Přejít na výpis diskuzí
Astrolog Messany dává současné vládě půl roku. A potom...
18.11.2012 | Sebastian Kantor
60 příspěvků
-
Občane, ono to chce vzít nikoli klacky, ale ROZUM DO HRSTI a jít volit. A chovat se jako občan a ne jako tupec.
A také chce učit se, učit se, učit se. Obilí se píše s měkkým i. *3* -
Všem těm českým blbům,kteří pomáhali stávající kapitalistický svinčík nainstalovat a dostat naši zemi na pokraj státního bankrotu,tak těm je třeba začít vyplácet zasloužené a spravedlivé důchody na holý zadek bejkovcem.Takto ušetřené stovky miliard použít na svižné splácení jimi nadělaných dluhů státu.Ve zdravotnictví je třeba aby uvedení měli nárok pouze na bábu zaříkávačku a i tu si platili ze svých úspor.Takto je třeba začít dělat pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.Mladá generace,tak ta si na debužírování důchodců dlužit nebude.Když volili třiadvacet roků lumpy a těm nechali tuto zemi rozkrást ,tak budou mít uvedení důchodci takovou dietu,jakou neměli ani vězńové za nebožtíka Hitlera v koncentráku
-
Opět jste tu dva antiparoubci,nebo jen jeden s duševní poruchou,tzv. rozdvojenou osobností?
-
Že by hvězdy mohly předvídat konec těchto buržoustů asi moc pravda nebude.Je to v rukou lidí.Musí prostě vzít místo klíčů klacky a tu chátru ze stánků vrchnosti prostě vymlátit.
Vzpomenout si na časy,kdy se obylí mlátilo ručně a použít stejnou metodu. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
antiparoubku, lituji, ale turecky neumím. *9*
-
Už i tady mizí příspěvky? Jdeěte do hajzlu, ono nestačí že na TV Události komentáře a na HP nemůžete přispívat,když nechválíte vládní garnitůru, už ani sem? *16*
-
Astrolog je už z principu podvodník a veškeré jeho bludy jsou nesmysly.
Na to, že padne nějaká vláda, která má problémy sama se sebou, není potřeba "veštění". *15* -
... nenávidím špínu jako sebe, hravě se zesměšňuji, jsem zde jenom do počtu, jsem chudák :))))
-
Kam se vytratil příspěvek o Berdychovi?
-
... umíš slušně turecky :))))
-
... jenom pitomci dnes čtou noviny :))))
-
... děkuji, že mě mezi ně neřadíš :))))
... nebo snad zase duševně nestíháš? -
... nebudu každému chudákovi odpovídat na každý výplod jeho chorého mozku :))))
-
Astrolog *1*
-
a nejhorší jsou trpaslíci... *12*
-
záleží vše na celém narodě.................jak řekl Zavadil,,všíchni se musí zapojit do změny //odstoupení vlády a změna inspirace je Island je snadné vše najít na \you tube//
změny udelat co nejdřív................čím více se jim dáva času tím víc vše zamaskujou
zničí se hodně důkazů,proti nim -
Bla bla bla. Takhle věštím taky,stačí si občas přečíst noviny *3*
-
Mařeno, záleží jenom na nás, abychom té Tví vizi vyhnuli.
-
Jestli to bude tak, jak astrolog říká, je nepodstatné. Jedna tlupa bude nahrazena jinou hrabivou tlupou. Jak nejpravděpodobnější vizi budoucnosti vidím v naší hymně. Kde domov můj? Je jen otázkou, jestli se budeme ptát ze zauralu, z pouště Gobi nebo někde z Afriky. *8*
-
... blitky skoro jak od "?" :))))