-
pravil zavistivy vesnican co v zime nejezdi pac ma pred svou rujnou, ktery zove domov 30 cm snehu a jeho 120ka si s tim uz neporadi
-
velke auto = vetsi bezpecnost a pri kvalite nasich silnic "prvni" tridy je offroad skoro nutnosti! takze asi tak a to je cele!!! Rozhodne neplati velke auto = zamindrakovany prachac Duster stoji 250tisic o tom to neni...
-
K tomu autu se dodává frigidní zmalovaná vyžilá silikonová opice zcela zdarma-no nekupte to
-
Vědecky doloženo - čím větší impotent, tím větší auto.
-
Prý nepraktická auta asi neznáte třeba Kiu Sorento, Dodge Ram atd.A obsah motorů třeba 3.5 litru V6 nebo 5.7 HEMI, vy asi znáte jenom Fabii 1.2, nejdřív si to rozmyslete než něco takového napíšete
-
Asi jste se spletl ten fenomén je obrácený
-
No, hlavně, že ta nekultura se projevuje JENOM V ČECHÁCH! Netýká se to tedy Moravy a Slezska nebo dokonce celého Česka!
Autor chce někoho poučovat o nějaké kultuře, když mu chybí základní znalosti. Další pisálek, který by svými úvahami jistě potěšil pana prezidenta! -
Velká auta jsou i většino dražší nejen co do ceny vozu, ale také spotřeby a údržby atd. Řekl bych, že každý ten důvod, který zden diskutéři uvádějí, má něco do sebe . větší bezpečnost, agresivita jízdy, kompenzace mindráků, či snaha povyšovat se nad ostatní. Odpovídá to i názorovému rozdělení obyvatelstva. Zbohatlíci musí mít "všechno velké", asi jako ve "Svatbách pana Voka, uvádí Landovský coby císař Rudolf druhý, "že to není malý průjem, ale velký průjem, protože císař má všechno velké" !!! Ale o těch penisech to neplatí, i když podvodníci nabízí přípravky na prodloužení penisu až o 10 cm.... Takže přírodu neošidíme, dokonce i malý trpaslík si jej může prakticky "hodit přes rameno", zatímco třeba i dvoumetrový habán musí zhasínat, aby partnerka neviděla.... Já tedy v tom vidím hlavně neuvěřitelnou lidskou blbost !!!
-
Já si myslím,že z většiny lidí prostě mluví závist,taky bych ho chtěl a čtyřkolku k tomu.ale nemám na to.rád jezdím na hory a zkuste s Octavkou zajet do sněhu,nebo se jen vyhnout v hlubším sněhu.ach jo.ale říkám si že většina chlapů si velikým autem kompenzuje rozměr penisu.tak budu raděj jezdit v tom malém,našem českém. *1* *1* *1*
-
Naprosto souhlasím s autorem - velké (nejlépe terénní) auto je symbolem úspěchu a luxusu.
Poznámka k velikosti aut - větší auto = větší bezpečnost, čehož mnohdy využívají ti, co porušují předpisy a častěji bourají.
Já mám jako univerzální auto Opel Zafira - jezdím s ním do práce (sám nebo ve dvou), s rodinou (celkem 4 osoby) i se šermíři (4 - 7 osob) na bitvy. Je kompaktní, dokonce o 40 mm kratší než předchozí Nubira Combi, s velkým kufrem i vnitřím prostorem, přitom navenek vypadá spíše jako prcek a nepůsobí vůbec okázale. -
Hotovy tankodromy tady mame a proto valna vetsina majitelu sve "terenaky" "tuni" dvaceti a vice palcovymi koly s pneu tencimi nez pokozka novorozenete. Ale je fakt ze kdyz v Praze napadnou 3 cm snehu tak je s toho hotova kalamita. *6*
-
V zimě na letňákách vyjela každý kopec.
-
Velká auta jsou známkou úpadku tohoto státu a podvodem na lidech v r.1989,protože je převážně vlastní občané dočasně odsunutých na východ v uniformách a tanky a děly a příchodem v civilu páchajících zde tresnou činnost a nakupující si velká teréní auta.Vím o čem mluvím,jeden mi drze řekl jestli neprodám garáž.Jsou velice dobře informovaní a drzý zároveň.Protože nepatřím k připo Čechům tak jsem ho odkázal zpět na východ.
-
Jsem taky postižený terénním autem. Rozhodování traktor nebo teréńák, vyhrál teréňák s vlekem, 30% pole, lesy, louky a 70% silnice. Menší traktor převážím raději na vleku je to rychlejší a neplazím se dvacítkou po silnici mezi autama. S břichoplazem v polích a loukách svážet seno nelze - prakticky odzkoušeno. Na běžné přemisťování mám ještě fiátka, ale na zimu ho ani nepřezouvám, radši jedu teréňákem. Myslím si že většina řidičů teréňáků není agresivní, ale pár jedinců pověst účinně kazí.
-
Kdybys nebyl penisem, nestal by ses komoušem!
-
Řekl to dobře pražskej lokaji.
-
Já bych rozhodně chlapa s velkým autem nechtěla. To opravdu vypadá na kompenzaci mindráků jak tělesných, tak společenských.
-
Víc jak polovina příspěvku jsou modré blívajzy. Proč jsi chytráku sám neuvedl, co máš za auto? Ty musíš jezdit v UAZu ne?
-
To je samozřejmě nesmyslná výmluva, která má asi jádro právě v tom psychologickém ovlivnění člověka reklamou. Jízdu je řidič povinen přizpůsobit stavu vozovky a svému vozu. Praxe ukazuje že právě řidiči velkých a silných vozů jezdí bezohledně k ostatním řidičům a stavu vozovky. Například v době kdy ještě u nás jezdilo hodně Trabantů, kde toto auto rozhodně bezpečím pro posádku neoplývalo, bylo nehod málo v porovnnání s jinými typy aut. Řidiči Trabantů prostě jezdili opatrně vědomi si toho že jedou v pojízdné rakvi v případě havárie. A tak je to i v dnešní době. Řidiči velkých aut typu SUV dále podle mých zkušeností trpí v řadě případů i psychickými komplexy, které si kompenzují právě velkými auty. Každý den se e tím setkávám u nás ve firmě.
-
Dobře napsaná věta ...přemrštěně velká auta jsou známkou vnitřního kulturního.... a dodám intelektuálního úpadku