-
Lide Český,probuď se konečně a takové Babiše a tu jeho stranu pošlete tam,kde byla před nedávnem.Cožpak chcete opět jak tomu bylo za Husáka mít v této zemi Už Vládnou Konečně Slováci Čechům?
-
ANO = nevolitelná strana! Už jste na sebe pyšní jejich voliči. Nos mě nezklamal, když jsem cítil před volbami něco špatného okolo této strany a proto jsem ji nevolil. Začíná se to potvrzovat.
-
Z minulosti-ODS-Klaus,ČSSD-Zeman,prezident-užvaněný Havel a nikomu to nevadilo.TOP-09 Kalousek a jeho pretoriánec kníže,také to nikomu nevadí takže nechápu o čem je řeč a navíc ANO je samostatné hnutí které prošlo za stávajících podmínek volbami a lidé jej volili.Připadá mi to jako hon na čarodějnice,protože se někteří lidé nelíbí Kalouskům a podobným hajzlíkům naší politiky,pokud je mi známo a určitě se nemýlím,byli řádně zvoleni a v nich rozhodují lidé-voliči.Holt,zde se naplno projevuje česká kultůra a to nejen politická.Mareček Banda je trotl všech trotlů a také musím respektovat přání voličů že jej zvolili a to nejsem stoupencem žádné strany,rozhoduji se vždy až těsně před volbami.
-
-
Doktore, podívej se do archivu ČT včera dávali zajímavý pořad "Reportéři".. Mně Babiš více méně vadil jen jak propojuje svoje podnikání se státem. Ale včera z toho lezlo , že demokracie je tomu panáčkovi velmi vzdálená, řekla bych, že je to člověk hodně podobný Zemanovi v tom, že dokáže ohýbat zákony podle své potřeby... A více k věci soudruhu.. Věřím, že Tě někteří štvou, více, ale tady se bavíme o Babišovi... *3*
-
-
Mně tady nikdo neštve,jen chci upozornit,že byl řádně zvolen a mně je uplně jedno kdo co tady žvaní,volby jsou pro mně směrodatné a respektuji je.Ostatně nic jiného se ani dělat nedá a co člověk to názor,jen mě štvou bláboly.Konstruktivní a smysluplnou kritiku chápu.
-
-
Tak jako by mně vadilo, kdyby byl řádně zvolen Grebeníček, vadí mně to i u Babiše.Oba to jsou šmejdi
-
Za koblihu vše, že? Pokud máš stejný metr, tak Nečas byl také legurárně zvolen a měl tudíž právo dokončit svoji "práci" Nebo ten metr platí jen pro tvůj výběr?
-
-
Ted už nemám o čem s tebou diskutovat.Srovnávat darebáka Nečase.Trhni si.Vláda za Nečase nepadla díky mně ale položila se svým přičiněním,dej se dohromady a zapoj hlavu.S omezenými lidmi nekomunikuji.Ty jsi totálně až fatálně na palici.
-
-
pro omezeného každý omezený *3*
-
-
-
-
-
-
Většinový volební systém podle pana Babiše.
Pan Babiš by chtěl zavést většinový volební systém po vzoru USA, ale zapomněl na jednu důležitou podstatnou věc, že vrcholné představitele státu v USA ( oni vědí proč to tak dělají) mohou zastávat pouze rodilí Američané. Buď je pan Babiš hlupák, nebo si myslí že Česi sú sprostý ( Češi jsou blbci oni tomu nerozumí, tak jak se občas setkávám na Slovensku s tímto názorem), když si většinový volební systém upravím podle vlastních potřeb.
Když čtu příspěvky některých zastánců p. Babiše a používáním vulgarizmů na adresu jeho odpůrců, tak mám již celkem jasnou představu jaká Olchokracie má nahradit Demokracii v tisícileté historii Českého národa vedená a řízená Babišem. -
Já jsem byl pro většinový systém, ale určitě ne v současné době.Představa, že by soudruh estébák vládl sám je šokující.Určitě by pošlapal všechny demokratické principy
-
Spravte si ten titulek, hňupové z tYskalY!!! Ještěže nejste chirurgové, to by to dopadlo !!!
-
Asi tu chce nastolit podobnou diktaturu, jak fašista Putin v CCCP.
-
A bude ještě lépe:
S lepšími výsledky než loni podle nedávného průzkumu agentury Reuters počítá 71 procent
evropských společností. Nejen díky nízké ceně ropy a dalších komodit, ale také zásluhou
slabšího eura i opatření na podporu růstu přijímaných Evropskou centrální bankou. Vzestup
zisků příznivě ovlivňují také úspory na nákladech, k nimž společnosti přikročily v minulých
letech.Evropským společnostem podle něj nejvíce pomáhá slábnoucí euro. Firmy ale současně upozorňují, že odraz evropské ekonomiky zase není tak důrazný, jak by si
představovaly. Kromě toho, dosažený růst tržeb vděčí hlavně prodeji levnějšího zboží.
Evropské firmy se nejvíce bojí dalšího poklesu cen.
http://archiv.ihned.cz/c1-63622900-evropska-ekonomika-pookrava-zisky-koncernu-stoupaji-rychleji -
Hej, ovce, nebude pro vás lepší všelidový chural? Anebo nějaký přešlechtěný král ík? *3*
-
Děkuji. Babiše při volbách pošlu tam kam patří.
Pomalé krůčky vedou k tomu co tu bylo před revolucí, nemam zájem.