Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No hezké a jak to obohatí takového důchodce, který celý život platil tyto "herce" formou daní a neviděl jediné představení... Ani ta kultura ho nenasytí...
    A nesnažte se mi tu argumentovat třeba tím, že ten kdo celý život nestonal, tak taky daňově prodělával... Bylo by to porovnávání neporovnatelného, životu nepotřebného s tím co člověk k životu skutečně potřebuje... Hlavně v dnešní době... *16*
  • aha, takže odtud vítr fouká, jsem zvědav, jak se pánové Donutil, Krajčo a ti další budou živit, až budou na volné noze bez pravidelné měsíční mzdy . No , ať si to zkusí, ale přiznám se, že tyto herce mám rád, ale kdo chce kam.....
    • P. Donutilovi se tato situace výrazně hodila. Ukončil pracovní poměr se slávou jemu vlastní. Jak sám ale tvrdí, že postupující věk a osobní důvody jsou tím hlavním důvodem. Proto má snahu protěžovat svého syna, aby v ND zaujal jeho uvolněnou kolonku.
      Nejsem si jist jestli R. Krajčo je tou osobou, která je na takové umělecké úrovni, která si zaslouží být v kolektivu tohoto divadla. Dalším je p. Švehlík, který již byl na odchodu z titulu pokročiloého věku. V naší zemi je řada dobrých herců. Tím budou mít šanci se uplatnit. Nikdo není nenahraditelný.
  • Pravičácký bordel kde se člověk podívá, je tady vůbec možné najít resort kde se nekradlo??
  • Nj, komedianti se bez dotaci statu, tedy danovych poplatniku, sami neuzivi. Ale donekonecna budou protestovat, kazat a snazit se ovlivnovat mysleni svych zivitelu - obcanu tohodle statu.
  • Pro pravičácké zloděje není nic svaté. I ND lze zpeněžit do vlastních kapes..... Na vidle s těmi zloději !!!
  • Veškeré instituce co ovládají pravičáci se potýkají s nedostatkem peněz. Totiž každý pravičák je zloděj nebo-li tunelář. Proč už nejsou za mřížemi. Asi proto, že finanční úřad taky mají v rukou pravičáci.
  • Ještě tu chybí názor slavné a stále proti čemus protestující pseudorežizérky Sommerové.
    • A exministryně Hanákové *16*
  • Zemanův prezidentský výkop ................................
    Přátelé, nám hekrům se podařilo získat poněkud zkrácený záznam z jednání v Lánech mezi prezidentem Zemanem a delegací ODS (Kuba a Němcová) o představách jejich strany na řešení vládní krize v týdnu po demisi dosavadního premiéra za ODS Petra Nečase. Po uvítacích formalitách a obeznámení prezidenta s jejich představou řešení stávající vládní krize následuje tzv. Prezidentský výkop, který zcela jistě vstoupí do vládních i politických dějin České republiky. Po něm se už tedy ani není čemu divit, proč celá tzv. trojkoalice najednou zareagovala na následné jmenování Rusnoka premiérem překlenovací úřednické vlády až málem hystericky.(Zeman) Vážení, oceňuji z vašeho výhradně jednostranného pohledu zřejmě upřímně myšlenou snahu pro vyřešení této vládní i politické krize a jen pro pořádek znovu připomínám: Hned po přijetí funkce prezidenta jsem se zmínil, že dosavadní vládu bych z mnoha důvodů nejraději hned odvolal. Nikdo z ODS ale tehdy vůbec nezareagoval. Před pár dny jsem dokonce jasně řekl, že žádného kandidáta z ODS nejmenuji premiérem a zase nic. Zřejmě potřebujete připomenout i potřetí:Vaše strana celým svým dosavadním jednáním, tedy ne jen kvůli nedávnému odstoupení pana Nečase z funkce premiéra z důvodu podezření a vyšetřování ne jen z vážného zneužití funkcí a korupci, ale i za neuvěřitelné množství dalších prohřešků s následným až neuvěřitelně rapidním poklesem důvěry lidí během celého jejího dosavadního funkčního období nakonec zcela položila stávající vládu. Právě vaše strana má za to největší odpovědnost. (Kuba) Ale to není pravda... (Zeman) Neskákejte mi do řeči pane doktore Kubo, ještě jsem neskončil! Vaše strana, s drzostí sobě vlastní, úmyslně přeslechla moje připomínky a chce teď po mně, abych je revidoval. Nevím sice proč bych to měl dělat, ale ta mimořádná odvaha paní Němcové v této rovněž mimořádně obtížné době pro stát i vládní koalici být i přesto premiérkou za ODS mne celkem pozitivně naladila. Udělám tedy jeden velice vstřícný krok a nabídku právě zde přítomné paní Němcové za koalici schválené kandidátce na premiérku. Nabízím ji rovnou jmenování premiérkou úřednické vlády.
    (Kuba Němcová) !?!?!? (Němcová)Ale to přeci takto narychlo nejde...
    (Zeman)Nemůžete nebo nechcete přijmout? Proč? Je zde s Vámi přeci zastupující předseda ODS!
    Němcová na to. No, my se musíme o této variantě poradit v grémiu. Oba? To myslíte vážně? Funkce premiéra přeci automaticky předpokládá značnou pohotovost, naprostou samostatnost a nezávislost v rozhodování i úsudku. Pokud byste hned přijala moje pověření sestavit úřednickou vládu, můžete se případně radit se mnou, jsem jedno ucho!
    (Němcová)To nejde, musím se nejdříve poradit ....
    (Zeman) Jak to, že ani to nemůžete? No, to se Vám už vůbec nedivím. Vy totiž nemůžete také proto, že už jednu ústavní funkci máte a dosud jste z ní neodstoupila! Odstoupit z jedné funkce a kandidovat do druhé se vším rizikem, to bych alespoň já považoval za odvážný, poctivý a nikoli jen vychytralý přístup. Toho zřejmě nejste schopna a se svým pobočníkem zde testujete, co všechno vlastně snesu. Takže káva je dopita a naše sešlost tím v podstatě končí.
    (Kuba) Pane prezidente, mne ale pověřilo grémium.........."
    (Zeman) "Ano samozřejmě, chápu.... abyste prostě paní Němcovou doprovodil, takže rádo se stalo a někdy zase na shledanou." ......................................
  • takze je jane videt, ze cela ta umeleska zumpa je banda zlodejskejch mamrdu, co nam tady chce něco sdelovat o potrebe danovy ulevy na jemnej hajzpapir, kterej jim pomuze pote co si vzajemne vopichal p r de le s dementama co jim ty prachy pustej a soucasne nam budou vysvětlovat jak je UMENI dulezity.....
    • Vážená/ý/ anonyme. UMĚNÍ JE VELMI DULEŽITÉ!!!, doufám, že s tím souhlasíte. Že se někteří lidé se chovají jako HAJZLOVÉ s uměním nemá vůbec nic společného. Vlada
  • opravdu by mě zajímalo, kde se s tzv. státními prachy hospodaří dobře. ze svých postřehů a blízkého okolí (místní samospráva a spol.) usuzuji, že pravděpodobně nikde, protože se razí heslo "kdo nekrade, okrádá svou rodinu" napříč všemi směry českého...pardon....lidského spektra. omluva a čest všem vyjimkám *5*
    • Se státními prostředky se dobře hospodaří snad v některých malých vesnicích, protože se tam lidé znají a vidí jeden druhému do karet, což ztěžuje některým "chtivým" osobám provádět "odklon" z eráru a navíc rozpočty malých obcí jsou tak malé, že by případné rozkrádání mohlo tu obec položit. V těch větších obcích a městech to už bude horší, tzn. víc prostředků znamená i víc možností odklánění. V zásadě u nás platí, že čím je větší spravovaný územní celek, tím jsou větší možnosti pro politiky a úředníky něco pro sebe urvat, někomu známému dohodit předraženou zakázku apod. Z toho vychází, že nejvíce se ztratí na úrovni správy státu, což je u nás přímo do očí bijící fakt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit