *9*
-
Přijeď do Karviné a já ti tyto praktiky ukážu na několika firmách tady u nás a s těma hodinami i horší.Tady je to pouze jen něčí tvrzení,já jsem schopen ti to konkrétně předvést v reálu.Ukážu ti zaměstnání kam se chodí na 5-tou hodinu a končí se v 21 hodin.Ty jsi typ člověka který zřejmě uznává heslo,kdo chce psa bít vždy si hůl najde.Prosím budte objektivní,to se přeci děje po celé naší zemi.
-
Z minulosti-ODS-Klaus,ČSSD-Zeman,prezident-užvaněný Havel a nikomu to nevadilo.TOP-09 Kalousek a jeho pretoriánec kníže,také to nikomu nevadí takže nechápu o čem je řeč a navíc ANO je samostatné hnutí které prošlo za stávajících podmínek volbami a lidé jej volili.Připadá mi to jako hon na čarodějnice,protože se někteří lidé nelíbí Kalouskům a podobným hajzlíkům naší politiky,pokud je mi známo a určitě se nemýlím,byli řádně zvoleni a v nich rozhodují lidé-voliči.Holt,zde se naplno projevuje česká kultůra a to nejen politická.Mareček Banda je trotl všech trotlů a také musím respektovat přání voličů že jej zvolili a to nejsem stoupencem žádné strany,rozhoduji se vždy až těsně před volbami.
-
je když člověk si klade otázky PROČ JSME TADY A KDO VLASTNĚ JSME????? Člověk duchovně na úrovni se nebojí OBČANSKÉ KONTROLY poněvadž svou práci vnímá jako službu lidem. Naopak duchovně primitivní člověk je orientován pouze na hmotu, nejvíc nekontrolovaně nakrást, podvést, zdevastovat, mít neomezenou moc. Duchovní primitiv SE BRÁNÍ OBČANSKÉ KONTROLE. Duchovní primitivové zavlekli tento svět a tento stát přesně tam kde dnes jsme. STAČÍ????? Šlo by to rozvést ještě více, ale myslím že v rámci této diskuse a dle tvých znalostí by to mělo být vysvětlení dostačující.
-
To máte tak- Nikdo není doma prorokem!
Proto si myslíme, že ten, kdo přijel ze zahraničí a hlásá, že nám chce jen pomoci, vždy je to podezřelé -viz Kožený, Baťa a spousty dalších.(Ani rodilí Američané nezklamali-Tatra).
Takže je vidno zříti o co vlastně jde. I Saša Vondra prohlašoval něco, že chce sloužit. Nevyjádřil se ale, že hlavně sobě a PROMOPRO.
Tak si říkám, že my nejsme schopni rozlišit u těchto vyčuránků, mezi touze POMOCI a touze po MOCI ! -
pokud se babiš a ano bude točit správným směrem....pak může s cizí pomocí.... dosáhnout vámi popisované....
-
to co tady zámoří dovolí ...to tady bude....ulož a pamatuj.....
-
Jedna paní povídala.....