-
Myslím si , že každá strana co se dostala do parlamentu dostala mandát aby se dohodla a prosazovala svůj program -zákony. jsem si jist , že nikdo z zúčastěnných nedosta mandát (program) bojkotovat vládu a vyvolat nové volby. pokud to neumíte běžte pryč. Jste přítěž tohoto státu . Za dva mega ročně dokážu taky to co vy dobyt....ci. Složte mandáty a dejte prostor schopným. *3*
-
-
Téměř třetina z těch co šli k volbám dala Hrabišovi mandát "řídit stát jako podnik", tj. zavést tady fašistickou diktaturu, další dali mandát Kanimůrovi prosazovat "vystoupení" ČR z EU, budoucích USE a z NATO, tj. vlastizrada a uvolnění cesty Putlerovi k opakování "bratrské pomoci"... A těch 40 % voličů líných zvednout zadek od piva nebo televize to vlastně podpořili. Takže když zase chtějí rýt d.žkou v zemi...
-
-
Andrej Babiš = neskvělejší premiér!
-
Miloš Zeman / Andrej Babiš = neskvělejší politici v ČR!
-
Mám radost, že se v čele republiky usadil tandem Zeman a Babiš. Konečně někdo ty stranické čachry se státními penězmi zatrhne. Řídit stát jako firmu zřejmě opravdu jde. *4*
-
-
Uz ty koblihy nejez - mekne ti mozek...
-
-
... mám místo mozku marmeládu, tedy vím o čem píšu
-
-
No to snad nemyslíš vážně.
-
-
Zeman + Babiš = skvělý tandem
-
-
"Zeman + Babiš = skvělý tandem"
Lepsi nez Spejbl + Hurvinek. ☺ -
Jen jedince silně omezeného může bavit stálé používání cizího nicku...
A ještě k tomu píše takovéto bláboly...
-
-
A kdo to řekl, že vláda bude impotentní a že nedostane důvěru? To si myslí snad jedině kůrovec Kalousek.
-
Moudrá slova moudrého politika:
"Babiš podle Miloše Zemana může vládnout i s menšinovou vládou bez důvěry. Ústava přece říká, že po třetím neúspěšném pokusu na sestavení vlády prezident může rozpustit sněmovnu. Ale jen může, nikoli musí. „Já jsem člověk, který ústavu používá tvůrčím způsobem. Vláda bez důvěry, a to je jedna z děr v naší ústavě, tak může teoreticky vládnout celé čtyři roky,“ řekl doslova prezident. Zeman sice bere v potaz názor předsedy Ústavního soudu ČR Pavla Rychetského, že je tento postup na hraně ústavy. Z úst prezidenta však také zaznělo, že se nebojí zariskovat. „Každý, kdo byl v životě úspěšný, se pohyboval na hraně něčeho, někdy dokonce tu hranu i přeskočil. Ano, je pravda, že někteří za to byli upáleni, ale dnes se jim stavějí pomníky,“ upozornil Zeman." -
-
Ano, rozpustit sněmovnu by šlo, ale to až v případě, že se ukáže že žádná opoziční strana nechce schválit žádný rozumný zákon předložený vládou. To aby bylo jasné kdo jsou ti nekonstruktivní, kteří jen proto že neumí přiznat porážku budou škodit všem spolubčanům.
-
-
Cizí nick, to je dobrý, to se ujme
-
by mohl dělat nápovědu v Národním. Akorát že není zájem o takové obecné prskače zla.to se to mastí do kláves kravina vedla kraviny. házet špínu umí každá lopata.Tak navrhni nějaké řešení akademiku. Dej nahlédnout do tvých myšlenkových pochodů! Ukaž cestu vpřed.Nejde co? Zakrslá palice nedovolí.
-
-
Žiji ve svobodné demokratické zemi, kde existuje svoboda slova (zatím) a tak vyjadřuji své názory. Je vidět, že soudruzi (stále jsoucí, bývalí i převlečení) by zase chtěli určovat co kdo smí říkat.
Nejsem "přechytřelý", i když se celý život učím, ale slovy klasika čím dál víc "vím, že nic nevím".
A mé myšlenkové pochody jsou zcela otevřené: seznámení se se slavnou historii Zemí Koruny České s vysokou vzdělaností jejích obyvatel, seznámení se s tím co je to demokratický systém.
Jsou však tací, co potřebují, aby jim někdo stále říkal co mají dělat a když budou hodní, aby jim dal najíst, třeba jenom koblihu.
-
-
Piráti nevyměkli, naopak chovají se (až překvapivě) demokraticky a já doufám, že v tom budou pokračovat, a že nevyměknou pod nátlakem Kalouska, Fialy a spol.