Přejít na výpis diskuzí
Babiš je jako politický prodejce hrnců: legální, ale šmejd
7.2.2017 | Tomáš Chalupa
191 příspěvků
-
Chalupa je legální, ale šmejd.
-
-
Chalupa a jeho ODS se oklepala a začíná vyskakovat Šmejdi z ODS se zmocnili České televize a zahájili masivní pomlouvačnou kampaň.Srrallbotka spolu s černoprdelníky se
chvají, jako by volby znárodnili.Chyba šmejjdíci, lidé vědí co jste zač!!!._-
-
-
jak tady Koblihářova smečka lobuje pro Babiše.
Soudný člověk ho však volit nebude. Tvrdit, že bude stát řídit jako podnik jen dokazuje, že takový člověk do politiky nepatří. A pokud mu ovce dopomohou ke korytu, bude z něho nebezpečný diktátor. -
-
0
-
ANO je to nebezpecny smejd...
-
-
jak ta zlodějská verbež hořekuje neustále nad Babišem. Čtvrtstoletí tady kradli a rabovali, věřili že to budou mít navždy jisté a beztrestné, státní rozpočet považovali za svou válečnou kořist, pak přijde nějaký Babiš a zavře jim penězovod. A UŽ JE OHEŇ NA STŘEŠE.....
-
-
"přijde nějaký Babiš a zavře jim penězovod"
A to vsechno z lasky k Cesku.Jak uslechtile srdce bije v hrudi toho vzacneho muze. -
-
a je mi to jedno. Ovšem stalo se....vztekání je marné
-
radši morseovkou mongole
-
-
[-.--/---/..-//.-/.../-.-/./-..//-/-.--//--/.-/--./---/.-././/QSL]
-
-
-
-
ANO šmejd...
-
Je divné Chalupo,že ve svém článku skoro všechny jmenuješ jménem i příjmením. Jen ten Andrej Babiš je pro tebe jen BABIŠ. Těším se, až po volbách budeš muset psát jeho jméno i s příjmením. To né proto,že si to přeji já,ale je to slušné a ty i když se slušným staneš, věř,že bude pozdě.
-
to jsi zas namastil článek. Semleto všechno dohromady, jen aby bylo na chleba. Než tě vzala tady redakce pod svá křídla, jistě jsi prodával hambáče v Hladovém okně. Už se přibližuješ takovému nájemnému pisálkovi Martinu Fendrichovi. Když jej vylili z ministerstva vnitra stal se novinářským Všeználkem.Hodí jako ty - jedovatou slinu na kohokoliv. Jen když je za to peníz.
-
-
koblihu za to nedostane, že ANO.
-
-
dnes Burdová narozena 7. července 1987 v Ostrově!
Tatínku zase mi děláš ostudu, maminka kvůli tomu utekla! -
-
strašlivý "bijec pitomečků". Napadá každého a kdykoliv. Slovem prase.Ing. Rudolf Hrebeňár. A toto dělá v Ostrově na ulici Lidické 1332 překladatele z němčiny. Má to konflikty s okolím. Ani v nedalekém obchodě jej nemohou vystát. To je nám panečku pašák!
-
-
Jakej je takovej je, já nehodnotím člověka, kterého neznám, a kterého nějaký "spravedlivý" pomlouvá a očerňuje, ale to co mluví: v tomhle má pravdu, i kdyby jsi neudržel moč! *1*
-
-
-
Pan Babiš, politik a premiér roku 2017!
-
-
Chucpe, zloděj nicku.
A pokud jde o toho Kobliháře... čeká ho *16* -
-
Utři si nos, máš nudli jak Filip v televizním přenosu *15* Komunisti mi zničili život, pár lumpů nám rozkradlo republiku - teď řvou něco o Babišovi, který lidem vrací to, oč je ti předcházející okradli a jestli ti vadí EET, tak je mi jasné proč. Jestli jsi očurával FÚ, tak mne takhle oblbnout nemůžeš. Soused v listopadu sundal nápis »Na schodech« a odjel na dovolenou do Thajska. Když se v prosinci vrátil už jsme chodili do »Babiččiny světničky«
*5* *4* *15* *2* *1* -
-
StBák Bureš... *1* *2* *15* *12* *16*
-
-
0
-
-
-
Nech si ty židovský poznámky, mamrde...
-
-
-
No, nekup děravej hrnec od takového poctiváka *14*
-
-
"nekup děravej hrnec"
Babis je ve skutecnosti Kristus ktery se vratil na zem.To tvrdi sousedka od te doby co sezrala nejake koblizky na pouti. -
-
a do hrnce Babišův salám vyroben ze strouhanky, flaksy a čerstvé antuky
-
-
Ne, z prošlých předvolebních letáků. Papír a lidi, zdá se, snesou všechno...aspoň se tak celou dobu tváří...
-
-
-
Pořád se traduje, že politik musí být bohatý, aby náhodou neměl tendence si přilepšovat. Jenže to jaksi v praxi nefunguje. Nejen, že má tuhle tendenci, ale vypadá to, že se nezajímá o nic jiného. Normálního člověka motivuje finanční odměna k tomu, aby odvedl práci dobře, někdy aby vůbec nějakou odvedl (záleží na nátuře a dané profesi). Politik se začíná chovat jako člověk na podpoře - nic ho nemotivuje k práci. Je vlastně v práci (i) na podpoře. Dobytek se aspoň vykrmuje na maso, ale co plyne z politika? Upéct si ho nesmíme a tlačit na něj se nedaří, končí to u jeho věty: Nic na mě nezkoušejte, víte, kdo já jsem? (Babiš). Co slušné chování? Výmysly politiků jsou neslušné a drzé. Ze zákona udělali "lacinou" děvku, která svému pásákovi musí vynášet.
-
-
No a ovečky si stále znovu a znovu volí. Dostanou přece koblihu, že ANO. *15*
-