Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    Já se domnívám, že hrobaři jsou všichni ve vedení, kteří se na vedení strany podíleli nejméně 10 let.
  • dzixy
    Nelze pochybovat o tom, že Zimola vidí celkem správně chyby, kterých se dopouští současné a dopouštělo i minulé vedení socialistů. Chyba je ale v tom, že nemá kolem sebe dost vlivných spolustraníků, kteří by mu kryli záda a pomáhali v argumentaci hodnocení současných chyb vedení strany. Zásadní chyba je zřejmě ale v tom, že vedení strany si vůbec nepřipouští prohry z posledních voleb a dokonce je falešně vydává za dílčí úspěch. Pořád je ve straně faleš, soupeření o vliv, zejména té staré gardy - Škromach a spol,,  bývalých mocných v minulé vládě na čele se Sobotkou a Chovancem. Dosud si vlastně nepřiznali svých chyb z "vlády" Sobotky, Chovance a spol. Takže pokud neustanou soupeřivé třenice a házení klacků pod nohy starých novým, sociální demokracie bude spět do ztracena a stane se nevolitelnou. Politiků, kteří to způsobili nebude škoda, ti si za své vlády nadělali kontakty a mají zajištěná koryta, škoda bude pouze značky, která měla kdysi dobrý zvuk i zásluhy o stát od jeho začátku až po začátek rozpadu pod vedením velkého "guru" Sobotky a spol. Těch, co dnes hází klacky pod nohy novým a kteří mají odvahu radit, jak nedělat chyb, kterých se dopouštěli a které jim zlomilo vaz. No, nezlomilo, ale dost ochromilo. Zaslouženě..
  • Zimola neni chudak, naopak je to lhar, pucista a hrobar CSSD spolu s Haskem a Skromachem. Pro ukoly chodil na HRAD.

  • Ten náš hradní "symbol" byl také socan. Předtím byl ovšem komunista a MAN. Pak "zesocanovatěl" a když to tam nešlo po jeho, tak se za pomocí Haša-Šaška pokusil o puč. A teď se zase jezdí klanět do Kremlu. Musí. Prý tam mají kopie jeho zpráv MANa, jejichž originály sám nechal včas skartovat.

  • Zimola má pravdu v jedné, ale zcela zásadní věci (kterou ale zase tak moc výrazně neříká, jen naznačuje): Dokud budou ve vedení ČSSD mít většinu ti, které si tam natahal Sobotka jako sobě věrné lidi, tak to půjde s touto stranou dál z kopce. Je to jen pokračování Sobotkova trendu bez Sobotky. Otázkou je, jestli to tak není vlastně dobře...
  • Oni socani jsou celí prolezlí takovýma chudáčkama. Třeba starosta obce Ludgeřovice. Ortodoxní socan, tělem i důší ...... nepohrdne žádnou korunkou. A to se nám to sedí na několika židlích najednou.Starostuje vesničce, zastupiteluje v Ostravě na kraji .... a několikrát do týdne zajede pracovat do Prahy jako poradce u ČD. Panečku to je pracovní horlivec! Nejvíce mu jde mlácení hubou. Před volbama mu nebylo zatěžko obcházet chaloupky a sám pro sebe agitovat. A .... dobrá věc se podařila. Aby se jej mnozí zbavili co nejdříve odkývli mu doma u branky cokoliv.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit