-
Ten ožrala z hradu by chtěl nechat Bureše vládnout i bez důvery vlády. Ten ochlasta je už opavdu zralý do blázince.
-
-
já vím přehnal jsem to. Někdy mám navečer takový hlad a zlost a musí to ze mne všechno ven! Na Hradě se hoduje v podhradí se chlastá a mi je tady pod mostkem veliká zima.
-
-
...se chlasta a MI je tady pod mostkem...
Ten mostek je u Plzne...?
-
-
Kdybys nekecal, ty tlámo kuřbuřtí Sajmonovic.
-
-
Je smutné vidět umírat prezidenta české republiky v přímém přenosu. I když je pomstychtivý, ulhaný a zlý člověk, přeci jen to je zástupce našeho národa.
-
-
"přeci jen to je zástupce našeho národa"
V kazde knajpe, by se takovy reprezentant nasel a mozna jeste lepsi, nez ten hradni ochlasta. ☺ -
To zrzavej Veškrna, ten umřel v přímém přenosu a pak skoro celé jedno volební období ležel v rakvi než konečně zaklepal jednou bačkorou a strčili ho do pece.
-
-
To už smrděl chcánkama!
-
-
-
Vláda "bez důvěry" bude jaksi IMPOTENTNÍ.
Protože nebude schopna ve sněmovně prosadit jediný zákon!
To soudruh Zeman chce? *16* *16* *16* -
Tady je zase "diskuse" *12* *16*
Země Koruny České, Bože, jak hluboko jste klesly *9*
A ti tupci co si to zvolili nechápou, že si vlastně pod sebou podřezávají větev a skončí strašně. Bohužel, s nimi i ti slušní a soudní. *9* -
-
tak na takové socanské moudro jsme tady čekali. To jsou moc hřejivá slova z úst nějakého vypatlance minimálně okresního formátu.
-
-
Becherovič se musí držet pultíku, aby nepadl na zem. Asi má virózu. A Bureš na něj pobaveně kouká. *2*
-
-
Ty jsi na kluky?
-
-
???
-
-
-
ANO - už mu je nejlíp *14*
-
Vidím jedinou možnosu vládní koalici: ANO, ODS a KDU-ČSL.Snad se dohodnou. Jde asi pouze o prachy až na prcním místě. Babiš bude muset sáhnout do strožoku, aby jim zalepil huby a věci se pohnuli, Potom jim už nebude vadit nedemokracie. A Kalousek? Odchod do věčných lovišť.
-
-
Na "prcním" místě si zopakuj gramatiku...
-
-
*1* *1* *1*
-
-
směješ se svý blbosti Sajmone, zukus
-
-
Dochází ti argumenty, taj jsi sprostý... Chudinko...
-
-
víme sajmon, taj
-
-
Směji se tvé blbosti = věci se pohnulY !!!
-
-
v hlavě se ti pohnulY howna Sajmone? Ale to my víme!
-
-
-
-
-
-
Náš soudruh prezident Zeman je politický lotr světového formátu, i putlerdólská zvířata by ho chtěla, pak by snad přestali s vyvražďováním celých národů v Čečně, Jižní Osetii i jinde!
-
-
Ty jsi určitě pračurák, kuřbuřtí držka Sajmon z redakce Tiscali.
-
zato ty jsi běžný darebák vesnického formátu, který stěží zvládá malou násobilku. Na vojně se říká, že jeden hyperaktivní blb, je horší než rota vojáků.Máš svůj den, co? Všechno z tebe musí ven! Zajdi si na velkou.
-
-
havloidy, tak jenom dobře *5*
-
-
sklapni BTW
-
-
bida a utrpeni ,koukam na Video a ten kymacivy clovek ma stejnou chripku jako u korunovacnich klenotu ! vYSMECH VSEM VOLICUM
-
-
Ty máš zase vřed na mozku.
-