Přejít na výpis diskuzí
Babiš je jako politický prodejce hrnců: legální, ale šmejd
7.2.2017 | Tomáš Chalupa
191 příspěvků
-
Bohatým bral, na chudé sral :-P
-
Radost si číst momenty tady. Myslím si, že jak trollové tak příznivci sorryjako jsou placení právě ním. Nebo už je společnost tak ne-mocná, že mu ty koblihy žere?
-
"jejich neustálé poukazování na Babiše"
Na kňourání je Babiš macher.
Nemela ta zenska v tasce nahodou tricet vajec z nejakeho Čapího hnízda? -
"bocianové hniezdo"
Vi nekdo pod kterym kobercem skoncilo????? -
"Zrovna jsem učila děti"
Radeji je uc zaklady matematiki a gramatyky.Absolventi mestanske skoly a gymnasia v padestych letech o schizofrenii toho moc nevedeli, ale v jinych dulezitych predmetech by mohli bez vetsich problemu konkurovat dnesnim professorum.Ovsem, vzdelany narod muze byt nekomu nebezpecny.☺ -
Ano Tomáš Chalupa je velkej novinářskej šmejd, i když s tím "novinář" bych si nebyl tak jistej!!!
Je to jen hloupej, ubohej škrabálek, člen týmu Tiscali a to ukazuje jak je tenhle plátek prolezlej tupoblbostí, vedenej ukropkou, která přesně a přísně plní příkazy us ambasády!!!
I ten jeho věk mu dává "právo být pamětníkem" a do všeho moci krafat blbosti!!!
Ostatně do jakýho plátku beztrestně můžou psát STBáci, viz Jégl!!!
HELL !!! -
Tomáš Chalupa je takovej novinářskej šmejd ale pozor když to napíšete máte ban.
-
[-.--/---/..-//.-/.../-.-/./-..//-/-.--//--/.-/--./---/.-././/QSL]
-
Zrovna jsem učila děti o schizofrenii a vás i vás jsem udala jako ukázkový příklad.
-
Nebuďte naivní, paní, jaký kriminál, ožralec mu už beztak chystá státní vyznamenání na podzim za výborný výběr daní.
-
Autor článku to popsal přesně, to, co udělal pan Babiš, je chucpe na druhou. Tak se nesmí ministr vlády chovat, aby "ojebal" státní pokladnu a ještě se chlubí, jaký je čtverák. To je na kriminál.
-
Pozrite vy somári sprostí, všeci kradnú, sorryakočo? Prečo by som ja nemohol, závidia mi bocianové hniezdo, či čo?
-
a je mi to jedno. Ovšem stalo se....vztekání je marné
-
Hrebeňár Rudolf ing. autor zdejších přihlouplých výpadů proti komukoliv. Zakomplexovaný vyvrhel který doma v Ostrově, Lidická 1332 zlostně štěká na kohokoliv. Překladatel z němčiny se slevou.
-
je krásná řeč, ale těžká, viď mongole?
-
radši morseovkou mongole
-
"Pan Babiš premiér ČR."
V Cesku vsechno mozne, zvlast kdyz se za kandidata zaruci dva byvali dustojnici STB. -
"přijde nějaký Babiš a zavře jim penězovod"
A to vsechno z lasky k Cesku.Jak uslechtile srdce bije v hrudi toho vzacneho muze. -
naštve, když na tebe nikdo nereaguje a musíš sám vosle
-
mongole